FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
General, ofertes de treball

Continental utilitzarà Facebook per contractar 5.500 llicenciats

Una prova irrefutable de la importància de les xarxes socials
By , on 18 de març de 2012

I com sempre el millor argument és una prova. Si ahir parlàvem de la importància que els seleccionadors de recursos humans donen a les xarxes socials a l’hora de contractar treballadors. Avui parlem d’una iniciativa presa per la companyia de fabricació de neumàtics Continental, que ha decidit utilitzar la xarxa social Facebook per contractar aquest any 2012 uns 5.500 llicenciats i altres tipus de treballadors joves arreu del món. Innovador, no?

Entra al seu web i troba tota la informació que necessitis!

La noticia va a saltar a la palestra fa uns dies i es converteix en un far d’esperança per els joves que des que van acabar la carrera s’han convertit en experts en ‘tirar currículums’. El proveïdor internacional de neumàtics vol seleccionar sobretot a químics, enginyers industrials i enginyers especialitzats en electrònica. Així que si et trobes entre aquest grup d’escollits no ho dubtis, actualitza el teu perfil de Facebook i contacta amb el perfil internacional de l’empresa! I és que Continental assegura que té la capacitat d’informar a tots els cercadors de treball sobre les ofertes i oportunitats que ofereixen.

Continental coopera a través del programa Global Engineering Excellence Initiative amb vuit universitats de prestigi, entre les que es troben l’Institut Tecnològic de Massachusetts (Estats Units), la Universitat Tècnica de Aquisgrán (Alemània) i la Universitat de Tongji (Japó). Té més de 600 ambaixadors arreu del món, a través dels quals té contacte amb 250 universitats.

De fet, l’empresa de components per l’automòbil ofereix places a Alemanya en 20 branques diferents de formació professional i coopera en 18 carreres de grau. Per això, potser aquesta empresa no només és una bona opció per treballar, sinó per formar-se. Sigui com sigui val la pena informar-se.

Per tal d’oferir-vos una mica d’informació sobre la companyia, tot i que és millor que vosaltres mateixos entreu al seu web i us informeu, us direm que la corporació Continental AG va comptar amb una xifra de negoci global de 30.500 milions d’euros el passat 2011, pel que es tracta d’un dels grans proveïdors de la industria de l’automòbil. L’empresa fabrica i subministra sistema de frens, components per transmissions, instrumentació, electrònica del vehicle, neumàtics i demés productes tècnics. Té uns 164.000 treballadors repartits per 45 països. Amb aquestes dades queda evident que no es tracta d’una empresa qualsevol i que aconseguir-hi una feina, a més de molt complicat, seria l’oportunitat perfecte.

Sembla ser que el gegant ha decidit mirar als més petits i donar l’oportunitat als recent llicenciats de que formin part d’un gran projecte. Deixaràs passar l’oportunitat?

Font | cincodias

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Continental utilitzarà Facebook per contractar 5.500 llicenciats”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio