FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
ofertes de treball

Netcentric de Barcelona incorporarà fins a 105 nous treballadors durant 2016 i 2017

L’empresa busca especialistes en marketing online
By , on 18 de desembre de 2015

marketing

La filial de Barcelona de l’empresa suïssa Netcentric, especialitzada en el disseny i implementació de solucions personalitzades de màrqueting digital basades en la plataforma Adobe Marketing Cloud, te la previsió d’incorporar a la seva plantilla de treballadors a 50 persones més durant l’any vinent i fins a 55 persones més al acabar 2017.

La companyia ha multiplicat per deu la facturació de 2012, el seu primer any d’activitat a Catalunya, i ha ingressat 4,5 milions d’euros, segons ha informat el Govern català. Aquest creixement es veu reflectit també en l’increment de treballadors durant el mateix període, ja que, dels 12 inicials, l’oficina de Barcelona tancarà l’any 2015 amb 125 empleats. La previsió és que aquesta xifra s’incrementi a 175 a la fi de l’any que ve i fins a 230 a la fi del 2017.

La filial a Barcelona de Netcentric compta amb el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversió estrangera d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya. Aquest suport per part de l’administració catalana i l’èxit aconseguit faran que la plantilla de treballadors augmenti abans d’acabar l’any, arribant fins als 230 empleats al concloure el 2017 segons les previsions.

Així doncs, l’empresa busca perfils de treballadors amb coneixements en Adobe Marketing Cloud, disseny de programari personalitzat per gestionar continguts digitals, anàlisis de comportaments i patrons d’us de clients a nivell digital, definició i ús de campanyes de marketing online o posicionament de continguts web encara poden enviar el seu currículum a Netcentric Barcelona a través del portal LinkedIn. L’empresa encara contracta durant el període de desembre i ho continuarà fent al llarg de 2016 i 2017.

L’avantatge de situar-se a Barcelona

El director de la filial catalana de Netcentric, Michael McCrae, explica que es va triar Barcelona per instal•lar una de les primeres seus de la companyia per a “una aglomeració de circumstàncies que trobem molt favorables, com són la qualitat de les universitats; la concentració de talent, sobretot en l’àmbit TIC; el bon nivell d’idiomes i d’experiència internacional; la ubicació geogràfica o les seves infraestructures, entre uns altres”.

L’empresa suïssa treballa per a companyies de tots els sectors d’activitat bàsicament de Suïssa, Alemanya i Regne Unit, encara que també compta amb alguns clients d’altres països europeus o d’Estats Units. Netcentric dissenya un programari personalitzat perquè l’empresa pugui gestionar tant els seus continguts digitals com analitzar el comportament i patrons d’ús dels seus clients, definir i dur a terme les campanyes de màrqueting digital o mostrar continguts a la web segons el perfil de la usuari que la consulta, entre uns altres.

Imatge: geralt

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Netcentric de Barcelona incorporarà fins a 105 nous treballadors durant 2016 i 2017”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio