FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Professions

Les 5 professions més demandades al Regne Unit al 2016

Els trets més demandats per les empreses nacionals
By , on 5 de febrer de 2016

londre

El mercat laboral del Regne Unit és una de les primeres opcions que tenen els espanyols a l’hora de marxar a l’estranger per aconseguir una oportunitat laboral. La pàgina web Glassdoor ha elaborat una llista amb els millors treballs del Regne Unit per al 2016 d’acord a la combinació de tres factors: nombre d’ofertes de treball, salari que es percep per la feina i la projecció laboral que podria tindre una persona en aquest lloc de treball.

Aquesta és una bona forma de conèixer quins són les habilitats més sol•licitades al mercat internacional i preparar-te per al futur amb tota la informació que necessites per decidir a l’abast de la teva mà. Si bé no siguin les teves carreres predilectes o no n’estàs capacitat, conèixer quines són les professions i sectors amb més possibilitats de feina.

1. Gerent de desenvolupament de negocis

Aquest professional ha de treballar amb diferents tècniques i estratègies que permetin millorar l’eficiència i productivitat en una empresa. Algunes de les seves tasques més importants es refereixen a la recerca del mercat i les seves condicions econòmiques, conèixer la situació de la competència i les tendències a nivell local i internacional i fins i tot en ocasions ha d’encarregar-se de la motivació dels empleats.

2. Controller financer

Se centra en l’estratègia financera i corporativa de l’empresa però també ha d’assistir a la Gerència General. El Controller financer ha d’administrar de manera eficient el capital de treball considerant els riscos a prendre i la rendibilitat de les accions a realitzar. S’encarrega d’obtenir els diners per als negocis i de negociar amb els inversors, i a més compleix amb tasques de comptabilitat i d’elaboració de pressupostos.

3. Gerent d’operacions

Malgrat les diferències entre les diferents indústries existents, la gerència d’operacions compleix funcions similars en totes les empreses. El Gerent d’Operacions és qui formula les polítiques amb les quals es guien diàriament els treballadors, a més han de planificar operacions i activitats de l’empresa i coordinar aquestes activitats a les diferents àrees.

4. Gerent de Recursos Humans

Si bé la funció que compleix en totes les empreses és similar, els requisits per a aquest càrrec varien d’acord als diferents països o institucions. En ocasions sol•liciten professionals amb estudis específics en Recursos Humans o Psicologia, però també és cert que els perfils administratius encaixen de bona manera en aquest càrrec. La veritat és que el fonamental és comprometre’s amb l’empresa i amb l’obtenció dels resultats que aquesta pretén aconseguir, seleccionant i gestionant de la millor manera possible al personal perquè això ocorri.

5. Gerent de Màrqueting

Aquest professional ha de desenvolupar i implementar les estratègies de màrqueting de l’empresa interactuant amb els diferents departaments de la mateixa i amb el personal al seu càrrec. La seva tasca més important és la de desenvolupar la marca de l’empresa, alineada amb la missió de la mateixa, ocupant-se dels elements visuals, auditius, etc. A causa d’això, moltes vegades és el nexe o representant de la marca davant els mitjans de comunicació, actuant inclusivament com a Encarregat de Relacions Públiques de la mateixa.

Imatge: Peggy_Marco

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Les 5 professions més demandades al Regne Unit al 2016”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio