FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
empresa

Amazon obrirà un nou centre logístic a Barcelona amb 1.500 treballadors

El centre estarà operatiu a la tardor de 2017
By , on 18 de juliol de 2016

El gegant de les compres electròniques Amazon ha anunciat la construcció d’un centre logístic al Prat de Llobregat (Barcelona) amb la meta d’encarregar-se de les gestions de la demanda dels seus clients europeus, una nova planta que estarà en funcionament a la tardor de 2017 i que permetrà la contractació de fins a 1.500 treballadors fixes en un plas de tres anys Val a dir que el nou centre eurpeu d’Amazon disposarà d’una superfície d’uns 60.000 metres quadrats (equivalent a uns 8 camps de futbol).

L’empresa ha explicat en un comunicat que el fet que Barcelona estigui prop de localitzacions importants per la companyia en el Sud d’Europa, així com disposar d’un “excel•lent capital humà”, han estat els motius de pes per triar aquesta localització. Tanmateix, han insisistit en que per això segueixen apostant per Espanya i s’han decidit per instal·lar el seu segon centre logístic del país a Barcelona-El Prat. La construcció d’aquest nou centre logístic, inicialment pensat a L’Hospitalet de Llobregat, requerirà uns 1.500 nous llocs de treball fixes en un termini de tres anys.

Amazon necessitarà fer una campanya de contractació de perfils molt diversos, buscant en especial a directors d’operacions, professionals dels recursos humans, enginyers i informàtics que s’encarreguin de les gestions; però també a professionals que preparin les comandes que arribin a les futures instal·lacions de Prat de Llobregat, proper a l’aeroport de Barcelona. Així doncs, els perfils buscats es repartiran en diferents categories però el que Amazon té clar és que en un període de 3 anys es contractaran a 1.500 persones.

El director general d’operacions de Amazon Spain Fulfillment, Fred Pattje, ha volgut recordar que en els darrers tres anys aquesta multinacional de les compres per internet ha donat una ocupació fixa a més de 500 persones a través de les seves instal·lacions a Madrid. Una plantilla de treballadors espanyols que en els propers anys s’incorporaran al fins a 1.500 noves persones gràcies a l’obertura del centre logístic de Barcelona-El Prat; gràcies als quals la multinacional podrà seguir creixent.

Tanmateix, Pattje ha volgut fer un agraïment a les autoritats locals pel suport rebut durant la presa de decisions i la professionalitat demostrades al llarg del procés. A més, ha anunciat que la inversió “beneficiarà tant als nostres clients com a l’economia local” mitjançant la creació de nous llocs de treball i oferint a les PYMES locals la possibilitat d’accedir a un gran nombre de clients situats a tota Europa mitjançant les seves xarxes logístiques, “unes de les més modernes del món” segons ha indicat Pattje.

El centre logístic de Barcelona passarà a formar part de la xarxa de centres logístics de la multinacional, un conjunt format per més de 29 centres en un total de set països europeus. I, al costat del de Sant Fernando d’Henares (Madrid) contribuirà a que l’empresa pugui satisfer la demanda actual i futura de la seva clientela espanyola i europea.

La companyia de l’e-commerce vol que el nou centre logístic de Barcelona-El Prat estigui en funcionament a la tardor de 2017, comptant amb una primera plantilla de 500 empleats, amb l’objectiu que pugui ja donar servei de cara al la jornada de compres del ‘Black Friday’ del proper any. A més, ha recordat que la retribució dels treballadors de Amazon se situa entre les més altes del sector logístic i es complementa amb beneficis addicionals, de tal forma que fins als treballadors de les categories més baixes tenen un sou digne.

Imatge: Canonicalized

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Amazon obrirà un nou centre logístic a Barcelona amb 1.500 treballadors”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio