FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
ofertes de treball

‘TrabajoPróximo’, l’app per buscar una feina prop de casa

L’aplicació mostra les ofertes més properes
By , on 29 de gener de 2015

app

La cerca de feina s’ha convertit en una prioritat per a moltes persones, fins al punt d’estar disposades a canviar de ciutat si fa falta pe aconseguir sortir de les llistes d’atur. Per solucionar aquest problema ha nascut ‘TrabajoPróximo’, una aplicació per a mòbils que permet buscar un treball prop d’on es viu perquè assenyala en la pantalla les ofertes disponibles i envia les candidatures des del propi telèfon mòbil.

Actualment, a Barcelona els treballadors triguen una mitjana de 38 minuts a arribar als seus llocs de treball, mentre que a Madrid la xifra ascendeix fins als 47 minuts. D’aquesta forma, la majoria de treballadors de les grans ciutats passen entre 1-1,5 hores diàries de transport per cobrir els desplaçaments entre la feina i la vivenda; un temps que s’ha de treure de l’oci i la família. Per això, han creat l’aplicació ‘TrabajoPróximo’ que, mitjançant la tecnologia de la geolocalització, permet ubicar en un mapa les ofertes de feina més properes a la vivenda del treballador.

La aplicació (disponible per a mòbils amb sistemes Android i iOS) ha estat creada per l’emprenedor Miquel Espinet, el fundador de la consultoria de recursos humans IOR Consulting, Lluís Carreras, i el professor de Esade i Fundador de Som Digitals, Franc Carreras. Segons els seus impulsors, l’aplicació per a cercar feina és “una aposta pionera a Espanya” ja que està enfocada a trobar el treball més proper al domicili i evitar haver de fer grans desplaçaments cada dia.

La nova aplicació per buscar feina també permet que els negocis i empreses també puguin situar les seves ofertes sobre el mateix mapa des del seu telèfon mòbil o des de la pàgina web www.trabajoproximo.com. Tanmateix, l’aplicació permet als empresaris rebre de forma automàtica les ofertes dels candidats que volen optar al lloc de treball proper al seu domicili i, fins i tot, l’app es pot sincronitzar els altres portals d’ocupació on l’empresa tingui presència online.

Espinet ha explicat que la proximitat és un factor a tenir en compte per les empreses durant els processos de selecció, ja que disposar de treballadors que visquin a prop del lloc de treball convida a pensar que hi hauran menys retards i absències i és garantia d’aconseguir un “millor rendiment de l’empleat”. Tanmateix, per als tant per als treballadors aconseguir una feina prop de casa permet estalviar diners en el transport diari i poden gaudir de més temps lliure que dedicar a l’oci o a la familia.

Empreses i negocis incorporen el criteri de la proximitat a l’hora d’escollir entre els candidats que es presenten a la seva oferta. Aquest factor es tradueix en una millor percepció del lloc de treball i, per tant, en un millor rendiment del treballador.

Per fer aparèixer les seves ofertes de feina a l’aplicació, les empreses interessades han de situar-les mitjançant un registre gratuït en la ‘app’ o al seu web, segons ha explicat la companyia aquest dimarts en un comunicat. De moment, l’atenció al client, el turisme, la restauració i el sector comercial són les àrees amb més ofertes laborals en l’aplicació.

Imatge: Unsplash

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘TrabajoPróximo’, l’app per buscar una feina prop de casa”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio