FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Remuneració

Aosla, el teu orientador laboral

By , on 4 de juliol de 2008

Hem d’aprofitar les facilitats que ens ofereix la xarxa per trobar feina. A més d’inscriure’ns a les diferents bosses de feina, és interessant visitar algunes pàgines web.

A Feinespertreballat.cat hem trobat el lloc d’orientadors socio-laborals que us pot ajudar. Aosla-Gizalan és una entidad sense ànim de lucre que persegeuxi la defensa dels interessos professionals de les persones que es troben en el difícil procés de buscar feina.

Els serveis d’aquesta associació fundada al 2001 es centren principalment en quatre aspectes: informació, orientació, formació i intermediació. El primer d’aquests serveis es basa en mantenir informats als associats mitjançant el butlletí trimestral que els enviem per email, un dossier informatiu -sobre beques, notícies o formació- i les notes informatives caracteritzades pel seu caràcter urgent.

[ad]

Per altra banda, els orientadors tractaran d’ajudar en tot el necessari als associats, de manera gratuïta, fins que aconsegueixin la feina. Aquest servei inclou aspectes com col·laborar amb ells en la realització del seu itinerari passant per l’elaboració del seu currículum o les cartes de presentació.

Aosla, a més, posseix una escola que imparteix cursos online a preus competitius. Especialistes en informació sociolaboral, formació bàsica en immigració i gènere, desenvolupament local i feina… Hi ha una gran oferta formativa per escollir el curs més adequats a les catacterístiques del teu futur com a treballador.

La web, a més, ofereix un espai amb els enllaços a pàgines que poden resultar més útils, i també iniciatives destacables com el grup de debat Alapar, SIABE (Servicio Itinerante de Búsqueda de Empleo), un portal de recursos d’igualtat i, per últim, una revista produïda per correu sobre l’igualtat,

Per insciure’t a Aosla fes click aquí
Para veure el seu curs de franc fes click aquí

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Aosla, el teu orientador laboral”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio