FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Formació

‘Búsqueda de empleo 2.0’: un MOOC per ajudar a trobar un lloc de treball

Curs online i gratuït per millorar la inserció laboral
By , on 26 de novembre de 2015

mooc

La Universitat a Distància de Madrid (UDIMA), en col•laboració amb la plataforma de cursos online MiríadaX, ha engegat un curs MOOC per aprendre a buscar una ocupació en la “era 2.0”. Actiu des de passat dilluns 16 de novembre, els alumnes que accedeixin al curs online gratuït ‘Búsqueda de empleo 2.0’ podran aprendre les noves vies per buscar un lloc de treball en un context laboral i millorar així les seves possibilitats d’accedir al mercat laboral.

Els responsables del curs han explicat que es donarà a conèixer “les estratègies necessàries per aconseguir l’èxit” en la cerca d’un lloc de treball mitjançant un doble vessant, que sempre s’abordarà amb una actitud positiva i activa. D’aquesta manera, els organitzadors del curs MOOC sobre cerca d’ocupació 2.0 esperen ajudar en la presa de decisions a els qui busquen un lloc de treball.

El director del curs i professor de la UDIMA, Richard Mababu, ha posat l’accent que actualment la cerca d’ocupació que s’ha vist modificada per la “irrupció de les noves tecnologies”. Aquest canvi en la forma de buscar ocupació implica que els treballadors han hagut de canviar la forma en la qual abordaven aquesta tasca i a no veure en el currículum en paper l’única forma d’aconseguir notorietat pels seleccionadors de personal de les empreses.

Sobre el curs MOOC, Mababu ha explicat que el seu objectiu és “facilitar la dura tasca” de buscar una ocupació a aquelles persones que es troben en aquest procés a través d’ensenyar-los eines i coneixements perquè “estiguin en una bona posició a l’hora de vendre’s als possibles ocupadors”, a més d’aprendre a identificar les ofertes de feina que podrien ser fraus. D’aquesta manera, els alumnes inscrits en el curs MOOC aconseguiran aprendre totes les tècniques per a mitjans digitals per accedir i millorar en els processos d’ocupació.

El curs MOOC de UDIMA en la plataforma MiríadaX per a la cerca d’ocupació 2.0 tindrà una durada de vuit setmanes, que van començar des del passat 16 de novembre. Les lliçons es dividiran en sis mòduls que abasten el procés de trobar una ocupació a través d’Internet i les noves plataformes: la Presentació, Autoanàlisi, la Marca personal 2.0, les Actituds de cerca d’ocupació, les Claus per a l’elaboració d’un currículum, Reclutament i selecció 2.0 i Com afrontar el procés de selecció.

Imatge: ChristianHoppe

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Búsqueda de empleo 2.0’: un MOOC per ajudar a trobar un lloc de treball”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio