FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Consells, Temes clau

Treballar a l’estranger, una opció interessant

Internacional Universia t'apropa informació
By , on 25 de agost de 2009
Busca feina a Europa

Busca feina a Europa

Són moltes les persones que decideixen passar una etapa en l’estranger per a prendre certa distància del seu lloc habitual de residència i conèixer altres formes de viure, farta del “busco feina” durant molts mesos sense trobar-ne. Entre elles, molta decideixen iniciar una nova experiència laboral en un altre país, bé per a subsistir durant aquest temps o per a desenvolupar la seva carrera professional.

Si t’has plantejat alguna vegada embarcar-te en aquesta nova experiència pots consultar Internacional Universia, una pàgina que et durà als millors enllaços de pàgines especialitzades en treball en qualsevol lloc del món. Avui et presentem un dels links més recomanables, la pàgina de la Comissió Europea dedicada al treball en el Vell Continent.

Podràs rastrejar el país que hagis escollit, l’idioma en el qual millor et maneges i conèixer informació dels més útil sobre la teva futura ocupació. Després, si accedeixes a la pàgina de recerca de feina és podràs introduir el teu currículum vitae per a rebre ofertes i fer una recerca entre les ofertes existents. Conèixer el mercat internacional sempre resulta interessant,i hi ha qui acaba per fixar el seu lloc de residència per a sempre en la seva ?nou? país perquè les condicions li afavoreixen.

Pàgina oficial de la Comissió Europea

Busca feina a través de la Comissió Europea

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Treballar a l’estranger, una opció interessant”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio