FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
General

Linkedin: una xarxa per a trobar feina

No saps com trobar feina? Prova a Linkedin!
By , on 17 de maig de 2010

Una oportunitat al mercat laboral

Ara que les coses no estan precisament en el seu millor moment laboral, és una gran idea fer-se usuari de Linkedin, una xarxa especialitzada en temes laborals. A més… perquè enganyar-nos, ens encanten les xarxes socials com Facebook, Tuenti, Twitter, per fer-nos usuaris d’una més no passa res, no? I tenint en compte que alguns passen hores a les xarxes socials, segurament no els costarà gens invertir una mica del seu temps en actualitzar la xarxa de contactes i millorar el seu curriculum vitae.

Però centrant-nos una mica en Linkedin, que avui el post va sobre això i no de Facebook. Doncs bé, Linkedin és una web orientada cap als negocis, es podria dir que és principalment una xarxa per a professionals de diferents sectors. El seu funcionament és molt semblant a les diferents xarxes socials d’avui dia, per tant fer-vos usuari no us costarà gens perquè les eines són pràcticament les mateixes. Avui dia Linkedin té més de 42 milions d’usuaris registrats de més de 200 països i on hi podem trobar més de 150 empreses de tot el món.

El funcionament de Linkedin és molt senzill, només cal registrar-se com a usuari i a partir d’aquí crear un curriculum vitae. Pots ampliar la teva xarxa de coneguts, on hi pots trobar persones que siguin del teu mateix ram professional i també empreses que poden interessar-te com a futurs llocs on treballar. El més important és que sent usuari de Linkedin puguis donar moviment al teu perfil, és a dir, expandir-te pel món cibernètic laboral. Fer arribar el teu CV a l’altra punta del món i interessar-te per totes les eines que et dona la xarxa en qüestió.

I ara, perquè veieu que no és cap invent això de Linkedin, us faré partícips d’una anècdota, que la veritat és que no sé si és una llegenda urbana o què. Un conegut treballa en una empresa, de la qual ometrem el nom, per si algú es sent identificat. Doncs bé, fent una reducció de treballadors van fer fora a una companya que feia molt temps que treballava en aquesta empresa. La noia, després de saber la noticia, va decidir començar a moure el seu CV per Linkedin i qui li anava a dir a la noia que 2 setmanes després la trucarien d’una empresa xinesa per incorporar-se immediatament. Llegenda urbana o no, jo crec que val la pena intentar-ho.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Linkedin: una xarxa per a trobar feina”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio