FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
ofertes de treball

El Parc d’Atraccions del Tibidabo busca 420 joves per treballar aquest estiu

Els contractes tindran una duració de 2-4 mesos
By , on 10 de juny de 2016

tibidabo

El Parc d’Atraccions del Tibidabo de Barcelona incorporarà un total de 420 joves per treballar a les àrees d’atraccions, taquilles i restauració durant la temporada d’estiu. Segons ha informat en un comunicat el parc d’atraccions del Tibidabo, l’oferta està destinada a candidats joves majors d’edat i amb un mínim d’estudis de batxillerat, sent més favorable l’experiència prèvia en atenció al client, educació i restauració.

L’objectiu de la iniciativa de contractació de joves és impulsar la creació de llocs de treball i “donar oportunitats als joves que s’inicien al món laboral”, de tal forma que durant la campanya d’estiu puguin cobrir unes places destinades a reforçar la plantilla del parc d’atraccions barceloní. D’aquesta forma, els joves amb un mínim d’estudis de Batxillerat que vulguin incorporar-se per primera vegada al mercat laboral podran optar a un procés de selecció que els busca exclusivament a ells.

Segons el comunicat, l’empresa responsable del Parc d’Atraccions del Tibidabo oferirà contractes a un total de 420 treballadors majors d’edat amb o sense experiència prèvia, tot i que es valorarà a aquells candidats que hagin desenvolupat feines o pràctiques relacionades amb l’atenció al client, l’ensenyament i la restauració. Els llocs a ocupar estan relacionats a aquestes àrees laborals, doncs les feines seran a les atraccions, taquilles i restauració del parc.

En ser una feina només pels mesos d’estiu, els contractes oferts seran de dos a quatre mesos de duració (entre juny i setembre), la jornada serà variable segons el calendari del parc i la formació interna estarà a càrrec de l’empresa. No obstant això, l’empresa ha afirmat en el comunicat que una vegada acabat el contracte els treballadors joves passaran a formar part de la borsa de treball del parc i podrien tornar a incorporar-se en posteriors campanyes, de tal forma que no hauran de tornar a enviar els seus currículums per demanar feina.

La selecció de candidats serà a través de la pàgina web del parc i d’altres portals especialitzats en cerca d’ocupació. El Tibidabo també impulsa en aquesta campanya la contractació de persones amb discapacitats o dificultats cognitives; per lo qual, no tinguis recança a fer arribar el teu currículum al Parc d’Atraccions del Tibidabo per aconseguir una feina temporal d’estiu i així accedir al mercat laboral.

Imatge: CarolinaP

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El Parc d’Atraccions del Tibidabo busca 420 joves per treballar aquest estiu”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio