FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Formació, Professions

Carreres amb bona sortida professional

Tres carreres amb bones expectatives laborals
By , on 7 de juny de 2010

Ciències ambientals, una bona opció

De les 134 titulacions universitàries que hi ha avui dia, hem d’intentar triar una a la nostra mida. No només que ens agradi i ens motivi per treballar-hi durant tota la vida, també hem de tenir en compte altres elements, com per exemple, la sortida professional que tenen. Tot i que sóc de la teoria de que tot depèn de la motivació de cadascú, sí és cert que hi ha carreres que ofereixen unes sortides laborals més interessants i ràpides en acabar la nostra titulació.

Com que per a molts s’acosta el moment de triar itineraris, aquí us presento unes recomanacions. Tingueu en compte que jo sóc de lletres i que per tant… hauria preferit estudiar qualsevol cosa relacionada amb ciències, però bé, el meu moment ha passat, així que ara us toca triar a vosaltres.

Una de les carreres que millor sortida laboral té és ciències ambientals. Les sortides són molt variades i a curt termini, és a dir, que en acabar la carrera us poden sortit ofertes de treball molt interessants i que us donin molta experiència laboral. Podeu treballar en empreses privades del sector, o bé dins de l’administració amb temes de medi ambient que tractin diferents àrees de experimentació.

Una altra de les carreres amb millor sortida és medicina. Tenint en compte l’esforç que han de fer els seus estudiants com per no tenir-la, no? Però a part, és una de les carreres on menys llicenciats surten per promoció. Actualment al nostre país és necessiten molts metges, i com que no n’hi ha suficients han de venir persones d’altres països per a cobrir les places. Així que si jo no tingués por a la sang, m’ho hauria plantejat.

En temes empresarials, una de les millors sortides és estudiar relacions laborals. És una antiga diplomatura, ara mateix amb el pla de Bolònia no sé com deu estar, però les sortides que ofereix són força interessants. Podeu treballar en qualsevol empresa o bé com a autònoms sobre els temes jurídics i de l’organització del món laboral.

I bé, tot i que avui només us he destacat tres sortides professionals, prometo fer una nova entrega on destacar més carreres per tal de guiar-vos en el vostre futur laboral. Tingueu en compte el que us agradaria fer i estudiar, però hi ha molta gent que un cop arriba a la universitat es desencanta amb tot el que havia pensat que trobaria. Penseu principalment en la sortida, que a la fi serà el que us permetrà viure.

Foto: chiquidesign en Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Carreres amb bona sortida professional”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio