FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Temes clau

Generation Spain ofereix 100 places gratuïtes per a formar-se en Màrqueting Digital

Els beneficiaris han de ser joves desocupats
By , on 18 de setembre de 2015

generation

El programa Generation Spain i l’Escola d’Organització Industrial (EOI) ofereixen un total de 100 places gratuïtes per a joves en situació de desocupació per accedir al seu programa de Màrqueting Digital, on part del finançament ha estat realitzat pel Fons Social Europeu. Els estudiants podran ampliar i especialitzar la seva formació en Màrqueting Digital, una nova vessant per a aconseguir ampliar les seves oportunitats de trobar una feina.

Els joves han de fer front a una època en la que no és fàcil accedir al mercat laboral tot i disposar d’estudis universitaris, una situació que comporta frustració o sensació d’impotència per no poder aconseguir una feina i poder realitzar els seus somnis. És per aquesta raó que s’ha creat el programa de formació Generation Spain, que en col•laboració amb l’EOI i amb l’ajuda del Fons Social Europeu ha posat en marxa una iniciativa per formar a joves desocupats a través de cursos formatius.

En concret, el curs en Màrqueting Digital està valorat en més de 3.000 euros, però els estudiants beneficiaris de les 100 beques de Generation Spain i EOI podran accedir a aquesta formació puntera de forma gratuïta. L’objectiu de la iniciativa i del curs és “capacitar a joves aturats en habilitats tècniques i personals que assegurin el seu èxit professional dins de l’economia digital”. A més, els participants al programa EOI-Generation Spain rebran “suport constant” en la cerca d’un lloc de treball.

La organització responsable ha explicat que curs de Màrqueting Digital de Madrid i Barcelona està dirigit a joves que actualment es trobin en situació de desocupació però que vulguin millorar la seva formació per accedir al mercat laboral en millors condicions. A més de poder ampliar els seus coneixements en un camp laboral punter, els responsables de la iniciativa ofereixen un seguiment constant per a poder ajudar als beneficiaris de les beques a aconseguir accedir al mercat laboral.

Els estudiants interessants en accedir a una de les 100 beques de formació en Màrqueting Digital han de presentar un perfil concret, amb una edat compresa entre els 18 i 29 anys. Per accedir a una de les beques, els interessants hauran de completar un procés de selecció que consta d’una sol•licitud general, un test de selecció, una prova d’anglès i un vídeo personal de cinc minuts. El termini d’inscripció finalitza el 15 d’octubre i el curs de Màrqueting Digital donarà començament el 19 del mateix mes a Madrid i Barcelona.

Imatge: geralt

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Generation Spain ofereix 100 places gratuïtes per a formar-se en Màrqueting Digital”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio