FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Professions, Remuneració

Els perfils professionals millor pagats

4 perfils professionals molt buscats
By , on 9 de juny de 2010

Estudiar Empresarials o MBA, una bona opció

Tenint en compte la situació de crisi global que estem vivint en aquests últims anys, és necessari pensar en carreres i perfils professionals que ens donin estabilitat laboral i a ser possible que estiguin ben pagats. Per aquesta raó, el post d’avui es dirigeix a totes aquelles persones que estan pensant en estudiar una carrera, bé perquè s’han quedat sense feina o perquè el mercat laboral on són ara no els acaba de convèncer.

Així doncs els perfils que actualment estan especialment buscats i ben pagats són els de controller, el gestor de clients o el consultor de SAP. D’altra banda altres perfils estan copsant cada cop més el mercat laboral, aquests són els enginyers especialistes en energies renovables, els enginyers aeronàutics, els directors de desenvolupament de negoci en farmàcia o els analistes M&A.

Segons un estudi realitzat per Adecco, els enginyers en energies renovables són el perfil més buscat, ja que es preveu que en els pròxims 10 anys s’en necessitin un milió. Realment és una xifra que fa pensar, ja que és una especialitat on per promoció surten molt pocs titulats. Així que si esteu pensant en una professió de futur, sense cap mena de dubte, estudieu una enginyeria.

Una altra de les carreres on menys titulats surten a l’any és enginyeria aeronàutica, a l’any només surten un 600 llicenciats. Per aquesta raó les empreses es troben en la situació de demandar molts llocs de treball per a cobrir les places vacants, però no hi ha suficients professionals disponibles. Així els pocs que arriben a treballar en aquest sector, són dels treballadors millor pagats.

L’analista M&A, que és un especialista en fusions i adquisicions empresarials també és un dels perfils més buscats. És un dels màxims responsables de la coordinació prèvia necessària per a fer una adquisició de tipus empresarial. Per arribar a treballar-hi és necessari haver cursat Econòmiques o Administració i Direcció d’Empreses.

Per acabar, el controller (s’ha d’haver estudiat Administració i Direcció d’Empreses) ha adquirit una gran importància, ja que les places relacionades amb les finances estan molt buscades. Tenint en compte la situació econòmica és important trobar a algú que es faci càrrec del control i la reducció de les despeses empresarials.

Aquestes són algunes de les nostres propostes i considerem que són interessants, ja que si esteu disposats a fer l’esforç d’estudiar una enginyeria aeronàutica, per exemple, l’esforç haurà valgut la pena. Segur que mai us quedareu sense feina.

Foto: velkr0 a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els perfils professionals millor pagats”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio