FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Professions

La Comunitat Valenciana convocarà oposicions per a cobrir 1.055 places de professors

Educació oferirà places per a ensenyaments no universitaris
By , on 18 de març de 2016

professor

La Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport ha anunciat la seva intenció de convocar a oposicions per cobrir aproximadament 1.055 places docents a la Comunitat Valenciana. Aquest fet històric per a l’educació supera tots els rècords d’ofertes públiques d’ocupació en l’ensenyament valencià i ofereix un bon grapat d’oportunitats per a que mestres i professors puguin incorporar-se al cos d’educadors funcionaris de la Comunitat Valenciana.

Anualment, molts docents es jubilen i deixen els seus llocs de treball, però no són tants els nous educadors que ingressen al sistema per les restriccions en les tasses de reposició; una situació en la que alguns docents han optat per ensenyar espanyol fora del país. No obstant, n canvi en aquesta normativa permetrà reposar el 100% dels docents que es jubilen, la qual cosa no succeïa des del 2011. Per això, la Conselleria d’Educació valenciana té la necessitat d’incorporar a més treballadors durant aquest 2016.

En una renovació d’aquestes dimensions, distribuir les incorporacions de manera estratègica per portar aire nou a tots els racons de l’educació es torna fonamental. Segons s’ha explicat, els qui tindran un major nombre de places disponibles són els mestres de Primària, que comptaran amb 415 vacants; en segon lloc es troba l’ensenyament de Secundària amb 380 places; després els tècnics de Formació Professional amb 105; 70 posicions per a docents de música i arts escèniques; 45 per a escoles oficials d’idiomes i, finalment, 40 d’arts plàstiques i disseny.

En el cas dels mestres les especialitats sol•licitades seran per a Educació Infantil, Educació Primària, Inglés, Audició i Llenguatge, Pedagogia Terapèutica, Educació Física i Música. En secundària les places són per a docents de Llengua Castellana, Geografia i Història, Orientació Educativa, Matemàtiques, Física i Química, Inglés, Educació Física, Intervenció Sociocomunitaria, Hostaleria i Turisme, Processos de Diagnòstic Clínic i Processos Sanitaris.

Per la seva banda, les 105 places de Formació Professional es divideixen en: Cuina i Pastisseria, Manteniment de Vehicles, Mecanització i Manteniment de Màquines, Operacions i Equips de Producció Agrària, Processos de Diagnòstic Clínic, Processos de Gestió Administrativa, Serveis a la Comunitat, Perruqueria i finalment, Sistemes i Aplicacions Informàtiques.

Imatge: professor vía Shutterstock

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La Comunitat Valenciana convocarà oposicions per a cobrir 1.055 places de professors”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio