FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
empresa

Amazon estudia obrir un centre logístic a L’Hospitalet de Llobregat

L’acord comportaria la creació d’uns 3.000 llocs de treball
By , on 27 de maig de 2014

El Govern de la Generalitat ha donat una valoració positiva sobre l’avanç de les negociacions amb l’empresa Amazon, el gegant de la venda online, sobre l’obertura del seu centre logístic de l’àrea del mediterrani en la barcelonina localitat de l’Hospitalet del Llobregat. La bona entesa entre l’empresa de venda per Internet i la Generalitat propiciaria la creació de 3.000 nous llocs de treball en un futur.

El president de Cimalsa i director del Incasòl, Damià Calvet, ha afirmat aquest dimarts que “van bé” les negociacions entre ambdós parts implicades en l’establiment d’un centre logístic per l’àrea del mediterrani a la ciutat d’Hospitalet de Llobregat. En concret, Calvet ha explicar que el Govern de la Generalitat “està treballant molt intensament per crear les condicions necessàries en Mas Blau II (polígon de L’Hospitalet de Llobregat) per acollir una gran inversió molt important per al país, i va bé”.

Aquesta informació dissiparia els temors que va formular el conseller d’empresa, Felip Puig, quan el passat mes de març es van fer públics els plans de la multinacional per establir-se a Catalunya. El conseller va dir que l’anunci prematur de l’operació amb Amazon –filtració que va senyalar entre les files del Govern central–, podia posar en perill el curs de la mateixa. No obstant això, les paraules del director de Incasòl assenyalen a que la operació entre Amazon i la Generalitat segueix una bona direcció.

Segons apunten diversos mitjans de comunicació, sembla que la major companyia de venda online té un altíssim interès a ocupar l’illa 8 del polígon industrial Mas Blau II de L’Hospitalet de Llobregat. En concret, la zona que podria ocupar el nou centre logístic d’Amazon es composa d’un terreny de 151.000 metres quadrats propietat de Incasòl, amb una edificabilitat de 210.000 metres quadrats; en aquest espai, l’empresa de venda online espera donar una resposta a la creixent demanda tant d’Espanya com de part del Mediterrani.

La inversió que s’efectuarà no és pública, però previsiblement s’elevarà a diverses desenes de milions d’euros i suposarà la creació de fins a 3.000 llocs de treball, segons les previsions més optimistes. Tot i que encara no hi ha una data concreta sobre l’establiment de Amazon a L’Hospitalet de Llobregat, l’aposta per instal•lar-se a Catalunya comporta una futura font de llocs de treball i una millora directe per als usuaris d’un dels portals de vendes online més importants del món.

Imatge: MikeBlogs

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Amazon estudia obrir un centre logístic a L’Hospitalet de Llobregat”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio