FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 

Post tagged with ‘ofertes de treball’

Professions

InfoJobs registra més de 100.000 ofertes laborals a principis d’any

La xifra és un 40% superior al Gener de 2013
By , on 27 de febrer de 2014

El portal d’ocupació InfoJobs ha registrat 105.728 ofertes de treball durant el passat mes de gener, el que suposa un creixement del 39,9% respecte el mateix mes de 2013. Aquesta situació confirma una tendència a l’alça en la contractació de personal per part de les empreses i, en menor mesura, per part de l’Administració Pública; oferint la possibilitat de reincorporar-se al mercat laboral.

No obstant, no tots els sectors tenen la mateixa demanda que altres. Segons el portal, gairebé set de cada 10 ofertes registrades a InfoJobs en el primer mes de l’any corresponien a l’àrea de comercial i vendes, informàtica i telecomunicacions o atenció al client. Aquestes són les àrees amb una major oferta laboral, fet que dóna suport als experts que anuncien que aquests sectors agafaran embranzida durant el 2014 i els anys posteriors com a motors generadors de feina.

En aquest sentit, el sector que més competència va registrar durant Gener ha sigut l’Administració d’Empreses, on una mitjana de 322 candidats es van inscriure per cobrir una vacant a una empresa d’aquest àmbit. En canvi, aquelles ofertes laborals que guardaven relació amb l’Administració Pública van ser les que menys competència van registrar; segons destaca InfoJobs, només una mitjana d’11 candidats es presentaven per cada vacant que es publicava a la web.
Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

La feina es troba a l’estranger

By , on 7 de febrer de 2013
Científica

Una científica treballant

L’atur és un problema molt greu i preocupant a Espanya actualment. Els joves són els més afectats per aquesta realitat, que es plantegen l’opció de marxar a l’estranger com a solució a la seva situació. Hi ha països on la desocupació no és un problema i es generen noves feines i professions, de manera que és una molt bona oportunitat per treballar i viure una experiència enriquidora a fora del país i de casa.

De tant en tant, apareixen ofertes de feina a altres països com Àustria. En aquest país, sovint hi ha ofertes d’hostaleria, per realitzar tasques de cambrer, netejador, cuiner o recepcionista. Hi ha moltes ciutats turístiques, com Tirol, que tenen gran demanda de feina i per això es dóna l’oportunitat als espanyols de poder treballar. A més a més, s’ofereix un procés de formació per tal de tenir el personal més qualificat i compromès amb el seu estil i qualitat. Per trobar aquest tipus d’ofertes, cal visitar les pàgines web oportunidad-austria i hogastjob, creades per la Unió d’Hotelers Austríacs, i qui sap si es pot treballar durant la temporada d’estiu o d’hivern.

Però no només hi ha feina poc qualificada a fora, perquè a Europa, principalment, el que es necessita són científics. El problema és que la joventut no sol decantar-se per aquest tipus d’estudis amb més futur professional, de manera que cal un canvi d’actitud en l’ensenyament per potenciar aquestes carreres. És cert que, a l’hora de pensar en els estudis que es volen realitzar, també cal tenir en compte les motivacions i les preferències personals, però també cal pensar en quines carreres tenen més demanda en el mercat laboral per poder trobar una bona feina després d’acabar la formació. Des de la Unió Europea es fa una crida als Estats membres a intentar potenciar els estudis científics en els seus alumnes, tot i que avui dia la situació és molt complicada per les polítiques d’austeritat que porten a terme els governs.

Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Infojobs obre una nova secció de treball públic

Saber quan es faran unes oposicions ja no serà un problema!
By , on 21 de gener de 2012

En alguna ocasió hem parlat dels portals de treball que podem trobar per la xarxa. Un d’ells, potser el més conegut, és Infojobs que sabedor de la importància de l’adaptació per aconseguir els objectius proposats ha incorporat un nou servei, l’oferta de treball en el sector públic.

La nova secció ja està disponible

De fet, fa uns dies saltava la noticia que el portal de treball líder a Espanya havia firmat un acord amb l’acadèmia Adams, un centre dedicat a la formació laboral, per poder incloure ofertes laborals entre els seus serveis. Gràcies a aquest acord oferirà tant ofertes d’empreses privades com de l’àmbit públic, administracions estatals, autonòmiques i locals incloses. De la mateixa forma, oferirà informació del contingut de les oposicions que es preparen a l’acadèmia Adams; en aquest sentit, Infojobs no només es limitarà a publicar les places vacants disponibles sinó que informarà sobre cursos i material per preparar les oposicions.

Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Ofertes de feina especialitzades, també a la xarxa

By , on 23 de agost de 2011

Feina per a directius

Les ofertes de feina entren a diari per grans quantitats a la xarxa. Internet i totes les pàgines dedicades a la recerca de feina s’han convertit en un gran espai per a les persones en atur o que busquen una millora professional. En moltes ocasions es pensa que les borses de feina de la xarxa només ens permeten accedir a feines genèriques o poc especialitzades.

Tanmateix, avui dia trobem tant a les borses com a les xarxes socials professionals ofertes de feina per a directius, per exemple, o treball per a enginyers. D’aquesta manera observem com els alts càrrecs també poden trobar feina i fer contactes professionals d’allò més interessants gràcies a les noves tecnologies. Un bon exemple on trobar feines es a Experteer.es, entrant a la secció ofertas de empleo o ofertas de trabajo i accedint a buscar trabajo.

Un aspecte a tenir en compte en tot el món relacionat amb feina i xarxa és l’accés a perfils i contactes als quals abans era impensable arribar. Per exemple, una multinacional que busqui un perfil de directiu podrà arribar fins a nosaltres, en cas que ho siguem, i fer-nos una oferta en ferm. És per això que resulta essencial comptar amb un perfil sempre actualitzat de la nostra trajectòria, formació, interessos professionals… a totes les pàgines relacionades amb feina o la nostra professió a la xarxa.

Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Envia el teu currículum a Bon Àrea

Prop de 400 establiments especialitzats en productes càrnics
By , on 17 de maig de 2011

Avui volem parlar-te d’una oportunitat de feina interessant a una de les empreses de venda de queviures més destacades de Catalunya. Bon Àrea, també coneguda com Àrea de Guissona, és una cooperativa que compta amb una important xarxa de prop de 400 botigues a Catalunya, Aragó, Castelló, Madrid, Guadalajara i Andorra, especialitzada sobretot en la producció de productes càrnics.

Bon Àrea

El seu centre neuràlgic està a la població lleidatana de Guissona, i des d’allà es realitza tot el cicle productiu de les carns i altres productes per després distribuir-los per tots els seus establiments. La seva estructura està formada per la Cooperativa Agropecuaria de Guissona i Corporación Alimentaria Guissona, que s’encarrega de totes les actuacions industrials. Des dels seus inicis Bon Àrea s’ha distingit per un funcionament cooperatiu que disposa de procesos interessants en la producció dels aliments, la gestió ambiental i una bona relació i tracte amb els seus treballadors. De fet, Guissona és actualment la població amb més immigració de Catalunya donat que Bon Àrea compta ha comptat amb una alta demanda de treball i fa que gran part dels seus habitants hi treballin.

El bon procés d’elaboració de Bon Àrea li ha valgut la qualificació de l’ISO 9001 i 22000 per aspectes relacionats amb la inoqüitat dels aliments i una seguretat del 100% en els seus productes càrnics produits i comercialitzats.

Per aquests motius, tant si vius a prop de la localitat o bé a altres indrets de Catalunya o de les comunitats on actua, enviar el currículum a Bon Àrea sempre pot ser una bona opció. És habitual trobar vacants a la seva pàgina per a possibles treballadors que hi estiguin interessants.
Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Quierounbuentrabajo, i qui no?

Es tracta d’un portal web en el que podràs trobar ofertes de feina i recursos per configurar el teu perfil professional
By , on 1 de gener de 2011

Portada del portal web

Qui no vol una bona feina? Un treball en el que poder sentir-se realitzat, útil i a més tenir un sou que doni independència econòmica i permeti viure i poder exprimir la vida al màxim és el somni de qualsevol persona. La veritat és però, que el nombre de treballadors que ho aconsegueixen és limitat, sobretot en aquests temps que corren. A dia d’avui, el simple fet de tenir feina és ja raó per estar agraït, però intentem pensar i anar una miqueta més enllà de la conjuntura que ara ens toca viure.

Estar actiu, en constant recerca i no conformar-se són ingredients bàsics i necessaris per trobar, el dia de demà, la feina somiada
. Per ajudar-te en aquesta recerca existeix un portal web, quierounbuentrabajo, que et mostrarà les claus i les eines perquè trobis la feina que més lligui amb tu i amb la teva forma de ser. Els apartats principals que composen aquest web són els de treball, pràctiques, selecció de personal i voluntariat; dins cada una d’ells trobaràs ofertes, trucs i eines per millorar i trobar la feina que desitges.

Comencem amb la pestanya de treball. Si entreu veureu com un llarg llistat d’empreses s’obren al vostre davant, doncs bé, són totes les empreses que en aquell moment busquen treballadors per algun dels seus sectors; només has de punxar sobre elles i veure quina és la que més t’interessa. A més, a la part esquerra de la pantalla i comú a totes les pestanyes trobaràs informació que et pot interessar per millorar aspectes com el teu currículum vitae o la carta de presentació, aspectes dels que també hem parlat a feinespertreballar.
Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Borses de Treball en línia, cada cop més nombroses

Trabajar.com, Infojobs.net i Laboris.net són algunes de les opcions
By , on 13 de novembre de 2010

Veure anuncis d'aquest tipus d'empreses online és molt freqüent avui dia

A l’hora de buscar feina qualsevol camí és benvingut: contactes, entrevistes, repartir currículums… però a més de les vies tradicionals n’existeixen d’altres, nascudes arran de l’aparició de les noves tecnologies que ens poden ajudar molt, són les borses de treball per Internet. I és que tots els sectors han patit el traspàs de l’analogia a la digitalització, i aquest, tan important, no es podia quedar enrere.

Les borses de treball consisteixen en llistats de treballadors que ofereixen els seus serveis a les empreses. Aquestes acudeixen a aquest llistat cada cop que tenen alguna vacant, aspecte que els hi facilita molt la feina. Abans, per accedir a una borsa de treball, havies de passar alguna prova o almenys presenciar-te a l’oficina i donar les teves dades personals. Ara, els tràmits són molt més fàcils; només has de crear-te un perfil a les diferents pàgines webs de les borses de feina i donar-te d’alta!

Hi ha molts exemples de pàgines webs que ofereixen aquest servei: Laboris.net, Trabajar.com, Infojobs.net, Oficina empleo… per citar només les més conegudes, tot i que n’existeixen moltes altres. La majoria d’elles presenten el mateix procediment per passar a formar part del seu llistat: Omplir un formulari amb dades personals, professionals, carregar el teu currículum, les cartes de presentació i recomanació al web, elegir les teves preferències en quant a feines… D’aquesta forma, pots tenir des d’un perfil senzill, on només les dades bàsiques apareguin, fins a una fitxa completa i actualitzada, amb fotografia adjunta i detalls semblants. Al web t’avisen des d’un primer moment que les empreses tenen fixació pels perfils més elaborats, ja que demostren un interès més gran per part del treballador i un alt grau d’informació sobre aquest.
Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Treballar a Carrefour

Solidesa malgrat la crisi
By , on 16 de abril de 2010

Carrefour

Com sabreu de sobres el grup Carrefour (matriu a França) és un dels majors majoristes d’Espanya en el sector de la distribució centrat bàsicament en l’activitat a través de grans superfícies comercials. Malgrat que van tenir un ajustament en les vendes fa uns anys que va portar a la vegada a un ajustament dels beneficis, la firma no va tancar cap gran superfície, així com té en standby l’obertura d’algun més en el moment que es remetin els símptomes de la crisi, com a continuació del seu procés d’expansió i de diversificació de negoci que duen a terme a Espanya des de la seva implantació fa gairebé dues dècades.

En aquest sentit cal valorar que tot i la no obertura de nous centres, sí estan fent processos de selecció de personal per a cobrir les necessitats que vagin sorgint en els centres ja existents.Heu de tenir en compte que els processos de selecció cobreixen diferents llocs i nivells, començant per llocs en centres comercials pròpiament dit, passant per ofertes per a les seves seus centrals i acabant amb ofertes de treball per a les seves filials (Viatges Carrefour, Assegurances Carrefour, … ).

A més també s’ha convertit en una empresa associada a la formació mentre es realitzen estudis, de tal manera que hi ha èpoques de l’any en què es generen llocs en pràctiques, amb la finalitat de dotar els formants d’una experiència laboral pràctica que fins ara no tenien.
Continue reading »

Comments (1)
ofertes de treball

Ofertes de feina a Mercadona

Principalment a la província de Barcelona
By , on 16 de novembre de 2009
Noves vacants als establiments catalans

Noves vacants als establiments catalans

Mercadona segueix buscant treballadors a diverses poblacions catalanes, com podeu observar a les ofertes de feina de  la seva pàgina web.

Els grans supermercats d’aquesta empresa acullen a cada establiment una quantitat important de treballadors. A més, cal tenir en compte que en els darrers anys Mercadona ha continuat creixen i ampliant la seva quantitat d’establiments per tot el territori català i espanyol.

Actualment hi ha ofertes de feina a Barcelona, Rubí, Sant Feliu de Llobregat, Cornellà, l’Hospitalet de Llobregat, Sabadell i Sant Sadurní d’Anoia, per la qual cosa parlem d’establiments prou repartits per la província de Barcelona, principalment. Entre les vacants trobem feines de fridorista, personal dins el supermercat i fins i tot un metge.

Per a treballar en Mercadona l’empresa no requereix cap tipus d’experiència. És més, la pròpia companyia ofereix cursos de formació per a totes aquelles que són contractades. Amb la qual cosa, es pot considerar un extra important.
Continue reading »

Comments (3)
Professions, Temes clau

Hacesfalta.org, una finestra a la feina i el voluntariat

La millor borsa de treball del tercer sector
By , on 16 de febrer de 2009
El portal d'ofereix una gran borsa de feina i voluntariat

El portal d'ofereix una gran borsa de feina i voluntariat

Avui us apropem a una pàgina realment interessant per a tots aquells que desitgin fer un voluntariat o buscar feina relacionada amb el món social i de l’educació: hacesfalta.org.

Aquesta pàgina, que s’ha convertit en un autèntic referent a Catalunya i Espanya, compta amb una àmplia borsa per a treballar a associacions, organitzacions, escoles, centres d’acollida… i molts altres llocs. Com a d’altres borses, pots introduir el teu currículum i inscriure’t a totes les ofertes que t’interessen.

El principal avantatge és que, malgrat comptar amb molts candidats, es tracta d’una borsa menys massiva que altres portals encara més populars i sobre tots els àmbits de treball. En tractar-se d’un tipus de feina més concreta, principalment a entitats del tercer sector, el perfil de persones que accedeix també és diferent i més reduït.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio