FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 

Post tagged with ‘ofertas de trabajo de caprabo’

Consells

Acudits sobre treball

Perquè a feinespertreballar.cat ens prenem seriosament aquell refrany que diu: “Al mal temps bona cara”
By , on 17 de gener de 2012

La tradició popular és molt sabia i molt del seu coneixement el podem trobar plasmat en els refranys, per mi un dels millors és aquell que diu “al mal temps bona cara” ja que transmet un positivisme i una esperança bàsica per sortir del mal moment i tirar endavant. Per això, avui no parlarem ni de crisi ni d’acomiadaments, avui farem un recull d’alguns graciosos acudits sobre situacions laborals, a veure que us semblen:

Un acudit visual sobre el treball

1.Un treballador li reclama al seu cap:
-Senyor, pugi’m el sou, l’aviso que hi ha quatre empreses que vam al meu darrere.
-Si? I quines són?
La del gas, la del llum, la de l’aigua i la del telèfon.

2. El Miquel ha acabat el batxillerat i el seu pare, que té contactes en el món de la política, li diu que li buscarà una feina perquè treballa mentre va a la universitat. Parlant amb un dels seus amics polítics:
-Carles, te’n recordes d’aquell favor que et vaig fer, doncs ara soc jo el que te n’ha de demanar un. Voldria un lloc de feina perquè el meu fill treballa mentre va a la universitat.
-Bé, deixa’m que faci algunes trucades.
Uns dies després el polític truca al pare:
-Mira, he aconseguit una feina d’assessor a la comissió d’eleccions, cobrarà 3500 euros.
-Però ell no ha treballat mai, vull que comenci des de baix.
-Doncs seguiré buscant.
Dos dies després torna a trucar:
-Ja tinc la feina, secretari d’uns dels diputats tot i que el sou és més modest, 2500 euros.
-No, no, pensa que només ha acabat el batxillerat, necessito alguna cosa més modesta.
-Bé… doncs donem uns dies.
El dia següent l’amic torna a trucar al pare:
-El millor que he aconseguit per un sou de 2000 euros…
El pare l’interromp:
-2000 euros és massa, necessito una feina més modesta, no hi ha algun lloc on es cobrin uns 600 euros?
-Clar que n’hi ha però no poden ser per ell, aquests càrrecs només s’aconsegueixen a través d’un concurs públic i es necessita un títol universitari i experiència!

3.A una oficina:
-Senyor Lluis, vostè no sap que està prohibit beure durant les hores de feina.
-No es preocupi! No estava treballant!

4.Un empresari comenta amb un altre:
-Com aconsegueixes que els teus treballadors arribin d’hora a la feina?
-Fàcil! Tinc 30 treballadors i 20 aparcaments.

Boníssims, veritat?

Imatge | doctorserone

Comments (0)
Formació

Sortides professionals dels estudis de matemàtiques

A més de la docència trobem les finances, el màrqueting o l’administració d’empreses
By , on 14 de novembre de 2011

Saber quines són les sortides professionals reals dels estudis que estem pensant cursar és un dels aspectes més importants a l’hora de decidir-nos per un àmbit o un altre. Normalment, les universitats presenten un esquema amb les sortides professionals bàsiques, tot i que també teòriques, de les que podran gaudir els recent llicenciats; tots sabem però, que a l’hora de la veritat el lloc de treball que s’aconsegueix pots ser o no semblant al que et van presentar el primer any.

T'agraden les matemàtiques?

En aquest sentit els estudiants o futurs estudiants de matemàtiques tenen un gran avantatge ja que la Real Societat Matemàtica Espanyola (RSME) va elaborar fa uns anys un estudi sobre les sortides professionals dels estudis de matemàtiques. L’estudi es diu, ‘Salidas Profesionales de los Estudios de Matemáticas: Análisis de la Inserción Laboral y Ofertas de Empleo’, i la societat el va tirar endavant a instàncies de l’Agencia Nacional d’Avaluació de la Qualitat i l’Acreditació (ANECA). El perquè de la seva elaboració el trobem en que l’any 2007, quan es va fer, feia ja uns anys en que en els estudis de matemàtiques hi havia cada cop més alumnes; potser per la seva fama de difícils, potser per la quantitat d’anys que es necessiten per aprovar-la. Sigui com sigui les xifres eren les que eren i un informe valorant les sortides professionals reals podia donar una empenta al sector.

Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Ofertes de feina especialitzades, també a la xarxa

By , on 23 de agost de 2011

Feina per a directius

Les ofertes de feina entren a diari per grans quantitats a la xarxa. Internet i totes les pàgines dedicades a la recerca de feina s’han convertit en un gran espai per a les persones en atur o que busquen una millora professional. En moltes ocasions es pensa que les borses de feina de la xarxa només ens permeten accedir a feines genèriques o poc especialitzades.

Tanmateix, avui dia trobem tant a les borses com a les xarxes socials professionals ofertes de feina per a directius, per exemple, o treball per a enginyers. D’aquesta manera observem com els alts càrrecs també poden trobar feina i fer contactes professionals d’allò més interessants gràcies a les noves tecnologies. Un bon exemple on trobar feines es a Experteer.es, entrant a la secció ofertas de empleo o ofertas de trabajo i accedint a buscar trabajo.

Un aspecte a tenir en compte en tot el món relacionat amb feina i xarxa és l’accés a perfils i contactes als quals abans era impensable arribar. Per exemple, una multinacional que busqui un perfil de directiu podrà arribar fins a nosaltres, en cas que ho siguem, i fer-nos una oferta en ferm. És per això que resulta essencial comptar amb un perfil sempre actualitzat de la nostra trajectòria, formació, interessos professionals… a totes les pàgines relacionades amb feina o la nostra professió a la xarxa.

Continue reading »

Comments (0)
Professions

El millor treball del món

Astronauta, bomber, professor, metge...quin és el teu?
By , on 31 de agost de 2010

El professor, una feina ideal si és vocacional

Difícil elecció, quan hi ha centenars i centenars de professions i milers i milers de professionals que les exerceixen.
Fer un rànquing de quines són les professions més ben pagades és fàcil, només has d’investigar quin són els sous i ordenar de major a menor. Estem parlant en termes quantitatius i aquests sempre són més fàcils, físics. Si passem a termes qualitatius, en canvi, entra en joc un factor que fa que el rànquing no sigui pugui ser estàndard ni objectiu ja que l’elabora una persona, amb els seus valors i prejudicis i seran aquests els que marcaran les preferències.

Per mi el millor treball del món és aquell que fas amb passió i dedicació. Aquell que et dóna un sou que et permet viure digna i independentment. Aquell que et fa sentir útil. En el meu cas és el periodisme i per això el situaria en el primer lloc. Però entenc que hi hagi molta gent que situï la medicina, les enginyeries o la direcció d’una empresa en la primera posició. Com dic estem parlant en termes qualitatius i ningú té la veritat absoluta.

És cert però, que hi ha feines millor pagades que altres, ja ho varem veure en posts anteriors, i el factor econòmic és un al·licient molt important. Potser són els anestesiòlegs els que més cobren però, si et fa pànic entrar en un quiròfan, serà el millor treball del món? Jo crec que no.

Per mi, tot aniria molt millor si les persones elegíssim el treball que volem fer per la vocació, major o menor, que puguem tenir; no per la quantitat de diners que guanyarem. Crec que és molt més valuós un secretari que fa bé la seva feina i sempre té els comptes al dia que un pilot d’avió que va elegir aquesta feina pel sou astronòmic. De fet aquest últim em fa por! No se si pujaria a un avió en el que sabés que el pilot només està allà pels diners i que de fet, té por a les altures. Segur que hi són i seran la majoria, però la ignorància és a vegades la millor amiga que podem tenir.
Continue reading »

Comments (0)
Professions, Temes clau

Un treball per tota la vida?

Cada dia és més difícil mantenir la feina llargues temporades
By , on 29 de agost de 2010

És difícil trobar feines estables

Els temps canvien i amb ell els modes de comportament, de vestir, de parlar i perquè no de treballar. Fa unes dècades eren majoritàries les persones que naixien i morien a una mateixa empresa, laboralment parlant, però a dia d’avui mantenir el teu lloc de feina més de deu anys és una tasca molt difícil. Suposo que aquest canvi és una conseqüència directa de l’augment de velocitat que ha patit la societat. Abans es tenia la paciència necessària per contractar a una persona sense experiència i ensenyar-li la forma de treballar de la empresa, d’aquesta forma amb els anys, aquella noieta de setze o divuit anys que vas agafar com a secretaria és avui la teva mà dreta; la persona de confiança que et porta les fiances i temes administratius de tota l’empresa; s’ha emmotllat perfectament al tipus de feina que es necessita i és un pilar fonamental.

Ara però, no hi ha temps per ensenyar. Es necessita a una persona que rendeixi al 100% des del primer minut que trepitja l’oficina. El problema és que aquesta persona no coneixerà l’empresa, serà un ser impersonal que farà la seva feina però que no podrà implicar-se en la dels altres, perquè no porta el temps suficient per conèixer els seus companys. Al primer signe de debilitat, fora, i un altre ocuparà el seu lloc.

Aquest estil de feina fa que els treballadors, en lloc de sentir-se còmodes i poder rendir al màxim, treballin sota una pressió gens saludable. Una pressió que fa que es cometin errors. Aquesta tònica, a dia d’avui, s’ha incrementat molt més. La crisi econòmica que vivim provoca que moltes empreses hagin de reduir personal o fins i tot tancar, fent que els seus treballadors visquin amb l’espasa de Damocles sobre els seus caps.
Continue reading »

Comments (0)
Temes clau

Vestir bé a la feina, fins i tot a l’estiu

La roba que portem és la nostra millor carta de presentació
By , on 23 de agost de 2010

La manera de vestir a la feina és important

“Vesteix vulgar i només veuran el vestit, vesteix elegant i veuran a la dona”, la veu d’aquesta cèlebre frase és la dissenyadora Coco Chanel i el missatge es podria extrapolar també als homes, sobretot si la situem a l’àmbit laboral. La forma de vestir que tenim a la feina marca, en gran part, la imatge que donem als clients, si treballem de cara al públic, o a la resta de treballadors. Les persones tardem menys de 10 segons en jutjar a una persona la primera vegada que la veiem i és veritat que amb la primera vista ens podem equivocar. Però és molt més difícil canviar la percepció que es té de nosaltres si aquesta és negativa que intentar vestir adequadament i permetre que ens coneguin abans de jutjar-nos.

No hi ha una forma universal de vestir correctament a la feina, tot depèn del context, és a dir, de com vesteixin els companys i de quines són les polítiques de l’empresa. Si portes un vestit de jaqueta i pantaló a la feina molt seriós i unes sabates massa elegants i treballes a una empresa petita i desenfadada on els teus companys vesteixen texans i samarreta segurament desentonaràs, i pensaran que no et saps adaptar a les situacions; el mateix passarà si el context és a l’inversa i vesteixes massa informal dins un ambient més seriós.

El problema de la vestimenta s’agreuja a l’estiu, en especial a les empreses que és requisit indispensable portar roba formal. La calor fa que portar pantalons llargs i jaqueta es converteixi en un suplici, però hi ha alternatives molt més fresquetes i que no et faran patir tant.
Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball, Temes clau

Oposicions

Una manera de trobar feina fixa
By , on 25 de maig de 2010

Prepara't unes oposicions

En primer lloc crec que seria important definir què és una oposició. Doncs bé una oposició és un procediment selectiu que consta de una o més probes entre els aspirants i un o varis llocs de treball. Aquestes proves són puntuades per un tribunal i el que és més important, les oposicions només poden ser convocades per les Administracions Públiques, per això també s’anomenen Ofertas de Empleo Público (OPE). Sempre són convocades al BOE, a les diferents autonomies i a les províncies.

Naturalment no tothom pot accedir a totes les oposicions que es convoquen. Cal una formació bàsica, és a dir, una persona que hagi estudiat administració, mai es podrà presentar a una oposició de periodista. Segurament que molts ho sabeu, però cal recordar aquests petits detalls perquè hi ha molt extravagant que volta pel nostre món.

Dit això, com podem saber quan surten places? Doncs bé, és tant senzill com mirar al BOE, per exemple. Surten les convocatòries i el número de llocs que s’ofereixen. A partir d’aquí els aspirants s’han d’apuntar i començar a preparar-se per tal de passar les proves. Un cop acabat el procediment d’exàmens, per dir-ho d’alguna manera, el tribunal s’encarrega d’avaluar les diferents probes i posteriorment es publiquen els resultats, també al BOE o allà on s’hagi convocat l’oposició.
Continue reading »

Comments (0)
General

Linkedin: una xarxa per a trobar feina

No saps com trobar feina? Prova a Linkedin!
By , on 17 de maig de 2010

Una oportunitat al mercat laboral

Ara que les coses no estan precisament en el seu millor moment laboral, és una gran idea fer-se usuari de Linkedin, una xarxa especialitzada en temes laborals. A més… perquè enganyar-nos, ens encanten les xarxes socials com Facebook, Tuenti, Twitter, per fer-nos usuaris d’una més no passa res, no? I tenint en compte que alguns passen hores a les xarxes socials, segurament no els costarà gens invertir una mica del seu temps en actualitzar la xarxa de contactes i millorar el seu curriculum vitae.

Però centrant-nos una mica en Linkedin, que avui el post va sobre això i no de Facebook. Doncs bé, Linkedin és una web orientada cap als negocis, es podria dir que és principalment una xarxa per a professionals de diferents sectors. El seu funcionament és molt semblant a les diferents xarxes socials d’avui dia, per tant fer-vos usuari no us costarà gens perquè les eines són pràcticament les mateixes. Avui dia Linkedin té més de 42 milions d’usuaris registrats de més de 200 països i on hi podem trobar més de 150 empreses de tot el món.

El funcionament de Linkedin és molt senzill, només cal registrar-se com a usuari i a partir d’aquí crear un curriculum vitae. Pots ampliar la teva xarxa de coneguts, on hi pots trobar persones que siguin del teu mateix ram professional i també empreses que poden interessar-te com a futurs llocs on treballar. El més important és que sent usuari de Linkedin puguis donar moviment al teu perfil, és a dir, expandir-te pel món cibernètic laboral. Fer arribar el teu CV a l’altra punta del món i interessar-te per totes les eines que et dona la xarxa en qüestió.
Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Treballar a Caprabo

Aquest any celebra els seus 50 anys
By , on 24 de novembre de 2009
Caprabo celebra els seus 50 anys

Caprabo celebra els seus 50 anys

Caprabo celebra durant el 2009 els seus 50 anys d’existència, un fet que ens ha apropat als compradors, entre altres coses, més descomptes en els productes dels seus establiments.

Sense cap mena de dubte, treballar a Caprabo és una bona oportunitat per totes les persones que busquin feina a supermercats, doncs estem parlant d’una empresa sòlida que s’ha fet forta amb el pas dels anys i que compta amb un rerefons i reconeixement social important.

Molts aficionats al futbol com un servidor recordareu l’spot publicitari que va fer l’ex porter del Barça Ruud Hesp amb allò de “Bravo, Caprabo” en la que va ser una de les campanyes de marketing més recordades.
Continue reading »

Comments (1)
ofertes de treball

Ofertes de feina a Mercadona

Principalment a la província de Barcelona
By , on 16 de novembre de 2009
Noves vacants als establiments catalans

Noves vacants als establiments catalans

Mercadona segueix buscant treballadors a diverses poblacions catalanes, com podeu observar a les ofertes de feina de  la seva pàgina web.

Els grans supermercats d’aquesta empresa acullen a cada establiment una quantitat important de treballadors. A més, cal tenir en compte que en els darrers anys Mercadona ha continuat creixen i ampliant la seva quantitat d’establiments per tot el territori català i espanyol.

Actualment hi ha ofertes de feina a Barcelona, Rubí, Sant Feliu de Llobregat, Cornellà, l’Hospitalet de Llobregat, Sabadell i Sant Sadurní d’Anoia, per la qual cosa parlem d’establiments prou repartits per la província de Barcelona, principalment. Entre les vacants trobem feines de fridorista, personal dins el supermercat i fins i tot un metge.

Per a treballar en Mercadona l’empresa no requereix cap tipus d’experiència. És més, la pròpia companyia ofereix cursos de formació per a totes aquelles que són contractades. Amb la qual cosa, es pot considerar un extra important.
Continue reading »

Comments (3)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio