FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Formació

Què busquen les empreses?

Acompleix aquests requisits i sigues un treballador 10
By , on 27 de febrer de 2012

Com ens ha demostrat la realitat, tindre estudis superiors no ens garanteix entrar directament en el mercat laboral en un lloc de treball acord als nostres estudis i amb un sou digne; ni tan sols ens assegura sortir de la facultat amb feina. Les titulacions són un dels molts factors que influiran alhora d’aconseguir un bon lloc de treball. Però, què més volen les empreses?

La facilitat per viatjar és un dels requisits

La facilitat per viatjar és un dels requisits

El professional amb treball i millor pagat a Espanya te uns denominadors comuns molt valorats per les empreses del nostre país i internacionals. Però recorda que no sempre un bon sou equival a ser feliç.

  • El coneixement d’idiomes ja es considera un requisit obligatori en molts llocs de treball tant en els que son ben pagats com aquells menys remunerats. Disposar d’un bon coneixement d’anglès, per tant, no et farà diferenciar-te de la resta de treballadors però dominar l’alemany, xinès, rus o àrab et poden obrir portes. Anima’t a aprendre nous idiomes.

  • Com passa amb els idiomes, qualsevol treballador ha de tindre unes nocions bàsiques d’ofimàtica i noves tecnologies. Alhora, ha de conèixer els programes que s’utilitzen en el seu lloc de treball d’una forma avançada.
  • La disposició a viatjar, en molts llocs de treball ben remunerats és necessari passar llargs períodes de temps fora de casa. És un requisit que poques persones poden realitzar ja que les relacions personals i familiars poden ressentir-se.
  • Disposar de facilitat per canviar de residència et pot ajudar a augmentar el teu salari ja que moltes empreses requereixen de personal que es traslladi de província o de comunitat autònoma d’una forma més o menys regular.
  • Tindre una bona disposició a treballar obre portes casi automàticament, també en gent jove i amb poca experiència. La responsabilitat, el compromís amb els objectius de l’empresa, iniciativa, capacitat per treballar de forma autònoma i en equip seran les teves millors basses.
  • La comunicació combinada amb d’intel·ligència emocional és un cocktail molt ben valorat per les empreses. Aquelles persones que tinguin una facilitat per treballar en equip, relacionar-se amb els altres empleats i que puguin transmetre les seves idees resulten treballadors valuosos.
  • L’experiència sempre és un punt positiu, sobre tot si aquest treball previ s’ha realitzat en el mateix camp de treball al qual es vol accedir. En el cas dels joves treballadors les pràctiques a empreses o com a becaris poden suposar una forma d’adquirir experiència si no es troben oportunitats per aconseguir un lloc de treball.
Imatge| ferran pestaña a Flickr.
Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Què busquen les empreses?”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio