FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
empresa

Hootsuite, el gestor de xarxes socials que necessites!

Tinguis dos, tres o mil perfils a les xarxes socials, amb aquesta eina podràs tenir-los actualitzats en tot moment
By , on 10 de gener de 2012

La presencia de les xarxes socials tant a l’àmbit privat com al professional està cada dia més a l’alça a la societat. Actualment rara és la persona o empresa que no té un perfil de Facebook, Twitter o LinkedIn, entre d’altres. La gran quantitat de comptes que podem arribar a tenir dificulta la gestió de les mateixes i fa que la seva actualització pugui resultar fins i tot tediosa. Per això, existeixen programes que uneixen les diferents xarxes socials i es converteixen en una mena d’escriptori a partir del qual una sola persona pot gestionar un gran nombre de xarxes socials d’una forma molt eficaç. Aquest programa serveix tant pels comptes personals com pels professionals, de forma que facilita la incursió d’una empresa, així com el seu manteniment, dins el món de les xarxes socials. Un d’aquests programes, del que parlarem avui, és el Hootsuite.

Si entres al web pots crear el teu escriptori Hootsuite d'una forma molt senzilla

Hootsuite és un client web que va començar el seu camí amb Twitter, tot i que amb el temps ha anat incorporant la resta de xarxes socials. A través de les seves pestanyes i columnes podem organitzar d’una forma clara i senzilla la nostra porta d’entrada als diferents perfils que tenim a les xarxes socials. De la mateixa forma, aquesta eina ens permet obtenir les estadístiques més rellevants dels nostres perfils, com per exemple el nombre de visites. Algunes de les característiques més destacades del Hootsuite són les següents:

•Importa i crea llistes de Twitter, unes llistes que podràs guardar en columnes.
•Actualitza, crea columnes i llegeix l’activitat dels perfils de Facebook i LinkedIn. Es fa de forma similar a Twitter.
•Programa els continguts de les xarxes socials: permet programar els Tweets i l’estat dels perfils de Facebook i LinkedIn. D’aquesta forma qualsevol hora del dia serà bona per publicar una informació.
•Publica els continguts escollits.
•Afegeix les pàgines de fan que tu prefereixis.
•Ofereix llibertat en quant al disseny. Així, cada usuari pot ordenar les categories en les pestanyes i columnes que més li agradin.
•Extreu columnes amb codi html perquè puguis inserir-les al teu web o blog.
•Crea estadístiques: amb aquest programa pots controlar, per exemple, l’efecte que ha tingut un missatge a través de gràfics i estadístiques. També podràs saber el nombre de usuaris que han vist tal enllaç o des de quin país.
•Inclou una versió pel mòbil.

Què et sembla aquesta forma de gestionar les xarxes socials de la teva empresa? Creus que és eficaç?

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Hootsuite, el gestor de xarxes socials que necessites!”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio