FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 

Post categorized in ‘Especials’

Especials

Barcelona, referent mundial dels projectes tecnològics i creatius

Barcelona té 100.000 llocs de treball relacionats amb la innovació i la creativitat
By , on 27 de febrer de 2014

La ciutat de Barcelona viu aquesta setmana el Mobile World Congress 2014, la principal fira de la tecnologia mòbil a nivell mundial que manté la capital catalana com a seu. L’adjudicació d’aquesta capitalitat mundial de la fira no és casualitat, sinó el reflex d’una ciutat que també s’ha situat entre les principals smartcity del món, amb la desena posició global i quarta a Europa.

En aquest sentit, grans companyies mundials de la tecnologia, la innovació o la investgació compten amb seus i professionals a Barcelona. També molts barcelonins han desenvolupat una carrera professional destacada en els àmbits de la tecnologia i ara formen part dels equips de les grans multinacionals tecnològiques.
Continue reading »

Comments (0)
Especials

Els seminaris de la Universitat Oberta

Amplia els teus coneixements i les teves capacitats amb la UOC
By , on 14 de febrer de 2012

Trobar feina avui en dia és una tasca força complicada. El mercat laboral és molt competitiu i, en aquest sentit, necessitem destacar per sobre la resta de candidats. Un gran avantatge competitiu és, sense dubte, disposar d’una formació especialitzada en l’àmbit on volem desenvolupar la nostra carrera professional. Tant si disposem d’una titulació prèvia com si la nostra experiència professional ens avala, a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) tenen disponibles uns seminaris que ens poden ajudar a trobar feina i també a millorar en el nostre lloc de treball. Ja pots matricular-te pels seminaris que començaran al mes de març.

Els seminaris de la UOC tracten temes actuals, com Internet i la web 2.0

La metodologia de la Universitat Oberta és un clar exemple dels avantatges que una formació a distància ens pot oferir. En aquest cas, la docència d’aquests seminaris es fa virtualment, mitjançant les aules del Campus Virtual de la UOC. En aquestes aules, els alumnes i els professors comparteixen un entorn virtual d’ensenyament o poden aprendre, debatre i comunicar-se. Els alumnes hi interaccionen, comparteixen experiències i inquietuds i els professors orienten els alumnes i els guien en el seu procés d’aprenentatge, resolent els seus dubtes i avaluant-ne els resultats.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio