FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Remuneració

Crea aplicacions per smartphone

Existeixen eines per crear aplicacions gratuïtes i obtindre beneficis econòmics
By , on 12 de abril de 2013

smartphone

Els smarthones estan tenint una expansió espectacular al nostre país i arreu del món. Sembla que la comunicació canvia a mesura que apareixen noves aplicacions i nous usos del mòbil. I això es pot veure com a una oportunitat nova de trobar feina, perquè si tens una bona idea per crear una aplicació, tens moltes possibilitats per portar-la a terme i qui sap, si la cosa va bé, rebre beneficis econòmics. En primer lloc, però, cal veure com està el mercat d’aplicacions, perquè no té sentit crear un mitjà de comunicació quan el mercat ja està molt saturat amb Whatsapp o Line. El mateix passa amb els jocs, que hi ha molta competència amb Angry Birds.

Moltes empreses es plantegen la possibilitat d’entrar en el mercat de les aplicacions, creant la seva pròpia per oferir certs continguts addicionals als seus usuaris. És cert que és molt positiu comptar d’una aplicació, però sempre cal realitzar una estratègia per veure els pros i contres de tenir una aplicació. Potser pel públic consumidor és millor no fer aquest pas. Però si voleu realitzar la vostra pròpia aplicació, perquè teniu inquietud, perquè teniu una bona idea o perquè en voleu aprendre, hi ha programes i eines gratuïtes que permeten crear-ne sense haver de pagar.

En primer lloc hi ha AppMakr, que permet crear aplicacions i distribuir-les a través de l’Apple Store i el Google Play. Es poden crear aplicacions molt ràpidament i compartir-les amb la gent. També es pot saber el nombre de persones que se la descarreguen, crear notificacions pels usuaris, incorporar imatges i vídeos, converses, etc. Dominant el llenguatge HTML la possibilitat de crear continguts és infinita, però a Internet es poden trobar molts tutorials que poden ajudar a desxifrar-lo i crear millors coses. En un primer moment, només cal introduir el nom de l’aplicació i seleccionar si es vol que sigui per Apple, Android o Blackberry, aleshores comença la creació.

Una altra eina que compleix la mateixa tasca és Mobincube, que a partir de banners de publicitat, permet inclús ingressar beneficis econòmics per l’aplicació. El 70% dels diners obtinguts van dirigits al seu creador i la resta a Mobincube. En aquest cas, és força més senzill el procés de creació, perquè s’ofereixen plantilles predeterminades, de manera que no cal tenir un coneixement gaire ampli del llenguatge HTML. És força més intuïtiu. Així doncs, només cal ser creatiu i buscar l’eina que millor s’adapti a les necessitats a l’hora de crear l’aplicació. I si és bona, els resultats poden ser sorprenents, ingressant així beneficis econòmics per la feina realitzada.

Foto de Phil Campbell a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Crea aplicacions per smartphone”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio