FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Consells, Formació

Sense feina? Cursos de formació de l’INEM

Formació que pot facilitar l'entrada al mercat laboral
By , on 11 de març de 2009
Tallers que t'apropen al mercat laboral

Tallers que t'apropen al mercat laboral

Si ets major de 25 anys, vols buscar feina i inscrit als serveis públics, t’has plantejar participar als tallers de formació de l’INEM? Són una mesura de suport per a crear nous llocs de treball, que permeten que el participant adquireixi una formació professional i una pràctica.

Hi ha moltes i molt diverses especialistats en els tallers de feina. Si t’interessa el tema mediambiental, pots optar a entrar en els cursos de reciclatge de residus sòlids, especialitzar-te per a ser monitor d’una granja-escola fer de viverista o adquirir coneixements per a la reforestació. Però també hi ha tallers relacionats amb la formació en l’àmbit dels serveis a la comunitat, treballs amb fusta, la construcció o l’artesania.

Per a informar-te, visita la pàgina web de la teva comunitat o l’oficina més propera perquè allà et donaran tots els detalls sobre les cases d’ofici, les escoles-taller i els tallers ocupacionals.

Una de les ventatges més importants és que en acabar el curs hauràs guanyat en experiència i en formació. Però és que a més, l’entitat promotora et contractarà amb un contracte per a la formació, el que suposa que et pagaran 1.5 vegades el salari mínim interprofessional. També computen les hores de formació teòrica com hroes retribuïbles.

Totes les entitats que duen a terme projectes del taller ocupacional són organismes públics o privats sense afany de lucre, experimentats i capacitats per a oferir la millor formació i que les persones acabin preparades per a entrar al mercat laboral.

Foto: treesftf a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Sense feina? Cursos de formació de l’INEM”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio