FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Especials

Barcelona, referent mundial dels projectes tecnològics i creatius

Barcelona té 100.000 llocs de treball relacionats amb la innovació i la creativitat
By , on 27 de febrer de 2014

La ciutat de Barcelona viu aquesta setmana el Mobile World Congress 2014, la principal fira de la tecnologia mòbil a nivell mundial que manté la capital catalana com a seu. L’adjudicació d’aquesta capitalitat mundial de la fira no és casualitat, sinó el reflex d’una ciutat que també s’ha situat entre les principals smartcity del món, amb la desena posició global i quarta a Europa.

En aquest sentit, grans companyies mundials de la tecnologia, la innovació o la investgació compten amb seus i professionals a Barcelona. També molts barcelonins han desenvolupat una carrera professional destacada en els àmbits de la tecnologia i ara formen part dels equips de les grans multinacionals tecnològiques.

A més, altres professions creatives com l’art, la fotografia o el disseny creen a Barcelona un total de 100.000 llocs de treball. Sense cap dubte, Barcelona és inspiradora d’innovació i això també es reflecteix en els professionals que hi viuren.

La qualificació d’smartcity és una oportunitat per a moltes persones que, després de la seva formació, aconsegueixen treballar a empreses tecnològiques o emprenen els seus projectes gràcies a les oportunitats que la ciutat i la seva condició d’smartcity li dona.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Barcelona, referent mundial dels projectes tecnològics i creatius”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio