FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
ofertes de treball

Arriba ‘Let’s App’, una aplicació per trobar feina a través de contactes

L’empresa desenvolupadora és l’espayola Obture
By , on 6 de novembre de 2014

L’empresa espanyola Obture ha desenvolupat l’aplicació mòbil ‘Let’s App’, que permet trobar treball entre coneguts així com posar en contacte als usuaris amb professionals del sector al que es dediquen per trobar una oportunitat de treball. L’objectiu d’aquesta aplicació per a dispositius mòbils és facilitar la creació d’una xarxa de contactes per a trobar una feina.

L’aplicació ‘Let’s App’ s’encarregarà de seleccionar perfils afins, destacant i connectant a persones amb contactes en comú i habilitats similars que poden ajudar-se alhora de trobar una oferta laboral segons el seu perfil professional. Uns dels punts destacats d’aquesta aplicació és els usuaris no hauran d’emplenar cap formulari, ja que ‘Let’s App’ obté les dades professionals a través dels perfils penjats en LinkedIn i utilitzant la localització geogràfica per mostrar contactes propers que facilitin entaular converses.

Els usuaris podran accedir al perfil professional d’altres persones localitzades en l’entorn, deixant que cadascuna de les persones implicades decideixi si pot ser una relació laboral interessant. Si s’accepten, es pot iniciar un xat privat on parlar d’un contracte laboral, una oferta puntual o la possibilitat d’establir un negoci junts; en cas contrari, al rebutjar el perfil s’acaba tot tipus de contacte que pugui haver-hi entre aquests dos treballadors.

Així doncs, la aplicació espanyola compta amb un servei de xat perquè usuaris i reclutadors d’empreses puguin establir una comunicació directa, fomentant el networking amb altres treballadors de perfil similar amb la finalitat de “obrir noves portes i marcar la diferència per tenir més oportunitats”.

A més a més, ‘Let’s App’ té present la geografia per poder buscar una interacció entre persones properes ja que això sempre és un avantatge per a tots. Els responsables d’aquesta aplicació per a consideren que posar en contacte a professionals gràcies a la geolocalització és una manera de tenir més oportunitats laborals per a sortir de l’atur, poder accedir per primer cop al mercat laboral, d’intentar canviar de treball per un millor o de poder tancar més contractes.

Les aplicacions ens poden ajudar en el nostre dia a dia i ‘Let’s App’ n’és un bon exemple, ja que ajuda a les persones aturades o disposades a canviar de feina a trobar una ocupació mitjançant una xarxa de contactes i alhora fomenta el contacte entre professionals per ser emprenedors. L’aplicació és totalment gratuïta però, de moment, només està disponible per a dispositius que treballen amb el sistema operatiu iOS.

Imatge: MattsMacintosh

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Arriba ‘Let’s App’, una aplicació per trobar feina a través de contactes”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio