FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
empresa, General

La millor manera de tirar endavan una empresa es saber gestionar el temps

Les reunions han de vertebrar al voltant de les possibilitats que ofereixen els dispositius mòbils
By , on 25 de octubre de 2012

SaveMeeting Labs: l'empresa fundada per Ignacio Ramírez

L’empresa fundada per Ignasi Ramírez amb tres socis fa dos anys podria canviar el destí de les companyies de mig món. Ens estem referint a la companyia SaveMeeting Labs, la qual es dedica a combatre un dels majors enemics de la productivitat en les organitzacions: les reunions inútils.

Tota aquesta llista de comitès totalment innecessaris i improductius estan considerats com un dels factors principals que causen la pèrdua de temps a la feina, juntament amb els correus electrònics totalment prescindibles i els power point eterns, SaveMeeting Labs disposa d’eines i solucions per a aquells que són víctima dels malgastadors de temps, que convoquen reunions per qualsevol motiu, a qualsevol hora i sense una agenda definida.

El director de la companyia, que ve del sector immobiliari, és del grup fundador qual es dedica al cent per cent a la companyia. Els seus tres socis, que procedeixen d’internet, de l’anàlisi d’audiències en publicitat i la consultoria compleixen més bé el paper d’inversors.

Save Meeting Labs va ser fundada el juliol de 2010 amb un capital inicial de 50.000 euros i s’ha convertit en una companyia global i multiplataforma de desenvolupament de serveis de programari en el núvol, que es produeix aplicacions per a dispositius mòbils, smartphones i pastilles per a la gestió de reunions en un entorn professional.

Ramírez recorda que ell i els seus colaboradoress vénen del món de la gran empresa

Ide patir les males reunions, que desemboquen en nul · la productivitat i altíssims costos. Analitzant aquest problema hem detectat les principals patologies, i tenim l’antídot per guarir

El cofundador de l’empresa està totalment convençut que els comitès eficaços han vertebrar al voltant de les possibilitats que ofereixen els dispositius mòbils. La seva companyia va desenvolupar en l’estiu de 2010 Savemeeting, un programari de gestió de reunions per Apple i Android.

L’any passat es va ha crear EverMeeting, una eina idònia per a directius, periodistes, advocats, pimes i emprenedors que ajuda a optimitzar la gestió productiva del temps:

Ens vam adonar que, en massa ocasions, el que es diu en les reunions no queda clar , i vam decidir que havíem de ser capaços de gravar l’àudio del que passa.

Inclús permet vincular a l’àudio els apunts que els assistents prenen durant la reunió. Permet a més prendre notes, incorporar marques, tasques i alertes, vincular fitxers, generar un ordre del dia o timeline de les trobades i compartir-los.

Foto: Save Meeting Labs

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La millor manera de tirar endavan una empresa es saber gestionar el temps”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio