FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Temes clau

Womenalia, arriba la xarxa social per a dones treballadores

Aconsegueix les teves metes laborals
By , on 22 de juny de 2016

womenalia

El 60% dels llicenciats a Espanya són dones, però només un 5% d’aquestes dones amb una alta preparació superior ocupa avui dia càrrecs directius a les empreses. Aquestes dues dades van portar a María Gómez del Pozuelo a crear Womenalia, una plataforma que vol convertir-se en la “xarxa social de dones professionals” que aspiren a aconseguir llocs d’importància dins l’organigrama empresarial.

La plataforma destaca per oferir oportunitats i ajuda a les totes les dones treballadores espanyoles que tinguin per meta arribar a ocupar càrrecs rellevants a les empreses on treballen. Un dels punts forts de Womenalia és que les usuàries poden accedir a contingut exclusiu i personalitzat, a més de rebre suport per aconseguir una incessant i desafiadora com és ocupar un càrrec directiu a una empresa sent dona.

Així doncs, millorar la situació laboral de les dones professionals és el principal objectiu de Womenalia. A través d’un registre simple, la plataforma ajuda a les usuàries a seleccionar el contingut que volen i necessiten per aconseguir els seus objectius professionals. Una vegada a la pàgina principal, es troben amb totes les eines necessàries per reforçar els seus coneixements, trobar ocupació o simplement actualitzar-se amb les novetats del seu sector.

El portal es caracteritza per ser més complex que la resta de llocs dedicats a buscar ocupació, ja que ofereix una companyia personalitzada i completa a les usuàries, disponible en qualsevol moment del dia. En una entrevista al diari ABC la responsable del projecte ha destacat que Womenalia “és molt emocional” i molt més complexa gràcies als seus continguts propis i a les opcions per personalitzar l’ajuda. I és que el principal objectiu de Womenalia es que la treballadora “no es senti sola” i pugui aconseguir la seva meta.

A través de vídeos, xerrades, tallers, MOOCs per buscar feina o millorar coneixements, tutorials, documents o esdeveniments, Womenalia fa les funcions d’una espècie de coach tecnològic que està disponible quan vulguem, on sigui que estiguem. A més d’una xarxa de contactes, Womenalia ofereix a les treballadores consells d’experts, la possibilitat d’obrir un blog per augmentar la seva visibilitat, una guia de compres, la realització d’esdeveniments i, per descomptat, la possibilitat de buscar ocupació.

 

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Womenalia, arriba la xarxa social per a dones treballadores”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio