FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Professions

Àustria busca cambrers i cuiners espanyols per treballar temporalment al país

Les ofertes tenen una duració de quatre a cinc mesos
By , on 30 de setembre de 2014

cuiners

Les persones interessades a emigrar cap a Àustria tenen en el sector de la restauració un lloc de treball que està buscant personal espanyol. El Servei Públic d’Ocupació Austríaca i el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) ofereixen diferents ocupacions per a cambrers i cuiners de pis per treballar en establiments del país dels Alps.

Els aspirants als llocs de treball a l’estranger han de poder demostrar un nivell mig d’alemany, que faci possible poder afrontar una entrevista amb prou fluïdesa i alhora poder duu a terme el seu treball. Per als cuiners, es demana una formació i/o experiència mínima de 6 mesos, amb un especial interès en aquells professionals amb formació en cuina austríaca o estrangera, coneixements d’alemany bàsics i capacitat per treballar sota pressió.

En el cas dels cambrers, els candidats han de tenir una experiència en el sector d’almenys un o dos anys durant els darrers cinc anys o disposar d’un títol de Formació Professional al sector; també han d’estar disponibles per entrar a treballar entre desembre de 2014 i abril de 2015. Tanmateix, els cambreres de pisos han de tenir experiència en la neteja d’habitacions d’hotel, alemany bàsic i disposició per treballar sota pressió.

El Servei Públic d’Ocupació austríac recull ofertes al camp de l’hosteleria amb un contracte temporal dequatre a cinc mesos, de desembre a mitjans de març o finals d’abril, amb sis dies de treball a la setmana, i un sou de 1.200 o 1.300 euros nets en el cas dels cuiners i cambrers, mentre que en els cambrers de pis el sou és de 1.000 euros per sis dies setmanals amb una jornada de nou hores. En els primers dos casos, es poden afegir al sou base incentius, segons formació i habilitats.

El personal seleccionat realitzarà el seu treball en hotels, pensions, bars, restaurants i altres establiments similars. Un dels punts més interessants de les ofertes laborals és que la majoria de les ofertes de feina en el camp de la hosteleria per a espanyols inclouen un allotjament i manutenció per viure al país durant els mesos que dura el contracte laboral; tot i això, cal mirar-ho detingudament en cada oferta perquè no és obligatori que l’ocupador corri amb les despeses del viatge.

Les persones interessades en ocupar algun dels llocs de treball oferts a Àustria han d’inscriure’s en cadascuna de les ofertes seleccionades a través de la web del Sepe, abans del proper 9 de novembre. Després de registrar-se al portal cal accedir a la convocatòria de “Hostaleria Àustria 2014” i després buscar el lloc al que s’opta.

Els seleccionats rebran un correu electrònic on se’ls indicarà el lloc i la forma en la qual presentar elformulari i el curriculum, tots dos en alemany. Els qui no rebin aquest correu abans de les 13 hores del 10 de novembre, no hauran estat seleccionats. Les candidatures triades seran presentades a les diferents empreses austríaques que duran a terme la selecció final i definitiva. Les empreses interessades contactaran amb els candidats per telèfon o email.

Imatge: xavi talleda

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Àustria busca cambrers i cuiners espanyols per treballar temporalment al país”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio