FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
ofertes de treball

Inem.es t’ajuda a buscar feina

Ara sota el nom de RedTrabaj@
By , on 17 de febrer de 2010
Nous i millors serveis online

Nous i millors serveis online

Fa ja alguns mesos que INEM.es té nova web. Nova en tots els sentits: des del seu nom fins a la seva presentació. No obstant això, segueix sent la web del servei públic d’ocupació estatal (antic INEM), només que ara es diu Red Trabaj@, i ha incorporat algunes noves funcionalitats per a permetre millorar la relació entre els ciutadans, el servei públic d’ocupació i les empreses. Algunes de les noves opcions que incorpora el portal són la possibilitat de guardar diversos currículums, accedir a una gran varietat d’ofertes de treball catalogades, donar-se d’alta com a demandant d’ocupació o renovar aquesta demanda quan fos necessari.

A Red Trabaj@, com anteriorment en INEM.es, un treballador que es trobi en situació legal d’atur podrà registrar-se sense necessitat de fer aquestes llargues cues que moltes vegades hem vist enfront de l’Institut per a sol·licitar la prestació. La prestació es calcularà de manera automàtica, en el mateix instant que se sol·licita i serà reconeguda des d’aquest instant per a abonar les quantitats que corresponguin segons el seu dret.

Una vegada realitzat el tràmit en línia, el sol·licitant podrà descarregar i imprimir la resolució aprovada de la seva presentació per a començar a cobrar, des del mes següent sense necessitat de fer cap altre tràmit per a això. Però en la web de Red Trabaj@ (ex INEM.es) no només es podrà fer aquest tràmit de manera simple i ràpida sinó que a més trobaràs altres serveis molt útils: Buscar ofertes d’ocupació, dur la teva pròpia Agenda, Dades estadístiques, Accés a certificats i, el més important, a una Borsa d’ocupació on hi ha ofertes per a tots els desocupats.

Així mateix, si ets autònom o tens una empresa pròpia, trobaràs vídeos i tips que et seran de gran utilitat per a desenvolupar-te millor, per a créixer com a professional o empresa; informació legal sobre ocupació i protecció per atur, formació professional, tallers escola i tota la informació que es requereix d’aquesta oficina. Però en línia. A Red Trabaj@ les empreses poden realitzar un registre ràpid d’ocupació, per a publicar les seves vacants laborals i iniciar recerques ràpides entre els demandants d’ocupació, en línia i aconseguint tot aquéllo que abans havies de Buscar en les oficines de l’INEM.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Inem.es t’ajuda a buscar feina”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio