FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 

Models i plantilles per a fer el teu currículum

Sempre busquem la millor fórmula per a crear el nostre currículum vitae i atraure l’atenció del nostre futur i possible cap. Aquí et proposem diverses plantilles i models que et poden resultar molt interessants.

Per a descarregar les plantillas, models i exemples de currículum només has de fer click sobre el nom del mateix.

Plantilles en Format Word:

Curriculum Vitae amb foto, es tracta d’una plantilla clàssica de Curriculum Vitae. Especialment indicada en el cas que a l’oferta de treball et demanin que incloguis una foto. La part corresponent a Servei Militar pots eliminar-la ja que en aquests moments no té sentit posar-la.

[ad]

Curriculum Vitae ESO i Batxillerat, especialment indicat per a la cerca d’una primera feina, en el cas que no tinguis molta experiència o una formació acadèmica universitària. És un model estàndar que per la seva senzillesa resulta interessant per a llocs de treball com mossos de magatzems, caixers de supermercat, dependent, hosteleria…

Curriculum Vitae Creatiu: aquesta plantilla de CV presenta un disseny més elaborat que recomanem modifiquis i tingui el teu toc personal. Està especialment indicat per a llocs de treball que tenen a veure amb habilitats relacionades amb la creativitat.

Curriculum Vitae Europeu: a Catalunya, com a molts altres països europeus, no existeix un ‘model oficial’ de CV. A nivell europeu és convenient utilitzar aquest model, especialment indicat per a multinacionals radicades en altres països de la Unió Europea.

Currículum Vitae Europeu en anglès: busques feina fora de Catalunya? Vols donar-li un aire internacional a la teva carrera professional? En aquest cas, el millor és que facis el curriculum en anglès. Especialment indicat per a llocs de treball que exigeixen l’anglès o que es desenvolupen en països en els quals s’utilitza majoritàriament la llengua de Shakespeare.

Curriculum Vitae en italià: sabem que molts estudiants espanyols fan Erasmus en universitats italianes. És probable que quan portis un temps assentat en el país t’interessis en treure uns diners trobant feina. Posem a la teva disposició un model de CV en italià.

Curriculum Vitae per a investigadors i docents: especialment indicada per aquests professionals.

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio