FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
ofertes de treball

L’estiu, una oportunitat per a treballar

Durant l'estiu sorgeixen grans possibilitats laborals
By , on 12 de maig de 2010

Els socorristes, buscats a l'estiu

S’acosta l’època de l’any més desitjada pels que tenen la sort de fer vacances, altres –com jo- encara no sabem què és, però bé, al mal temps bona cara que ja tindrem temps de prendre el sol en un altre moment. I és que l’estiu és un gran moment per a treballar. Lliures de les obligacions acadèmiques som molts els que disposem de més temps lliure i en comptes d’anar a la piscina diem: què carai, anem a guanyar-nos la vida!

Bé, de fet, aquest no és exactament el meu plantejament vital, però com que això és un lloc públic s’ha de maquillar una mica la realitat. Bromes a part, i posant-me seriosa, efectivament l’estiu és una bona oportunitat per a treballar. Surten moltes oportunitats, ja que molta gent se’n va de vacances (afortunats ells) i es necessita a gent per a cobrir aquests llocs vacants.

D’altra banda l’estiu també propicia la creació de nous llocs de feina, per exemple, cambrers per a locals que únicament obren a l’estiu, socorristes, animadors d’hotel, etc. Segurament trobareu moltes feines de temporada que es corresponguin al vostre perfil professional. Si el que necessiteu és trobar feina perquè voleu estalviar per a fer un bon viatge, per exemple, qualsevol de les ofertes que podeu trobar us seran vàlides.

També és una bona època per aquells que encara no han pres contacte amb el món laboral. És un bon moment per trobar una primera feina. Són moltes les empreses que contracten a estudiants en pràctiques i fan un contracte durant 3 mesos. No espereu fer-vos rics, però sempre va bé tenir una mica d’experiència perquè el currículum llueix una mica més.

Pel que fa al moment de posar-vos a buscar, esteu atents a finals de maig que és quan comencen a sortir les places i es necessita a gent, com us he dit abans, per a cobrir les places vacants dels que marxen de vacances. Si no sou gaire bons en temes de buscar feina, sempre us podeu apuntar a una ETT on ells us faran les gestions i us facilitaran la part més avorrida.

Així que avisats quedeu, penseu que encara que aquest any no tingueu vacances ja en tindreu en uns quants anys i que tot plegat es qüestió de temps. Això sí, sempre ens quedaran els caps de setmana per desconnectar. Tot i que alguns fins i tot treballem el cap de setmana…

Foto: Socorrista per DorteF a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “L’estiu, una oportunitat per a treballar”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio