FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
ofertes de treball

Mercadona obrirà 60 nous establiments al llarg de 2016

L’empresa valenciana necessitarà nou personal
By , on 10 de març de 2016

El president de Mercadona, Juan Roig, ha anunciat que la cadena de supermercats obrirà 60 nous establiments al llarg de l’any 2016 i realitzarà 35 reformes amb una inversió que ascendirà a 650 milions d’euros. L’obertura de nous supermercats s’acompanyarà amb un augment de la plantilla de treballadors, que es repartirà al llarg del 2016 i es localitzarà al voltant dels nous establiments.

En la presentació de resultats, Roig ha fet públic que l’empresa valenciana de comercialització alimentària va aconseguir 20.831 milions d’euros de facturació en 2015, un 3% més que l’any anterior i que els beneficis es van elevar a 611 milions. Els bons resultats econòmics de l’empresa han anat acompanyats de la creació de 1.000 nous llocs de treball, tots ells amb contracte fix i estable, amb un sou basi d’inici d’1.109 euros nets al mes.

A més, el president de Mercadona ha desvetllat que s’ha incrementat un 11% el salari de més de 8.150 treballadors d’acord a la política retributiva, i que la cadena ha repartit el 25% dels beneficis amb els seus treballadors. I és que l’empresa manté una política de distribució dels beneficis amb els seus treballadors, de tal forma que els empleats poden veure augmentat el seu sou si els resultats econòmics són positius; una tendència que la crisi no ha aconseguit canviar.

Tanmateix, Roig ha subratllat que “solament a través de la satisfacció de “El Cap” (client) arriben les vendes i, a partir d’aquí, els beneficis”. “Quan captes, defineixes i garanteixes la qualitat; sorprens, incrementes vendes i tens productes d’èxit”, ha explicat en la roda de premsa de presentació de resultats de l’any 2015.

Mercadona compta amb 8.000 referències i ha llançat 400 novetats en els productes que ven, entre els quals es troben 100 productes que anomenen de ‘coinnovació’, en col•laboració amb els clients. A més, la marca d’alimentació ha invertit 90 milions d’euros en Transformació Digital, amb la construcció del centre de dades situat en Albalat del Sorells.

De moment, les bones perspectives econòmiques de Mercadona propiciaran que durant aquest any s’obrin 60 nous supermercats; amb les conseqüents vacants que això comporta. Si vols treballar en Mercadona, visita el seu portal d’ocupació per presentar la teva candidatura i estar pendent de les seves ofertes d’ocupació.

Imatge: M.Peinado

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Mercadona obrirà 60 nous establiments al llarg de 2016”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio