FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
ofertes de treball

Adecco oferirà uns 70 llocs de treball estable a Madrid i Barcelona

Aprèn a superar les entrevistes en grup
By , on 4 de desembre de 2015

adecco

L’empresa de Recursos Humans i treball temporal Adecco oferirà la possibilitat que prop de 70 persones s’incorporin a la seva plantilla amb contracte estable. La selecció del nou personal de la companyia es realitzarà en dues jornades d’identificació del talent que tindran lloc el proper 20 de novembre a Madrid i el 30 de novembre a Barcelona; jornades en les quals es donarà la possibilitat a candidats potencials per convertir-se en empleats del grup.

Sempre parlem d’aquesta empresa de treball temporal com a gestora de vacants d’ocupació per a altres companyies però en aquesta ocasió, són ells mateixos els que ofereixen oportunitats laborals. En aquesta ocasió, Adecco ha informat mitjançant un comunicat que busca incorporar a la seva plantilla de treballadors 67 candidats per a Espanya, 32 d’ells per a la comunitat de Madrid i 35 llocs de treball a Barcelona.

Les 67 places disponibles a Adecco inclouen els càrrecs de director de delegació, consultors i comercials o consultors de selecció. Per accedir a un d’aquests llocs de treball, la companyia de recursos humans ha explicat que realitzarà dos processos de selecció a les ciutats de Madrid (20 de novembre) i Barcelona (30 de novembre), amb diferents proves i entrevistes personals, per a quedar-se amb els candidats amb més talent per realitzar les funcions oferides.

Durant aquestes jornades de selecció es farà una presentació del grup i dels avantatges i beneficis de treballar en Adecco, es realitzaran diferents grups que hauran de superar diferents dinàmiques i finalment es durà a terme una “ronda d’entrevistes ràpides”. En aquesta proba de selecció, una persona de recursos humans i un responsable d’operacions valoraran si els candidats tenen el “esperit Adecco” que busquen en les noves incorporacions; així com valorar el talent dels candidats.

Tanmateix, Adecco ha afirmat que es valorarà de manera positiva aquells candidats que coneguin diversos idiomes i que estiguin oberts a la mobilitat geogràfica. Els reclutadors seleccionaran a aquells candidats que sàpiguen treballar en equip, es tingui esperit emprenedor, responsabilitat, orientació al client i passió. A més, com a complement, les persones que s’incorporin tindran un pla de carrera per poder triar les àrees en les quals l’empleat vol desenvolupar-se dins de l’empresa.

Si creus que ets o coneixes al candidat perfecte, i vols incloure’t en el Assessment de identificació del Talent de l’empresa de recursos humans, no dubtis a inscriure’t a la pàgina web www.adecco.es en l’oferta “El treball dels teus somnis…”.

Imatge: Unsplash

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Adecco oferirà uns 70 llocs de treball estable a Madrid i Barcelona”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio