FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
ofertes de treball

Autodesk busca 100 nous treballadors per a la seva oficina de Barcelona

Els contractes es firmaran durant el primer semestre de 2016
By , on 30 de desembre de 2015

autodesk

La multinacional nord-americana de programari Autodesk ha presentat la seva nova oficina de vendes per a Europa de Barcelona on des de fa uns mesos treballen més de 50 empleats, i es preveu que es contractin fins a 100 treballadors més durant el primer semestre de 2016. Els 20 treballadors de l’oficina que la companyia té actualment en Sant Just Desvern (Barcelona) es traslladaran a la nova seu d’Autodesk.

Ho ha explicat en roda de premsa el vicepresident de la regió EMEA (18 països de la UE més Noruega i Suïssa) de la companyia, Roland Zelles. El responsable europeu ha assenyalat que l’empresa nord-americana busca professionals qualificat amb el domini d’alguns dels idiomes dels països als quals es donarà servei, i que “no importa” que país provinguin els treballadors.

La multinacional iniciarà una campanya de cerca de nous treballadors, on es requereix un bon domini d’idiomesanglès i una segona llengua estrangera, preferiblement– i coneixements sobre el programari i aparells amb el que treballa Autodesk. En total, es contractaran 100 nous treballadors durant el primer semestre de 2016 i s’incorporaran a la oficina que disposa Autodesk a la capital catalana.

Tanmateix, Zelles justificat la decisió de traslladar l’oficina de vendes a Barcelona en la capacitat d’atreure talent de la capital catalana i en què, tenint en compte que els treballadors procedeixen de molts països diferents, resulta més fàcil convèncer-los per canviar de ciutat. Precisament, també ha anunciat que els 20 professionals del sector de les noves tecnologies de l’oficina que la companyia té actualment en Sant Just Desvern (Barcelona) es traslladaran a la nova de Barcelona.

El vicepresident de la regió ha assenyalat que l’atractiu internacional de Barcelona i les condicions de vida que ofereix la van convertir en una destinació ideal, i ha afegit que també va influir que es tracta d’un mercat “no saturat” d’empreses internacionals, alguna cosa que creu que canviarà en els propers anys perquè creu que moltes multinacionals optaran per la ciutat catalana.

Autodesk va tancar el 2014 amb una facturació global de més de 2.500 milions de dòlars (2.288 milions d’euros), de la qual un 40% procedeix d’Europa, i compta amb més de 2,2 milions d’usuaris a tot el món. Lidera el mercat 3D en sectors com a arquitectura, urbanisme, animació cinematogràfica, efectes especials, disseny industrial, i simulació i impressió 3D.

Imatge: geralt

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Autodesk busca 100 nous treballadors per a la seva oficina de Barcelona”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio