FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Formació, ofertes de treball

Professors d’espanyol, una sortida en creixement

Demanda a Europa i Amèrica
By , on 22 de febrer de 2010
Institut Cervantes

Institut Cervantes

La llengua espanyola s’estén per tot el món. Si bé és cert que l’idioma predominant és l’anglès, l’espanyol segueix guanyant terrny. Cada vegada són més els nord-americans que se senten atrets per la llengua de Sudamérica. Com també són cada vegada més els britànics, alemanys, suecs i hongaresos que tenen ganes d’aprendre l’espanyol. Llavors, per què no dedicar-te a una professió amb futur? Ser professor d’espanyol pot ser una opció a considerar.

Tant pots treballar a Espanya, ensenyant a estrangers, com anar-te a altres països per a fer classes. Què és necessari? En general es requereix una llicenciatura de filologia hispànica, però també és possible accedir a aquesta docència a través del Màster d’Ensenyament de l’Espanyol com Llengua Estrangera del Centre de Formació de Professors de l’Institut Cervantes, en col·laboració amb la Universitat Internacional Menéndez Pelayo.

Un dels títols més valorats és el DELE o Diploma d’Espanyol com Llengua Estrangera, que atorga el mateix Institut Cervantes. Hi ha tres nivells, l’inicial, l’intermedi i el superior. De fet el DELE és l’únic títol reconegut en l’àmbit internacional per sistemes d’ensenyament, empreses i cambres de comerç. Les proves per a obtenir el DELE consten de diverses parts: comprensió de lectura, expressió escrita, comprensió auditiva, gramàtica i vocabulari i expressió oral.

L’Institut Cervantes té seus en cada vegada més països, pel que es converteix en una interessant oportunitat de treball. Des de Marrakech, fins a Tòquio; el Cervantes està en tot el món. Així que si tens esperit viatger, aprofita l’ocasió i converteix-te en un professor d’espanyol.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Professors d’espanyol, una sortida en creixement”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio