FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 

Post categorized in ‘Remuneració’

Remuneració

Crea aplicacions per smartphone

Existeixen eines per crear aplicacions gratuïtes i obtindre beneficis econòmics
By , on 12 de abril de 2013

smartphone

Els smarthones estan tenint una expansió espectacular al nostre país i arreu del món. Sembla que la comunicació canvia a mesura que apareixen noves aplicacions i nous usos del mòbil. I això es pot veure com a una oportunitat nova de trobar feina, perquè si tens una bona idea per crear una aplicació, tens moltes possibilitats per portar-la a terme i qui sap, si la cosa va bé, rebre beneficis econòmics. En primer lloc, però, cal veure com està el mercat d’aplicacions, perquè no té sentit crear un mitjà de comunicació quan el mercat ja està molt saturat amb Whatsapp o Line. El mateix passa amb els jocs, que hi ha molta competència amb Angry Birds.

Moltes empreses es plantegen la possibilitat d’entrar en el mercat de les aplicacions, creant la seva pròpia per oferir certs continguts addicionals als seus usuaris. És cert que és molt positiu comptar d’una aplicació, però sempre cal realitzar una estratègia per veure els pros i contres de tenir una aplicació. Potser pel públic consumidor és millor no fer aquest pas. Però si voleu realitzar la vostra pròpia aplicació, perquè teniu inquietud, perquè teniu una bona idea o perquè en voleu aprendre, hi ha programes i eines gratuïtes que permeten crear-ne sense haver de pagar.

En primer lloc hi ha AppMakr, que permet crear aplicacions i distribuir-les a través de l’Apple Store i el Google Play. Es poden crear aplicacions molt ràpidament i compartir-les amb la gent. També es pot saber el nombre de persones que se la descarreguen, crear notificacions pels usuaris, incorporar imatges i vídeos, converses, etc. Dominant el llenguatge HTML la possibilitat de crear continguts és infinita, però a Internet es poden trobar molts tutorials que poden ajudar a desxifrar-lo i crear millors coses. En un primer moment, només cal introduir el nom de l’aplicació i seleccionar si es vol que sigui per Apple, Android o Blackberry, aleshores comença la creació.

Continue reading »

Comments (0)
Remuneració

Rànking salarial: descobrim on es paguen els sous més alts del món

Els salaris bruts d’Europa occidental són tres cops més elevats que els dels seus veïns de l’Est, que en alguns casos s’assemblen als dels països tercermundistes
By , on 31 de desembre de 2009
Coneix els sous de tot el món

Coneix els sous de tot el món

Hi ha molts factors importants a l’hora de valorar una feina; però, indubtablement, el sou és un d’ells. L’estudi dut a terme per UBS ha revelat una realitat assumida per tothom: no a tot arreu es paga el mateix per la mateixa feina.

Hi ha països on cobraríem molt més pel mateix ofici que duem a terme, però això no garanteix que un canvi de residència ens surti a compte, i és que la majoria de les ciutats que aglutinen els salaris més elevats es destaquen també com a les més cares del món.

Per a medir el nivell adquisitiu dels habitants d’una ciutat, aquest estudi (realitzat durant el 2009) ha tingut en compte el salari, els impostos i la jornada laboral de 14 professions diferents. Analitzant aquest poder adquisitiu global (que resta de descomptar els impostos), Zurich apareix com la ciutat amb els sous més elevats del planeta, encapçalant la llista amb una mitjana de 22,6$/h, i seguida de la també suïssa Ginebra, que arriba fins als 20,6$/h.
Continue reading »

Comments (0)
General, Professions, Remuneració, Temes clau

Quines preguntes et faran a l’entrevista de feina?

Algunes pistes de les qüestions més habituals
By , on 4 de març de 2009
Prepara les teves entrevistes de feina

Prepara les teves entrevistes de feina

Són moltes i molt variades, però a una entrevista de feina acostumen a repetir-se pràcticament les mateixes preguntes i, sent una mica intel·ligent, cal anar preparat. Començant per moltes coses irrellevants del currículum, seguint per la teva experiència professional, les teves ambicios i, finalment, per les teves impressions de l’empresa que pot contractar-te, poques són les vegades en les quals una pregunta et pot sorprendre.

Sigui quina sigui la teva profesió, has de tenir clar que hi ha preguntes ineludibles. Primer, el teu currículum. “Explica’m una mica els teus coneixement si la teva experiència professional”. I un es pregunta: aleshores, per a què se suposa que et vaig enviar fa un mes el meu CV si ara t’ho explico tot?”. Però cal respondre amb correcció. Tracta de fer-ho per ordre d’importància, sense parlar massa ni quedar-te curt.

El més probable és que després insisteixin en alguna part de la teva experiència o formacií. Quan ho facin, pensa que és el punt que més els interessa del teu perfil, amb la qual cosa has d’acotar bé la teva resposta. Després, arribarà el moment en el qual l’entrevistador t’explica el lloc de treball que ofereixen i les condicions. Tingues molt de compte, doncs a continuació et preguntaran per la teva opinió sobre el mateix. Sempre que vulguis i et sembli bé, no t’excedeixis en elogis ni tampoc al contrari.
Continue reading »

Comments (0)
Remuneració

Aosla, el teu orientador laboral

By , on 4 de juliol de 2008

Hem d’aprofitar les facilitats que ens ofereix la xarxa per trobar feina. A més d’inscriure’ns a les diferents bosses de feina, és interessant visitar algunes pàgines web.

A Feinespertreballat.cat hem trobat el lloc d’orientadors socio-laborals que us pot ajudar. Aosla-Gizalan és una entidad sense ànim de lucre que persegeuxi la defensa dels interessos professionals de les persones que es troben en el difícil procés de buscar feina.

Els serveis d’aquesta associació fundada al 2001 es centren principalment en quatre aspectes: informació, orientació, formació i intermediació. El primer d’aquests serveis es basa en mantenir informats als associats mitjançant el butlletí trimestral que els enviem per email, un dossier informatiu -sobre beques, notícies o formació- i les notes informatives caracteritzades pel seu caràcter urgent.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio