FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 

Post tagged with ‘trobar feina’

Destacats, General

El camp de la enginyeria i la tecnologia són els que tenen més possibilitats de trobar feina

Tots aquests llocs, a més d'un currículum específic, precisen d'unes competències comunes
By , on 15 de octubre de 2012

Els enginyers es el perfil que te més possibilitats laborals

Més de 4,7 milions de persones que es troben al atur al nostre país, costa de creure que els responsables empresarials no trobin professionals que s’adeqüin a les seves necessitats. No obstant això, és així. L’últim estudi Escassetat de talent 2012 realitzat per la companyia ManpowerGroup, reflecteix que un 9% dels directius espanyols té dificultats per cobrir certes vacants i el percentatge és molt més elevat a l’estranger, per exemple, al Brasil un 71%, a Romania un 45% i a Alemanya un 42%.

Segons el director general de Expertis,  José Manuel Mas afirma que: “El problema és localitzar i casar l’oferta amb la demanda.”

Què busquen llavors les companyies? El directiu de Expertis assenyala que “en economies febles com la nostra, les empreses opten sobretot per reforçar els departaments de vendes i finances”.

L’àmbit financer es situa per tant amb una font de feina segura, on tenen cabuda professionals titulats en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i perfils d’enginyeria. Aquests últims continuen amb la fortuna de cara i com ha especificat Mas, “els enginyers de processos, de costos i planificació, i els de projectes són alguns dels més buscats”. 
Continue reading »

Comments (0)
Formació

Què busquen les empreses?

Acompleix aquests requisits i sigues un treballador 10
By , on 27 de febrer de 2012

Com ens ha demostrat la realitat, tindre estudis superiors no ens garanteix entrar directament en el mercat laboral en un lloc de treball acord als nostres estudis i amb un sou digne; ni tan sols ens assegura sortir de la facultat amb feina. Les titulacions són un dels molts factors que influiran alhora d’aconseguir un bon lloc de treball. Però, què més volen les empreses?

La facilitat per viatjar és un dels requisits

La facilitat per viatjar és un dels requisits

El professional amb treball i millor pagat a Espanya te uns denominadors comuns molt valorats per les empreses del nostre país i internacionals. Però recorda que no sempre un bon sou equival a ser feliç.

  • El coneixement d’idiomes ja es considera un requisit obligatori en molts llocs de treball tant en els que son ben pagats com aquells menys remunerats. Disposar d’un bon coneixement d’anglès, per tant, no et farà diferenciar-te de la resta de treballadors però dominar l’alemany, xinès, rus o àrab et poden obrir portes. Anima’t a aprendre nous idiomes.

Continue reading »

Comments (0)
Consells, Temes clau

El treball ideal

Bon ambient i reptes diaris
By , on 2 de març de 2010

Has trobat la teva feina perfecta?

Naturalment trobar el treball ideal depèn molt del teu tipus de caràcter, però a grans trets sí que és pot dir que la feina perfecta ha de permetre tenir temps lliure. Tot i que la teva aspiració laboral passi per una feina basada en la vocació, és important que puguis desconnectar perquè també hi ha vida fora de la feina. D’aquesta manera podràs tornar a trobar a faltar el treball, i tot i que sembli una mentida, hi ha gent que enyora el dia a dia a l’oficina.

D’altra banda, el treball perfecte ha de ser capaç d’oferir-te les teves aspiracions personals. És a dir, has de poder promocionar-te dins l’empresa on treballes, ja que d’aquesta manera tindràs més aspiracions laborals i així, de mica en mica, la motivació serà cada cop més important en la teva vida. És important, però no és un requisit indispensable, ja que moltes persones creuen que la feina, és feina i que aquesta no ha de satisfer cap necessitat personal de l’individu.

Un dels altres requisits que ha de tenir el treball ideal és un bon ambient de feina. Poder compartir amb els companys les inquietuts, no només professionals sinó també personals, crea cultura empresarial i és fan més forts els fonaments que formen l’empresa. Al sentir-te part d’un projecte comú i compartir la vida amb els companys de feina fa que l’indiviudu s’adapti al seu entorn amb més facilitat. I la felicitat del treballador incrementa el seu ritme de treball, així que els caps haurien de tenir-ho en compte.
Continue reading »

Comments (0)
Consells, Temes clau

Entrevistes en grup amb el Mètode Gronholm

Cada vegada més en pràctica als Estats Units i Europa
By , on 8 de abril de 2009
Cal estar preparat per a una entrevista en grup

Cal estar preparat per a una entrevista en grup

Quan creus que ja has passat per totes les situaciones que puguis imaginar-te en una entrevista de feina, arriba una nova etapa: una entrevista conjunta al grup de candidats. Aquest és el sistema del conegut com a Mètode Gronholm.

Aplicat als Estats Units i també a Europa, encara que en menor mesura, aquesta manera de seleccionar el personal consisteix en una successió de proves grupals en les quals, habitualment, es fa interactuar i relacionar-se els candidats per a comprovar la seva personalitat, capacitat de treball en equip i altres de les actituds i aptituds que es poden treure a una entrevista personal.

Malgrat no és el més comú, no descarteu que algun dia hagueu d’enfrontar-vos a una entrevista en grup. Si es dóna el cas, la principal recomanació, com en qualsevol altra entrevista, és la sinceritat. No mentiu sobre el currículum, no adopteu un paper o actitud impropi vostre i mostreu-vos correctes però naturals. Si feu el contrari, podeu aconseguir la feina però trobareu les conseqüències després.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio