FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
General

T’agradaria tenir un shopper assistant?

By , on 1 de agost de 2008

L’escriptor i diplomàtic Paul Claudel va dir en una ocasió: “No és el temps el que ens falta, som nosaltres qui li faltem a ell”. El cert és que aquest bé tan preciat segueix revaloritzant-se en una societat com la nostra.

Si ens quedem observant una estona el carrer és molt fàcil corroborar aquesta afirmació. Segur que hi ha més d’una persona caminant cap al treball, corrent cap a l’autobús o mirant el rellotge amb gest preocupat. La falta de temps és fins i tot capaç de generar noves professions com els shopper assistants. Amb una àmplia formació en el món de la moda, aquests assessors/res et proposen deixar en les seves mans tot el relatiu a la teva imatge personal. D’aquesta manera, després de realitzar un anàlisi del teu cos i el teu estil, es posaran mans a la feina.

[ad]

Unint la seva formació en imatge amb el seu coneixement sobre la teva mida, color d’ulls, trets facials, etc,. i havent-te conegut al màxim, els teus gustos… aquests professionals s’encarregaran d’anar de compres per tu, canviar per complet el teu fons d’armari i donar-te útils consells sobre com has de cuidar-te per estar bé sense utilitzar massa temps.

Dins d’aquesta peculiar professió hi ha diverses especialitats com els assessors d’oci, que poden encarregar-se per tu d’organitzar-te el teu temps llirue; assessors en benestar, que et proporcionaran totes les eines per estar bé per dins i fora; assessors d’events, que igual et poden organitzar una boda com un anviersari; assessors de decoració, per a donar un nou toc a la teva casa.

Aquesta nova professió està cada cop més demandada a països com els Estats Units, i arriba amb força al nostre país. Potser sigui la professió que estaves esperant. Per a saber més sobre aquesta feina pots entrar a la pàgina d’empreses com Ares Shopper Assistant o a l’Escola de Personal Shopper. Aquí trobaràs diversos cursos molt interessants. Sort!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “T’agradaria tenir un shopper assistant?”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio