FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
ofertes de treball

El Parc del Tibidabo ofereix contractes eventuals de mitja jornada

Les feines requereixen bon nivell d’idiomes
By , on 6 de març de 2015

Els responsables del Parc del Tibidabo de Barcelona han anunciat que encara segueixen obertes diverses convocatòries per treballar en les instal•lacions del parc d’atraccions durant els propers mesos. La ampliació temporal de la plantilla es deu a les diverses novetats que incorporarà el parc d’atraccions barceloní: mascotes (T, Bi, Da i Bo) un espai Lego i una escola de mobilitat en la qual s’ensenyarà als més petits a conduir.

El Parc ha explicat que actualment compta amb una plantilla de 200 treballadors. Les noves atraccions Lego, la creació de mascotes del parc i la posada en funcionament de l’escola de mobilitat requereixen la incorporació temporal de més treballadors. Segons han anunciat, en virtut d’un acord amb Barcelona Activa, es contractarà a 10 treballadors que estiguin en situació d’atur i que estiguin en una franja d’edat superior als 40 anys.

Les novetats al Parc Tibidabo de Barcelona han suposat un increment de la plantilla, essent encara disponibles diverses ofertes per treballar en les seves instal•lacions durant els propers mesos. En concret, els responsables del parc busquen incorporar treballador amb experiència com a cambrer, encarregats de les atraccions i personal amb experiència de cara al públic per incorporar-se a l’oficina d’informació i atenció al client.

En el cas de les ofertes laborals dirigides a cambrers i encarregats de les atraccions, es requereixen estudis mínims de Batxillerat, Formació Professional o estudis relacionats amb el Turisme i la Restauració. Un dels requisits per ocupar aquestes ofertes de treball es disposar del nivell C de Català. Tanmateix, els responsables del parc han explicat que es valorarà disposar de coneixements mitjans d’anglès i estar en possessió del carnet de Manipulació d’Aliments. Quant a l’experiència laboral, es demana un mínim de sis mesos en llocs d’atenció directa al client.

En canvi, els treballadors vulguin optar a un lloc en l’Oficina d’Informació i Atenció al Client hauran de certificar la obtenció de la titulació de Batxillerat o tenir estudis vinculats a l’àmbit del Turisme o la Gestió Cultural. Per aquestes ofertes laborals, també s’exigeix nivell C de Català i estar en possessió, com a mínim, del First Certicate d’Anglès. Quant a experiència, es requereix un mínim d’un any. Les condicions laborals són les mateixes que en el cas anterior.

Les persones que acompleixin aquests requisits podran accedir a un contracte de tipus eventual, amb una duració de 6 mesos (coincidint amb la temporada alta de visitants). Tanmateix, la jornada dels treballadors de nova incorporació serà equivalent a una mitja jornada. Per registrar la teva candidatura en qualsevol d’aquestes ofertes, punxa aquí.

Imatge: Ricardo Ramírez Gisbert

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El Parc del Tibidabo ofereix contractes eventuals de mitja jornada”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio