FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
ofertes de treball

L’Ajuntament de Barcelona incorporarà 1.900 nous treballadors a la seva plantilla

El consistori busca perfils tècnics i qualificats
By , on 23 de maig de 2016

ajuntament

Milers de persones s’han presentat aquest passat 30 d’abril a les proves organitzades per l’Ajuntament de Barcelona per seleccionar a aspirants a ocupar 300 places d’auxiliars administratius, les primeres que convoca en el marc del pla ideat per Ada Colau per reforçar i ampliar la plantilla municipal. En total, el consistori barceloní té previst incorporar en aquest mandat a un total d’1.900 persones a la plantilla municipal.

La resposta a la convocatòria de places d’auxiliar administratiu de l’Ajuntament de Barcelona ha estat multitudinària, doncs prop de 8.300 persones s’han apuntat per entrar a la borsa de treball en la qual només s’oferien 300 llocs lliures. No obstant això, no totes les persones inscrites en els llistats van realitzar les proves de selecció el passat dissabte, per la qual cosa el nombre final d’aspirants no es coneixerà fins més endavant; segons han avançat fonts de l’Ajuntament.

Els aspirants han de superar cinc proves de caràcter obligatori i eliminatori, com són un test d’aptituds laborals, una prova d’ofimàtica per determinar el seu grau de coneixement de les noves tecnologies, unes altres de coneixements de català nivell C-1 i de castellà nivell B2, i un test i una valoració de les competències professionals. Els 300 aspirants que acompleixin tots aquests requisits bàsics al mercat laboral podran ocupar les places ofertes pel Consistori local.

La d’avui és la primera de les 18 convocatòries que realitzarà el consistori, en el marc del Pla de Recursos Humans per al mandat 2015-2019. Aquest pla preveu l’obertura durant 2016 i 2017 de borses de treball para prop d’1.000 noves persones per incorporar a la plantilla de treballadors, en las que es busca seleccionar a perfils tècnics i qualificats. Tanmateix, el consistori dirigit per Ada Colau ha anunciat que també es realitzarà una oferta pública de 975 llocs per reposar baixes i jubilacions.

El personal que s’incorpori a través de les borses de treball i amb l’oferta pública tindrà com a missió a reforçar les plantilles de serveis de l’Ajuntament considerats essencials, segons la nova definició establerta pel consistori, i que inclou àmbits com l’habitatge, els serveis socials o les guarderies. Així doncs, aquests nous treballadors amb perfils tècnics s’encarregaran de treballar en algunes de les àrees més necessàries des del punt de vista ciutadà.

Per la seva banda, el regidor de Presidència i Territori, Eloi Badia, ha destacat avui que amb aquesta oferta de llocs de treball l’Ajuntament vol frenar l’aprimament sostingut de la plantilla de treballadors públics que s’ha registrat en els últims anys. Les normatives estatals sobre la substitució de treballadors jubilats i altres polítiques de contractació han fet minvar el nombre de personal al front de l’Ajuntament de Barcelona, així com a altres administracions.

Imatge: Unsplash

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “L’Ajuntament de Barcelona incorporarà 1.900 nous treballadors a la seva plantilla”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio