FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
empresa

Barcelona Activa presenta 6 itineraris per ajudar a millorar l’accés al mercat laboral

Rep l’assessorament més adient al teu perfil
By , on 16 de octubre de 2015

emprendedores-barcelona-activa

L’agència per al desenvolupament local Barcelona Activa ha creat sis itineraris enfocats a la cerca d’una ocupació però adequant-se als diferents necessitats de perfils laborals i l’experiència de les persones aturades que demanin ajuda. Aquests itineraris estan dirigits diferents vies per les quals s’agrupen perfils professionals amb experiències professionals similars i engloben tècniques i consells adequats al seu perfil per aconseguir una major oportunitat d’accedir al mercat laboral.

En concret, el primer itinerari que proposa Barcelona Activa està dirigit per als nous treballadors que busquen per primera vegada una feina; per exemple, universitaris que volen accedir al mercat laboral ara que han finalitzat els seus estudis. En aquest itinerari, el treballador aprèn algunes coses bàsiques com redactar un currículum, aprendre a fer una carta de presentació o preparar una entrevista de treball; segons s’explica a la web de Barcelona Activa.

La segona opciói és aquella on es vol aconseguir canvi professional amb l’objectiu d’aconseguir un canvi de sector comercial o lloc de treball. Per aquest casos, Barcelona Activa proposa un pla d’acció per aconseguir una feina en un sector empresarial diferent. Tanmateix, en el tercer itinerari s’exposen les tècniques més actuals de cerca de feina, s’instrueix als professionals en noves eines disponibles a les xarxes socials que permeten millorar l’accés a una ocupació. Unes eines perfectes per als treballadors que desconeixen el potencial de la xarxa per buscar feina.

Enfocat per treballadors amb molta experiència però són aturats de llarga duració, la cambra inclou la formació necessaria per aprendre a buscar ofertes laborals i a saber destacar aquest valor afegit que només l’aporta un treballador amb llarga experiència. El quart itinerari disponible està dirigit, doncs, als aturats de llarga duració. El cinquè i el sisè itinerari tenen per objectiu ajodar al col•lectiu de treballadors majors de 40 anys i al cupo de treballadors menors de 30 mitjançant consells sobre potenciar la marca personal i aprofitar l’experiència laboral.

Així doncs, els sis itineraris que proposa Barcelona Activa permeten agrupar als treballadors desocupats d’acord a unes característiques comunes. D’aquesta forma, la cambra els pot proporcionar una atenció més adequada a les seves necessitats, proporcionant-los les tècniques més adients per accedir al mercat laboral en millors condicions. Els interessats en accedir a aquests itineraris per millorar l’accés al mercat de treball han de dirigir-se a la plataforma de Barcelona Activa per rebre l’assessorament corresponent.

 

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Barcelona Activa presenta 6 itineraris per ajudar a millorar l’accés al mercat laboral”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio