FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 

Post categorized in ‘ofertes de treball’

ofertes de treball

El Parc d’Atraccions del Tibidabo busca 420 joves per treballar aquest estiu

Els contractes tindran una duració de 2-4 mesos
By , on 10 de juny de 2016

tibidabo

El Parc d’Atraccions del Tibidabo de Barcelona incorporarà un total de 420 joves per treballar a les àrees d’atraccions, taquilles i restauració durant la temporada d’estiu. Segons ha informat en un comunicat el parc d’atraccions del Tibidabo, l’oferta està destinada a candidats joves majors d’edat i amb un mínim d’estudis de batxillerat, sent més favorable l’experiència prèvia en atenció al client, educació i restauració.

L’objectiu de la iniciativa de contractació de joves és impulsar la creació de llocs de treball i “donar oportunitats als joves que s’inicien al món laboral”, de tal forma que durant la campanya d’estiu puguin cobrir unes places destinades a reforçar la plantilla del parc d’atraccions barceloní. D’aquesta forma, els joves amb un mínim d’estudis de Batxillerat que vulguin incorporar-se per primera vegada al mercat laboral podran optar a un procés de selecció que els busca exclusivament a ells. Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

L’Ajuntament de Barcelona incorporarà 1.900 nous treballadors a la seva plantilla

El consistori busca perfils tècnics i qualificats
By , on 23 de maig de 2016

ajuntament

Milers de persones s’han presentat aquest passat 30 d’abril a les proves organitzades per l’Ajuntament de Barcelona per seleccionar a aspirants a ocupar 300 places d’auxiliars administratius, les primeres que convoca en el marc del pla ideat per Ada Colau per reforçar i ampliar la plantilla municipal. En total, el consistori barceloní té previst incorporar en aquest mandat a un total d’1.900 persones a la plantilla municipal.

La resposta a la convocatòria de places d’auxiliar administratiu de l’Ajuntament de Barcelona ha estat multitudinària, doncs prop de 8.300 persones s’han apuntat per entrar a la borsa de treball en la qual només s’oferien 300 llocs lliures. No obstant això, no totes les persones inscrites en els llistats van realitzar les proves de selecció el passat dissabte, per la qual cosa el nombre final d’aspirants no es coneixerà fins més endavant; segons han avançat fonts de l’Ajuntament.

Els aspirants han de superar cinc proves de caràcter obligatori i eliminatori, com són un test d’aptituds laborals, una prova d’ofimàtica per determinar el seu grau de coneixement de les noves tecnologies, unes altres de coneixements de català nivell C-1 i de castellà nivell B2, i un test i una valoració de les competències professionals. Els 300 aspirants que acompleixin tots aquests requisits bàsics al mercat laboral podran ocupar les places ofertes pel Consistori local. Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Mercadona obrirà 60 nous establiments al llarg de 2016

L’empresa valenciana necessitarà nou personal
By , on 10 de març de 2016

El president de Mercadona, Juan Roig, ha anunciat que la cadena de supermercats obrirà 60 nous establiments al llarg de l’any 2016 i realitzarà 35 reformes amb una inversió que ascendirà a 650 milions d’euros. L’obertura de nous supermercats s’acompanyarà amb un augment de la plantilla de treballadors, que es repartirà al llarg del 2016 i es localitzarà al voltant dels nous establiments.

En la presentació de resultats, Roig ha fet públic que l’empresa valenciana de comercialització alimentària va aconseguir 20.831 milions d’euros de facturació en 2015, un 3% més que l’any anterior i que els beneficis es van elevar a 611 milions. Els bons resultats econòmics de l’empresa han anat acompanyats de la creació de 1.000 nous llocs de treball, tots ells amb contracte fix i estable, amb un sou basi d’inici d’1.109 euros nets al mes.

A més, el president de Mercadona ha desvetllat que s’ha incrementat un 11% el salari de més de 8.150 treballadors d’acord a la política retributiva, i que la cadena ha repartit el 25% dels beneficis amb els seus treballadors. I és que l’empresa manté una política de distribució dels beneficis amb els seus treballadors, de tal forma que els empleats poden veure augmentat el seu sou si els resultats econòmics són positius; una tendència que la crisi no ha aconseguit canviar. Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Barcelona va concentrar el 43% de les ofertes laborals de turisme de 2015

Barcelona, Balears i Madrid, els pols del turisme
By , on 8 de gener de 2016

cambrer

Barcelona va ser durant el 2015 la primera província en la qual es va produir una major oferta de contractació per part de les empreses turístiques, concentrant el 43% de les ofertes d’ocupació en el sector, segons un estudi elaborat pel portal d’ocupació Turijobs. Per darrere de Barcelona se situen Balears (19%), Madrid (18%) i Màlaga (7%).

El sector del turisme mou un gran nombre de contractacions durant l’any, especialment en èpoques assenyalades com els mesos d’estiu, la Setmana Santa o Nadal. Però a quines zones hi ha una major probabilitat d’aconseguir un lloc de treball en el camp del turisme? Gràcies al portal Truijob saben que la majoria d’ofertes del sector es concentren en 4 regions: la província de Barcelona (43%), Balears (19%), Madrid (18%) i Màlaga (7%).

No obstant això, un 40% dels candidats va buscar ofertes de feina del sector del turisme a nivell internacional, un 27% ho va fer a nivell nacional i el 19% a nivell regional; segons destaquen els estudis del portal. Per tant, la tendència sobre mobilitat geogràfica augmenta i és que ofertes a l’estranger van créixer un 101% al 2015. Les ofertes internacionals representen el 13% del total de processos de selecció registrats, que es reparteixen entre Regne Unit, Estats Units, Alemanya, el Marroc i Emirats Àrabs. Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Autodesk busca 100 nous treballadors per a la seva oficina de Barcelona

Els contractes es firmaran durant el primer semestre de 2016
By , on 30 de desembre de 2015

autodesk

La multinacional nord-americana de programari Autodesk ha presentat la seva nova oficina de vendes per a Europa de Barcelona on des de fa uns mesos treballen més de 50 empleats, i es preveu que es contractin fins a 100 treballadors més durant el primer semestre de 2016. Els 20 treballadors de l’oficina que la companyia té actualment en Sant Just Desvern (Barcelona) es traslladaran a la nova seu d’Autodesk.

Ho ha explicat en roda de premsa el vicepresident de la regió EMEA (18 països de la UE més Noruega i Suïssa) de la companyia, Roland Zelles. El responsable europeu ha assenyalat que l’empresa nord-americana busca professionals qualificat amb el domini d’alguns dels idiomes dels països als quals es donarà servei, i que “no importa” que país provinguin els treballadors.

La multinacional iniciarà una campanya de cerca de nous treballadors, on es requereix un bon domini d’idiomesanglès i una segona llengua estrangera, preferiblement– i coneixements sobre el programari i aparells amb el que treballa Autodesk. En total, es contractaran 100 nous treballadors durant el primer semestre de 2016 i s’incorporaran a la oficina que disposa Autodesk a la capital catalana. Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Netcentric de Barcelona incorporarà fins a 105 nous treballadors durant 2016 i 2017

L’empresa busca especialistes en marketing online
By , on 18 de desembre de 2015

marketing

La filial de Barcelona de l’empresa suïssa Netcentric, especialitzada en el disseny i implementació de solucions personalitzades de màrqueting digital basades en la plataforma Adobe Marketing Cloud, te la previsió d’incorporar a la seva plantilla de treballadors a 50 persones més durant l’any vinent i fins a 55 persones més al acabar 2017.

La companyia ha multiplicat per deu la facturació de 2012, el seu primer any d’activitat a Catalunya, i ha ingressat 4,5 milions d’euros, segons ha informat el Govern català. Aquest creixement es veu reflectit també en l’increment de treballadors durant el mateix període, ja que, dels 12 inicials, l’oficina de Barcelona tancarà l’any 2015 amb 125 empleats. La previsió és que aquesta xifra s’incrementi a 175 a la fi de l’any que ve i fins a 230 a la fi del 2017.

La filial a Barcelona de Netcentric compta amb el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversió estrangera d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya. Aquest suport per part de l’administració catalana i l’èxit aconseguit faran que la plantilla de treballadors augmenti abans d’acabar l’any, arribant fins als 230 empleats al concloure el 2017 segons les previsions. Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Adecco oferirà uns 70 llocs de treball estable a Madrid i Barcelona

Aprèn a superar les entrevistes en grup
By , on 4 de desembre de 2015

adecco

L’empresa de Recursos Humans i treball temporal Adecco oferirà la possibilitat que prop de 70 persones s’incorporin a la seva plantilla amb contracte estable. La selecció del nou personal de la companyia es realitzarà en dues jornades d’identificació del talent que tindran lloc el proper 20 de novembre a Madrid i el 30 de novembre a Barcelona; jornades en les quals es donarà la possibilitat a candidats potencials per convertir-se en empleats del grup.

Sempre parlem d’aquesta empresa de treball temporal com a gestora de vacants d’ocupació per a altres companyies però en aquesta ocasió, són ells mateixos els que ofereixen oportunitats laborals. En aquesta ocasió, Adecco ha informat mitjançant un comunicat que busca incorporar a la seva plantilla de treballadors 67 candidats per a Espanya, 32 d’ells per a la comunitat de Madrid i 35 llocs de treball a Barcelona.

Les 67 places disponibles a Adecco inclouen els càrrecs de director de delegació, consultors i comercials o consultors de selecció. Per accedir a un d’aquests llocs de treball, la companyia de recursos humans ha explicat que realitzarà dos processos de selecció a les ciutats de Madrid (20 de novembre) i Barcelona (30 de novembre), amb diferents proves i entrevistes personals, per a quedar-se amb els candidats amb més talent per realitzar les funcions oferides. Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

EasyJet busca 120 nous treballadors per a la nova base de Barcelona

L’aerolínia reforça presència a Barcelona-El Prat
By , on 17 de juliol de 2015

L’aerolínia britànica de baix cost EasyJet obrirà a Barcelona la seva base d’operacions a Espanya a partir del mes de febrer de 2016, la qual cosa suposarà la creació de 120 llocs de treball en l’aeroport del Prat. Principalment, els nous llocs que es crearan seran per a pilots i personal de cabina mitjançant contractes locals, amb el que la plantilla total de EasyJet a Barcelona ascendirà a més de 250 treballadors.

El director general de EasyJet a Espanya, Javier Gándara, ha explicat que Barcelona és un mercat que l’empresa coneix molt bé, ja que és l’aeroport al que volen més sense ser una base, per la qual cosa obrir aquesta és “un pas natural” en el seu desenvolupament al Prat. De moment, l’aerolínia no ha conformat que es posarà en marxa el període de contractació de nous treballadors per a la base de Barcelona, que principalment seran pilots i personal de cabina.

De moment, els responsables de EasyJet a Espanya no han comunicat les condicions dels nous treballadors que s’incorporin a la plantilla ja existent de l’aeroport de Barceona-El Prat, arribant a formar una plantilla de 250 treballadors. No obstant això, Gándara sí ha confirmat que la majoria d’ofertes laborals serà per a cercar personal de cabina i incorporar nous pilots a la companyia de baix cost; tot això mitjançant contractes locals. Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

El 25% dels fraus a Internet són mitjançant una oferta laboral dubtosa

No facilitis dades bancàries o diners per avançat
By , on 10 de juliol de 2015

frau

Poc a poc van augmentant les possibilitats professionals a Espanya i per tant, també el nombre de persones que aconsegueix accedir a un lloc de treball, segons xifres de l’Institut Nacional d’Ocupació. No obstant això, la crisi encara no forma part del passat i la prova és l’alt volum d’ofertes d’ocupació de les quals hem de dubtar. Navegant per Internet és fàcil trobar centenars d’ofertes de treball però no totes són fiables.

Afortunadament, identificar aquelles ofertes de treball dubtoses no resulta tan complicat com podria semblar: alts salaris, grans possibilitats de promoció i l’opció d’ingressar en una empresa sense complir requisits i sense un procés de selecció previ, són indicis que hem d’estar alerta. L’oferta és més que temptadora però probablement es tracti solament d’una estafa que busca atreure a persones desesperades per una trobar una feina per treure’ls els pocs diners que els queden. Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

La temporada d’estiu portarà més de 116.000 nous contractes

L’hosteleria i la restauració, els principals motors
By , on 6 de juliol de 2015

estiu

Comença la temporada alta per a l’ocupació i més cent mil llocs de treball es generaran aquest estiu, un 13% més que en el mateix període de l’any anterior. Segons apunten els experts, es aquesta campanya estiuenca constitueix tota una oportunitat per incorporar-se de nou al mercat laboral per a treballadors joves però també per a aturats de llarga durada, mestresses de casa i majors de 45 anys.

El període de rebaixes d’estiu, que oficialment va començar ahir, crearà més de 116.000 nous contractes, la qual cosa suposa un 4% més que un any enrere, segons dades de l’empresa de recursos humans Adecco. La companyia de recursos humans ha destacat que la demanda d’ocupacions en la distribució i el ‘retail’ pot incrementar-se en més d’un 60% pel que fa a altres mesos de l’any degut a la campanya estiuenca.

La contractació de nou personal es farà amb uns perfils professionals molt concrets, destacant els joves treballadors que busquen incorporar-se per primer cop al mercat laboral o estudiants que necessiten una ocupació temporal a l’estiu. Per exemple, Carrefour va anunciar ahir la contractació de 7.800 persones per a la present campanya, on predomina en el perfil dels joves demandants de primera ocupació i estudiants que reforçaran sobretot la plantilla dels centres comercials, així com de les seves agències de viatges, gasolineres o serveis financers. Continue reading »

Comments (0)
Pàgina 1 de 1012345...»

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio