FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
ofertes de treball

Carrefour anuncia la creació de 3.000 nous llocs de treball durant el 2015

Els treballadors comptaran amb un contracte indefinit
By , on 20 de gener de 2015

L’empresa Carrefour Espanya contínua apostant per la creació d’ocupació al nostre país, anunciant la creació de 3.000 noves places per a incorporar-se al llarg d’aquest 2015 a la seva plantilla de treballadors. Després que tanqués 2014 amb la contractació indefinida de 2.000 joves, ha anunciat aquest divendres que aquesta xifra ascendirà aquest fins als 3.000 contractes indefinits per a nou personal a Espanya.

Les noves incorporacions se sumen a la plantilla de 41.000 persones que té la cadena francesa a Espanya, una bona noticia per aquells treballadors que cerquen una feina relacionada amb el món del comerç, els serveis i l’atenció al públic. En aquest sentit i segons ha explicat Carrefour Espanya, és donarà preferència de contractació a un perfil de treballador jove, que tingui una clara orientació comercial, tenint molt en compte la capacitat per treballar en equip i el potencial de creixement dins de l’organigrama de l’empresa.

En un comunicat, l’empresa francesa explica que té un compromís per facilitar l’entrada al mercat laboral dels joves, oferint una oportunitat als quals busquen la seva primera ocupació mitjançant un currículum indefinit i la promesa de poder escalar posicions dins de l’organigrama de l’empresa; això si, amb molt d’esforç darrere. Es tracta de donar una oportunitat als joves que cerquen una feina més enllà de la temporalitat que ofereixen les campanyes nadalenques, quan l’empresa de supermercats requereix de més plantilla.

El director de recursos humans de Carrefour Espanya, Arturo Molinero, ha afirmat que el “principal actiu” de la companyia són els empleats. En aquest sentit, Molinero afirma que la cadena de supermercats és “una referència” en l’àmbit de contractació laboral a Espanya ja que el 86% dels treballadors en l’empresa compten amb un contracte indefinit, sent la resta contractacions per als moments de puntes estacionals del comerç.

Les xifres parlen. I és que Carrefour compta a Espanya amb 175 hipermercats, 111 supermercats Carrefour Market i 285 supermercats Carrefour Express. És el principal grup de distribució a nivell europeu i el segon a nivell mundial. La seva plantilla actualment la composen 41.000 persones a Espanya i s’ampliarà en 3.000 més amb contractes indefinits; tanmateix, durant la campanya nadalenca la cadena de supermercats va donar feina temporalment a 5.500 persones, una dada rècord al sector.

La companyia facilita a la seva pròpia pàgina web un portal per a l’enviament del currículum per sol•licitar una de les 3.000 noves places amb contracte indefinit per treballar en un dels 571 establiments que te repartit Carrefour per tota Espanya.

Imatge: Fruitnet.com

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Carrefour anuncia la creació de 3.000 nous llocs de treball durant el 2015”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio