FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 

Post tagged with ‘treballar a barcelona’

empresa

Amazon obrirà un nou centre logístic a Barcelona amb 1.500 treballadors

El centre estarà operatiu a la tardor de 2017
By , on 18 de juliol de 2016

El gegant de les compres electròniques Amazon ha anunciat la construcció d’un centre logístic al Prat de Llobregat (Barcelona) amb la meta d’encarregar-se de les gestions de la demanda dels seus clients europeus, una nova planta que estarà en funcionament a la tardor de 2017 i que permetrà la contractació de fins a 1.500 treballadors fixes en un plas de tres anys Val a dir que el nou centre eurpeu d’Amazon disposarà d’una superfície d’uns 60.000 metres quadrats (equivalent a uns 8 camps de futbol).

L’empresa ha explicat en un comunicat que el fet que Barcelona estigui prop de localitzacions importants per la companyia en el Sud d’Europa, així com disposar d’un “excel•lent capital humà”, han estat els motius de pes per triar aquesta localització. Tanmateix, han insisistit en que per això segueixen apostant per Espanya i s’han decidit per instal·lar el seu segon centre logístic del país a Barcelona-El Prat. La construcció d’aquest nou centre logístic, inicialment pensat a L’Hospitalet de Llobregat, requerirà uns 1.500 nous llocs de treball fixes en un termini de tres anys.

Amazon necessitarà fer una campanya de contractació de perfils molt diversos, buscant en especial a directors d’operacions, professionals dels recursos humans, enginyers i informàtics que s’encarreguin de les gestions; però també a professionals que preparin les comandes que arribin a les futures instal·lacions de Prat de Llobregat, proper a l’aeroport de Barcelona. Així doncs, els perfils buscats es repartiran en diferents categories però el que Amazon té clar és que en un període de 3 anys es contractaran a 1.500 persones.

El director general d’operacions de Amazon Spain Fulfillment, Fred Pattje, ha volgut recordar que en els darrers tres anys aquesta multinacional de les compres per internet ha donat una ocupació fixa a més de 500 persones a través de les seves instal·lacions a Madrid. Una plantilla de treballadors espanyols que en els propers anys s’incorporaran al fins a 1.500 noves persones gràcies a l’obertura del centre logístic de Barcelona-El Prat; gràcies als quals la multinacional podrà seguir creixent.

Tanmateix, Pattje ha volgut fer un agraïment a les autoritats locals pel suport rebut durant la presa de decisions i la professionalitat demostrades al llarg del procés. A més, ha anunciat que la inversió “beneficiarà tant als nostres clients com a l’economia local” mitjançant la creació de nous llocs de treball i oferint a les PYMES locals la possibilitat d’accedir a un gran nombre de clients situats a tota Europa mitjançant les seves xarxes logístiques, “unes de les més modernes del món” segons ha indicat Pattje.

El centre logístic de Barcelona passarà a formar part de la xarxa de centres logístics de la multinacional, un conjunt format per més de 29 centres en un total de set països europeus. I, al costat del de Sant Fernando d’Henares (Madrid) contribuirà a que l’empresa pugui satisfer la demanda actual i futura de la seva clientela espanyola i europea.

La companyia de l’e-commerce vol que el nou centre logístic de Barcelona-El Prat estigui en funcionament a la tardor de 2017, comptant amb una primera plantilla de 500 empleats, amb l’objectiu que pugui ja donar servei de cara al la jornada de compres del ‘Black Friday’ del proper any. A més, ha recordat que la retribució dels treballadors de Amazon se situa entre les més altes del sector logístic i es complementa amb beneficis addicionals, de tal forma que fins als treballadors de les categories més baixes tenen un sou digne.

Imatge: Canonicalized

Comments (0)
ofertes de treball

El Parc d’Atraccions del Tibidabo busca 420 joves per treballar aquest estiu

Els contractes tindran una duració de 2-4 mesos
By , on 10 de juny de 2016

tibidabo

El Parc d’Atraccions del Tibidabo de Barcelona incorporarà un total de 420 joves per treballar a les àrees d’atraccions, taquilles i restauració durant la temporada d’estiu. Segons ha informat en un comunicat el parc d’atraccions del Tibidabo, l’oferta està destinada a candidats joves majors d’edat i amb un mínim d’estudis de batxillerat, sent més favorable l’experiència prèvia en atenció al client, educació i restauració.

L’objectiu de la iniciativa de contractació de joves és impulsar la creació de llocs de treball i “donar oportunitats als joves que s’inicien al món laboral”, de tal forma que durant la campanya d’estiu puguin cobrir unes places destinades a reforçar la plantilla del parc d’atraccions barceloní. D’aquesta forma, els joves amb un mínim d’estudis de Batxillerat que vulguin incorporar-se per primera vegada al mercat laboral podran optar a un procés de selecció que els busca exclusivament a ells. Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Barcelona va concentrar el 43% de les ofertes laborals de turisme de 2015

Barcelona, Balears i Madrid, els pols del turisme
By , on 8 de gener de 2016

cambrer

Barcelona va ser durant el 2015 la primera província en la qual es va produir una major oferta de contractació per part de les empreses turístiques, concentrant el 43% de les ofertes d’ocupació en el sector, segons un estudi elaborat pel portal d’ocupació Turijobs. Per darrere de Barcelona se situen Balears (19%), Madrid (18%) i Màlaga (7%).

El sector del turisme mou un gran nombre de contractacions durant l’any, especialment en èpoques assenyalades com els mesos d’estiu, la Setmana Santa o Nadal. Però a quines zones hi ha una major probabilitat d’aconseguir un lloc de treball en el camp del turisme? Gràcies al portal Truijob saben que la majoria d’ofertes del sector es concentren en 4 regions: la província de Barcelona (43%), Balears (19%), Madrid (18%) i Màlaga (7%).

No obstant això, un 40% dels candidats va buscar ofertes de feina del sector del turisme a nivell internacional, un 27% ho va fer a nivell nacional i el 19% a nivell regional; segons destaquen els estudis del portal. Per tant, la tendència sobre mobilitat geogràfica augmenta i és que ofertes a l’estranger van créixer un 101% al 2015. Les ofertes internacionals representen el 13% del total de processos de selecció registrats, que es reparteixen entre Regne Unit, Estats Units, Alemanya, el Marroc i Emirats Àrabs. Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio