FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
General

Una plataforma online apropa la franquícia als emprenedors

La franquícia és una opció d’autoocupació
By , on 29 de març de 2016

treball

La Comunitat Laboral Trabajando.com-Universia, amb el suport de mundoFranquicia consulting, han creat una plataforma per apropar als emprenedors el model de franquícia com a “opció d’autoocupació”. La plataforma ‘Trabajandofranquicia.com’ oferirà tota la informació perquè treballadors interessats a crear el seu propi negoci coneguin més sobre el món de les franquícies laborals.

Ambdues entitats han ressaltat que aquest projecte neix amb l’objectiu de convertir-se en una eina innovadora i online, que permeti actuar com a mitjà de difusió per fomentar l’expansió de franquícies. A través dels més de 200 portals d’ocupació de la Comunitat Laboral Trabajando.com-Universia, que reben unes 800.000 visites mensuals, i amb aquesta nova incorporació s’espera que cada vegada més emprenedors pensin a crear un negoci a partir de les bases d’una franquícia.

La plataforma ‘Trabajandofranquicia.com’ oferirà als usuaris noves oportunitats laborals i així poder seleccionar el model de negoci que més s’adapti a les seves “inquietuds emprenedores”. Així doncs, la web recollirà un gran ventall de models de negoci en múltiples sectors i amb rangs d’inversió diferents perquè els emprenedors trobin la franquícia més adequada als seus interessos i inquietuds.

Per la seva banda, mundoFranquicia consulting s’encarregarà de tot l’assessorament necessari per engegar una franquícia seleccionada per un usuari del seu nou portal d’ocupació. A més, l’emprenedor comptarà amb un equip d’experts en consultoria que li acompanyaran en les diferents fases del procés de creació de la franquícia; especialment, en el terreny jurídic i financer.

Una altra dels avantatges d’emprendre una franquícia a través de la plataforma ‘Trabajandofranquicia.com’ és que s’oferirà una anàlisi de mercat d’implantació i l’entorn d’obertura, així com assessorament en les gestions necessàries en la negociació i preapertura del local. A més, els emprenedors registrats a aquesta plataforma podran accedir a un ampli programa sobre finançament i formació per poder dirigir amb èxit el seu nou negoci.

La Comunitat Laboral ha explicat que les franquícies donen ocupació a 213.000 persones a Espanya, la qual cosa suposa el 13,4% de la taxa d’ocupació dins del comerç minorista; pel que el model de franquícia consolida el seu paper com a alternativa d’autoocupació. Així mateix, el creixement dels punts de venda integrats en una cadena va tenir com resultat un augment de l’1,7% en l’ocupació en franquícies al 2014.

Imatge: jarmoluk

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Una plataforma online apropa la franquícia als emprenedors”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio