FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
ofertes de treball

EasyJet busca 120 nous treballadors per a la nova base de Barcelona

L’aerolínia reforça presència a Barcelona-El Prat
By , on 17 de juliol de 2015

L’aerolínia britànica de baix cost EasyJet obrirà a Barcelona la seva base d’operacions a Espanya a partir del mes de febrer de 2016, la qual cosa suposarà la creació de 120 llocs de treball en l’aeroport del Prat. Principalment, els nous llocs que es crearan seran per a pilots i personal de cabina mitjançant contractes locals, amb el que la plantilla total de EasyJet a Barcelona ascendirà a més de 250 treballadors.

El director general de EasyJet a Espanya, Javier Gándara, ha explicat que Barcelona és un mercat que l’empresa coneix molt bé, ja que és l’aeroport al que volen més sense ser una base, per la qual cosa obrir aquesta és “un pas natural” en el seu desenvolupament al Prat. De moment, l’aerolínia no ha conformat que es posarà en marxa el període de contractació de nous treballadors per a la base de Barcelona, que principalment seran pilots i personal de cabina.

De moment, els responsables de EasyJet a Espanya no han comunicat les condicions dels nous treballadors que s’incorporin a la plantilla ja existent de l’aeroport de Barceona-El Prat, arribant a formar una plantilla de 250 treballadors. No obstant això, Gándara sí ha confirmat que la majoria d’ofertes laborals serà per a cercar personal de cabina i incorporar nous pilots a la companyia de baix cost; tot això mitjançant contractes locals.

També ha explicat que el fet de tenir tres avions amb base a Barcelona possibilitarà donar un millor serveis als passatgers de negocis, que representen el 20% de la companyia, perquè, entre altres coses, significa poder operar vols a primera hora del matí i a última de la nit, la qual cosa facilita anar i tornar en el mateix dia. De moment, l’aerolínia no ha tancat la temporada per a l’estiu 2016, per la qual cosa Gándara ha dit que encara no han decidit si van a obrir noves rutes des del Prat.

El director de la divisió espanyola de l’aerolínia britànica assenyalat que Espanya sempre ha estat un “mercat clau” per a l’aerolínia i que l’obertura de la base de Madrid, que posteriorment es va tancar, “no va ser un error” i que en aquell moment va ser una “decisió adequada”. No obstant això, ha afirmat que obrir ara aquesta base a Barcelona “no té gens que veure” amb aquella, perquè es tracta de “mercats diferents”.

Tanmateix, Gándara ha apuntat que Barcelona és una destinació molt important i sòlida i ha dit que porten aquí “gairebé més temps que ningú”, per la qual cosa sempre donen la “benvinguda” a la competència. Comptant la base de Barcelona i el tancament de la base a Roma, EasyJet disposarà de bases en vuit països; en el cas Espanyol, hi te presència en 18 aeroports nacioanls, en els quals opera 143 rutes a set països.

Per la seva banda, la directora de l’Aeroport de Barcelona, Sonia Corrochano, ha destacat que la creació d’aquesta base al Prat suposa l’aposta de l’aerolínia per Barcelona i per la T-2, que l’any passat va registrar més de 12 milions de passatgers. Corrochano també ha assegurat que EasyJet és la segona companyia en la T-2 i la tercera en tot l’aeroport de Barcelona-El Prat, per lo qual celebra que l’empresa hagi decidit seguir apostant per l’aeroport barceloní.

Imatge: puddy_uk

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “EasyJet busca 120 nous treballadors per a la nova base de Barcelona”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio