FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
empresa

Siemens oferta 200 places de pràctiques laborals a estudiants universitaris

Les pràctiques seran compatibles amb l’estudi
By , on 19 de febrer de 2016

siemens

La multinacional tecnològica Siemens i Fundació Universitat-Empresa (FUE) han convocat 200 places de pràctiques professionals per a estudiants en 2016. Aquestes pràctiques seran remunerades i comptaran amb formació complementària (Formació en Prevenció de Riscos Laborals, sessions de Coaching Professional i Desenvolupament Personal, etc…) per fer de l’experiència d’aquests joves alguna cosa realment beneficiós per a ells.

Els estudiants universitaris que podran sol•licitar una de les beques per formar-se a Siemens han d’estar actualment matriculats en titulacions de Grau Universitari, Màster Universitari o Postgrau Oficial. No totes les titulacions són vàlides per accedir al programa de pràctiques laborals; Siemens només busca aquells estudiants universitaris que estiguin formant-se acadèmicament en les àrees d’Enginyeria, Comunicació, Economia, Lleis o Recursos Humans.

Així doncs, les titulacions que permeten optar a una de les places de pràctiques professionals a Samsung són Telecomunicacions, Informàtica, Industrials Electrònica, Mecànica, Electricitat (àrea d’Enginyeria); Màrqueting, Periodisme, Audiovisuals (àrea de Comunicació); Dret, Economia (àrea Econòmica-Jurídica); Psicologia, Relacions Laborals, i CC. Treball (Recursos Humans). Altres Graus, Màsters i Postgraus Oficials d’aquestes àrees també poden ser admeses.

Tanmateix, els seleccionats per realitzar les pràctiques a la multinacional alemanya hauran de disposar d’un nivell mínim d’anglès equivalent al B2, ser menors de 30 anys i no disposar d’experiència prèvia al sector. Siemens també ha explicat que, durant el procés de selecció, també es valoraran actituds en els candidats com la proactivitat, la curiositat, el compromís i l’interès per la tecnologia.

Els estudiants estaran acompanyats per un tutor empresarial durant el temps que durin les seves pràctiques, que podran arribar a sumar fins a 900 hores. L’horari haurà de ser compatible amb els seus estudis i la remuneració anirà en funció del mateix, sent de 670 euros per set hores, i el seu equivalent sobre la base de les hores diàries que s’acordin.

Siemens oferirà pràctiques en les seves delegacions de Madrid, Barcelona, Gijón, Biscaia, Santiago, Sevilla, València, Valladolid i Zaragoza. La convocatòria estarà oberta durant tot l’any en www.talentoteca.es i els estudiants interessats a aplicar a les places hauran de registrar-se i realitzar diverses proves per avaluar el seu nivell d’anglès. Les places ofertes es comunicaran a través dels perfils de xarxes socials de la Fundació en Facebook i Twitter on, a més, s’atendran possibles dubtes dels candidats.

Imatge: stux

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Siemens oferta 200 places de pràctiques laborals a estudiants universitaris”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio