FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 

Post tagged with ‘ofertes de feina’

ofertes de treball

EasyJet busca 120 nous treballadors per a la nova base de Barcelona

L’aerolínia reforça presència a Barcelona-El Prat
By , on 17 de juliol de 2015

L’aerolínia britànica de baix cost EasyJet obrirà a Barcelona la seva base d’operacions a Espanya a partir del mes de febrer de 2016, la qual cosa suposarà la creació de 120 llocs de treball en l’aeroport del Prat. Principalment, els nous llocs que es crearan seran per a pilots i personal de cabina mitjançant contractes locals, amb el que la plantilla total de EasyJet a Barcelona ascendirà a més de 250 treballadors.

El director general de EasyJet a Espanya, Javier Gándara, ha explicat que Barcelona és un mercat que l’empresa coneix molt bé, ja que és l’aeroport al que volen més sense ser una base, per la qual cosa obrir aquesta és “un pas natural” en el seu desenvolupament al Prat. De moment, l’aerolínia no ha conformat que es posarà en marxa el període de contractació de nous treballadors per a la base de Barcelona, que principalment seran pilots i personal de cabina.

De moment, els responsables de EasyJet a Espanya no han comunicat les condicions dels nous treballadors que s’incorporin a la plantilla ja existent de l’aeroport de Barceona-El Prat, arribant a formar una plantilla de 250 treballadors. No obstant això, Gándara sí ha confirmat que la majoria d’ofertes laborals serà per a cercar personal de cabina i incorporar nous pilots a la companyia de baix cost; tot això mitjançant contractes locals. Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

El Parc del Tibidabo ofereix contractes eventuals de mitja jornada

Les feines requereixen bon nivell d’idiomes
By , on 6 de març de 2015

Els responsables del Parc del Tibidabo de Barcelona han anunciat que encara segueixen obertes diverses convocatòries per treballar en les instal•lacions del parc d’atraccions durant els propers mesos. La ampliació temporal de la plantilla es deu a les diverses novetats que incorporarà el parc d’atraccions barceloní: mascotes (T, Bi, Da i Bo) un espai Lego i una escola de mobilitat en la qual s’ensenyarà als més petits a conduir.

El Parc ha explicat que actualment compta amb una plantilla de 200 treballadors. Les noves atraccions Lego, la creació de mascotes del parc i la posada en funcionament de l’escola de mobilitat requereixen la incorporació temporal de més treballadors. Segons han anunciat, en virtut d’un acord amb Barcelona Activa, es contractarà a 10 treballadors que estiguin en situació d’atur i que estiguin en una franja d’edat superior als 40 anys.

Les novetats al Parc Tibidabo de Barcelona han suposat un increment de la plantilla, essent encara disponibles diverses ofertes per treballar en les seves instal•lacions durant els propers mesos. En concret, els responsables del parc busquen incorporar treballador amb experiència com a cambrer, encarregats de les atraccions i personal amb experiència de cara al públic per incorporar-se a l’oficina d’informació i atenció al client.

En el cas de les ofertes laborals dirigides a cambrers i encarregats de les atraccions, es requereixen estudis mínims de Batxillerat, Formació Professional o estudis relacionats amb el Turisme i la Restauració. Un dels requisits per ocupar aquestes ofertes de treball es disposar del nivell C de Català. Tanmateix, els responsables del parc han explicat que es valorarà disposar de coneixements mitjans d’anglès i estar en possessió del carnet de Manipulació d’Aliments. Quant a l’experiència laboral, es demana un mínim de sis mesos en llocs d’atenció directa al client.

En canvi, els treballadors vulguin optar a un lloc en l’Oficina d’Informació i Atenció al Client hauran de certificar la obtenció de la titulació de Batxillerat o tenir estudis vinculats a l’àmbit del Turisme o la Gestió Cultural. Per aquestes ofertes laborals, també s’exigeix nivell C de Català i estar en possessió, com a mínim, del First Certicate d’Anglès. Quant a experiència, es requereix un mínim d’un any. Les condicions laborals són les mateixes que en el cas anterior.

Les persones que acompleixin aquests requisits podran accedir a un contracte de tipus eventual, amb una duració de 6 mesos (coincidint amb la temporada alta de visitants). Tanmateix, la jornada dels treballadors de nova incorporació serà equivalent a una mitja jornada. Per registrar la teva candidatura en qualsevol d’aquestes ofertes, punxa aquí.

Imatge: Ricardo Ramírez Gisbert

Comments (0)
Professions

InfoJobs registra més de 100.000 ofertes laborals a principis d’any

La xifra és un 40% superior al Gener de 2013
By , on 27 de febrer de 2014

El portal d’ocupació InfoJobs ha registrat 105.728 ofertes de treball durant el passat mes de gener, el que suposa un creixement del 39,9% respecte el mateix mes de 2013. Aquesta situació confirma una tendència a l’alça en la contractació de personal per part de les empreses i, en menor mesura, per part de l’Administració Pública; oferint la possibilitat de reincorporar-se al mercat laboral.

No obstant, no tots els sectors tenen la mateixa demanda que altres. Segons el portal, gairebé set de cada 10 ofertes registrades a InfoJobs en el primer mes de l’any corresponien a l’àrea de comercial i vendes, informàtica i telecomunicacions o atenció al client. Aquestes són les àrees amb una major oferta laboral, fet que dóna suport als experts que anuncien que aquests sectors agafaran embranzida durant el 2014 i els anys posteriors com a motors generadors de feina.

En aquest sentit, el sector que més competència va registrar durant Gener ha sigut l’Administració d’Empreses, on una mitjana de 322 candidats es van inscriure per cobrir una vacant a una empresa d’aquest àmbit. En canvi, aquelles ofertes laborals que guardaven relació amb l’Administració Pública van ser les que menys competència van registrar; segons destaca InfoJobs, només una mitjana d’11 candidats es presentaven per cada vacant que es publicava a la web.
Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

La feina es troba a l’estranger

By , on 7 de febrer de 2013
Científica

Una científica treballant

L’atur és un problema molt greu i preocupant a Espanya actualment. Els joves són els més afectats per aquesta realitat, que es plantegen l’opció de marxar a l’estranger com a solució a la seva situació. Hi ha països on la desocupació no és un problema i es generen noves feines i professions, de manera que és una molt bona oportunitat per treballar i viure una experiència enriquidora a fora del país i de casa.

De tant en tant, apareixen ofertes de feina a altres països com Àustria. En aquest país, sovint hi ha ofertes d’hostaleria, per realitzar tasques de cambrer, netejador, cuiner o recepcionista. Hi ha moltes ciutats turístiques, com Tirol, que tenen gran demanda de feina i per això es dóna l’oportunitat als espanyols de poder treballar. A més a més, s’ofereix un procés de formació per tal de tenir el personal més qualificat i compromès amb el seu estil i qualitat. Per trobar aquest tipus d’ofertes, cal visitar les pàgines web oportunidad-austria i hogastjob, creades per la Unió d’Hotelers Austríacs, i qui sap si es pot treballar durant la temporada d’estiu o d’hivern.

Però no només hi ha feina poc qualificada a fora, perquè a Europa, principalment, el que es necessita són científics. El problema és que la joventut no sol decantar-se per aquest tipus d’estudis amb més futur professional, de manera que cal un canvi d’actitud en l’ensenyament per potenciar aquestes carreres. És cert que, a l’hora de pensar en els estudis que es volen realitzar, també cal tenir en compte les motivacions i les preferències personals, però també cal pensar en quines carreres tenen més demanda en el mercat laboral per poder trobar una bona feina després d’acabar la formació. Des de la Unió Europea es fa una crida als Estats membres a intentar potenciar els estudis científics en els seus alumnes, tot i que avui dia la situació és molt complicada per les polítiques d’austeritat que porten a terme els governs.

Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Troba feina a través de Facebook

By , on 18 de gener de 2013

Avui dia, amb la mancança de feina que hi ha, cal buscar alternatives i noves opcions per trobar-ne. Amb l’arribada d’Internet, el ventall de possibilitats s’amplia en certa manera, però encara són moltes les persones que busquen feina dirigint-se directament a les empreses, i no pas per la xarxa. Però cal pensar que hi ha recursos que es poden explotar i que poden generar bons resultats. És el cas de Facebook, qui hauria dit que es podria trobar feina amb els contactes d’aquesta xarxa social? Amb aquesta finalitat neix Joblinker, una plataforma que, mitjançant els amics, es poden trobar sortides professionals.

Joblinker s’aprofita de la xarxa de contactes que hi ha a Facebook per ajuntar les persones aturades que busquen feina amb seleccionadors dels diferents Departaments de Recursos Humans de les empreses. El servei és gratuït pels professionals, però per les empreses i les agències que busquen feina no. Sí que els hi és gratuït publicar ofertes, inscriure candidats i fer una primera consulta dels candidats, però quan volen conèixer el perfil complet i el currículum dels candidats, ja han de pagar entre 20 i 30€. Caldrà veure com funciona la cosa i, sobretot, per les persones que busquen feina, han d’anar amb molt de compte amb què publiquen a Facebook, perquè a partir d’ara és la seva carta de presentació per les empreses.

Els 20 o 30€ que hauran de pagar les empreses per conèixer el currículum complet dels candidats no són tants, suposa un estalvi front altres processos de selecció de personal, perquè només escolliran aquells que més els interessi i que més s’adeqüin al perfil buscat. I és que Joblinker classifica els seus usuaris a partir de diferents característiques, per tal que els Departaments de Recursos Humans puguin buscar personal a partir d’uns perfils concrets. Els usuaris es posicionaran a la llista Jobrank, un indicador sobre la situació de cada candidat en funció de tres variables: situació laboral, formació i relacions socials.

Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Ofertes de feina especialitzades, també a la xarxa

By , on 23 de agost de 2011

Feina per a directius

Les ofertes de feina entren a diari per grans quantitats a la xarxa. Internet i totes les pàgines dedicades a la recerca de feina s’han convertit en un gran espai per a les persones en atur o que busquen una millora professional. En moltes ocasions es pensa que les borses de feina de la xarxa només ens permeten accedir a feines genèriques o poc especialitzades.

Tanmateix, avui dia trobem tant a les borses com a les xarxes socials professionals ofertes de feina per a directius, per exemple, o treball per a enginyers. D’aquesta manera observem com els alts càrrecs també poden trobar feina i fer contactes professionals d’allò més interessants gràcies a les noves tecnologies. Un bon exemple on trobar feines es a Experteer.es, entrant a la secció ofertas de empleo o ofertas de trabajo i accedint a buscar trabajo.

Un aspecte a tenir en compte en tot el món relacionat amb feina i xarxa és l’accés a perfils i contactes als quals abans era impensable arribar. Per exemple, una multinacional que busqui un perfil de directiu podrà arribar fins a nosaltres, en cas que ho siguem, i fer-nos una oferta en ferm. És per això que resulta essencial comptar amb un perfil sempre actualitzat de la nostra trajectòria, formació, interessos professionals… a totes les pàgines relacionades amb feina o la nostra professió a la xarxa.

Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Envia el teu currículum a Bon Àrea

Prop de 400 establiments especialitzats en productes càrnics
By , on 17 de maig de 2011

Avui volem parlar-te d’una oportunitat de feina interessant a una de les empreses de venda de queviures més destacades de Catalunya. Bon Àrea, també coneguda com Àrea de Guissona, és una cooperativa que compta amb una important xarxa de prop de 400 botigues a Catalunya, Aragó, Castelló, Madrid, Guadalajara i Andorra, especialitzada sobretot en la producció de productes càrnics.

Bon Àrea

El seu centre neuràlgic està a la població lleidatana de Guissona, i des d’allà es realitza tot el cicle productiu de les carns i altres productes per després distribuir-los per tots els seus establiments. La seva estructura està formada per la Cooperativa Agropecuaria de Guissona i Corporación Alimentaria Guissona, que s’encarrega de totes les actuacions industrials. Des dels seus inicis Bon Àrea s’ha distingit per un funcionament cooperatiu que disposa de procesos interessants en la producció dels aliments, la gestió ambiental i una bona relació i tracte amb els seus treballadors. De fet, Guissona és actualment la població amb més immigració de Catalunya donat que Bon Àrea compta ha comptat amb una alta demanda de treball i fa que gran part dels seus habitants hi treballin.

El bon procés d’elaboració de Bon Àrea li ha valgut la qualificació de l’ISO 9001 i 22000 per aspectes relacionats amb la inoqüitat dels aliments i una seguretat del 100% en els seus productes càrnics produits i comercialitzats.

Per aquests motius, tant si vius a prop de la localitat o bé a altres indrets de Catalunya o de les comunitats on actua, enviar el currículum a Bon Àrea sempre pot ser una bona opció. És habitual trobar vacants a la seva pàgina per a possibles treballadors que hi estiguin interessants.
Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Quierounbuentrabajo, i qui no?

Es tracta d’un portal web en el que podràs trobar ofertes de feina i recursos per configurar el teu perfil professional
By , on 1 de gener de 2011

Portada del portal web

Qui no vol una bona feina? Un treball en el que poder sentir-se realitzat, útil i a més tenir un sou que doni independència econòmica i permeti viure i poder exprimir la vida al màxim és el somni de qualsevol persona. La veritat és però, que el nombre de treballadors que ho aconsegueixen és limitat, sobretot en aquests temps que corren. A dia d’avui, el simple fet de tenir feina és ja raó per estar agraït, però intentem pensar i anar una miqueta més enllà de la conjuntura que ara ens toca viure.

Estar actiu, en constant recerca i no conformar-se són ingredients bàsics i necessaris per trobar, el dia de demà, la feina somiada
. Per ajudar-te en aquesta recerca existeix un portal web, quierounbuentrabajo, que et mostrarà les claus i les eines perquè trobis la feina que més lligui amb tu i amb la teva forma de ser. Els apartats principals que composen aquest web són els de treball, pràctiques, selecció de personal i voluntariat; dins cada una d’ells trobaràs ofertes, trucs i eines per millorar i trobar la feina que desitges.

Comencem amb la pestanya de treball. Si entreu veureu com un llarg llistat d’empreses s’obren al vostre davant, doncs bé, són totes les empreses que en aquell moment busquen treballadors per algun dels seus sectors; només has de punxar sobre elles i veure quina és la que més t’interessa. A més, a la part esquerra de la pantalla i comú a totes les pestanyes trobaràs informació que et pot interessar per millorar aspectes com el teu currículum vitae o la carta de presentació, aspectes dels que també hem parlat a feinespertreballar.
Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Treballar a Carrefour

Solidesa malgrat la crisi
By , on 16 de abril de 2010

Carrefour

Com sabreu de sobres el grup Carrefour (matriu a França) és un dels majors majoristes d’Espanya en el sector de la distribució centrat bàsicament en l’activitat a través de grans superfícies comercials. Malgrat que van tenir un ajustament en les vendes fa uns anys que va portar a la vegada a un ajustament dels beneficis, la firma no va tancar cap gran superfície, així com té en standby l’obertura d’algun més en el moment que es remetin els símptomes de la crisi, com a continuació del seu procés d’expansió i de diversificació de negoci que duen a terme a Espanya des de la seva implantació fa gairebé dues dècades.

En aquest sentit cal valorar que tot i la no obertura de nous centres, sí estan fent processos de selecció de personal per a cobrir les necessitats que vagin sorgint en els centres ja existents.Heu de tenir en compte que els processos de selecció cobreixen diferents llocs i nivells, començant per llocs en centres comercials pròpiament dit, passant per ofertes per a les seves seus centrals i acabant amb ofertes de treball per a les seves filials (Viatges Carrefour, Assegurances Carrefour, … ).

A més també s’ha convertit en una empresa associada a la formació mentre es realitzen estudis, de tal manera que hi ha èpoques de l’any en què es generen llocs en pràctiques, amb la finalitat de dotar els formants d’una experiència laboral pràctica que fins ara no tenien.
Continue reading »

Comments (1)
ofertes de treball

Inem.es t’ajuda a buscar feina

Ara sota el nom de RedTrabaj@
By , on 17 de febrer de 2010
Nous i millors serveis online

Nous i millors serveis online

Fa ja alguns mesos que INEM.es té nova web. Nova en tots els sentits: des del seu nom fins a la seva presentació. No obstant això, segueix sent la web del servei públic d’ocupació estatal (antic INEM), només que ara es diu Red Trabaj@, i ha incorporat algunes noves funcionalitats per a permetre millorar la relació entre els ciutadans, el servei públic d’ocupació i les empreses. Algunes de les noves opcions que incorpora el portal són la possibilitat de guardar diversos currículums, accedir a una gran varietat d’ofertes de treball catalogades, donar-se d’alta com a demandant d’ocupació o renovar aquesta demanda quan fos necessari.

A Red Trabaj@, com anteriorment en INEM.es, un treballador que es trobi en situació legal d’atur podrà registrar-se sense necessitat de fer aquestes llargues cues que moltes vegades hem vist enfront de l’Institut per a sol·licitar la prestació. La prestació es calcularà de manera automàtica, en el mateix instant que se sol·licita i serà reconeguda des d’aquest instant per a abonar les quantitats que corresponguin segons el seu dret.

Una vegada realitzat el tràmit en línia, el sol·licitant podrà descarregar i imprimir la resolució aprovada de la seva presentació per a començar a cobrar, des del mes següent sense necessitat de fer cap altre tràmit per a això. Però en la web de Red Trabaj@ (ex INEM.es) no només es podrà fer aquest tràmit de manera simple i ràpida sinó que a més trobaràs altres serveis molt útils: Buscar ofertes d’ocupació, dur la teva pròpia Agenda, Dades estadístiques, Accés a certificats i, el més important, a una Borsa d’ocupació on hi ha ofertes per a tots els desocupats.
Continue reading »

Comments (0)
Pàgina 1 de 212

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio