FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 

Post tagged with ‘nadal matar’

ofertes de treball

Es busca nou ‘James Bond’ al Govern Britànic

Un ‘hacker’ ha publicat un anunci fals per buscar un nou súper agent pel MI6
By , on 20 de desembre de 2013

Els espies també fan vacances per Nadal i a les agències d’intel•ligència els cal mà d’obra nova. Potser per aquest motiu la web del Govern britànic va publicar el passat divendres un anunci pel qual sol•licitava un nou agent secret de la talla de James Bond per incorporar-se a les files del MI6, el servei secret britànic. No obstant, Daniel Craig no ha estat despatxat o jubilat anticipadament, ha resultat una oferta falsa obra d’un ‘hacker’.

El missatge que es va publicar a la secció d’oferta laboral de la web del Govern britànic demanava amb urgència la incorporació de nou personal expert en espionatge per encarregar-se d’alguns enemics de l’estat, el Govern i la pròpia reina. Com que somiar es gratis, més d’un internauta es va rellegir les condicions i plusos que es demanaven a l’oferta de treball per aspirar a formar part del MI6:

“Es necessita especialista en eliminació d’objectius per al Servei Secret. Salari: entre 60.000 y 75.000 euros, més un ‘bonus’ per missió completada. Referència: 007. De tant en tant el Govern britànic necessita acabar amb algunes persones que suposen un risc per a l’ordre públic”.

Per ser un candidat ferm a súper espia britànic es requereixen algues “habilitats especials” per a resoldre amb efectivitat els encàrrecs i, alhora, exigeix una total disponibilitat per a viatjar arreu del món. Com bé s’especificava a l’anunci, “es necessari desplaçar-se a país on es trobi l’objectiu que ha de ser eliminat”, així que aquells amb fòbies a volar havien d’abstenir-se a ser el nou 007. Sobre aquest punt, una de les advertències era sobre necessitat d’escapar de diferents nacions poc amigues per mitjans “poc convencionals”, demanant de forma indirecta una persona amb creativitat.

L’anunci a la web del Govern britànic publicat pel ‘hacker’ també advertia que aquells aspirants massa guapos, massa lletjos o amb alguna característica física memorable no tenien possibilitats d’entrar a la plantilla d’espies del MI6. Els candidats que buscava l’agència d’intel•ligència britànica havien de ser persones “sense trets massa distintius” per a poder passar desapercebuts i així canviar fàcilment d’identitat. Continue reading »

Comments (0)
empresa

El ‘Black Friday’ ja arriba a Espanya

Empreses com Media Markt o El Corte Inglés se sumen a una tradició americana de descomptes i consum exagerat.
By , on 28 de novembre de 2013

Als Estats Units és tradició que se celebri el ‘Black Friday’, però com tot, sembla ser que cada vegada és més proper a que també se celebri al nostre país i a Europa. Crida l’atenció pels consumidors que cada any dóna la sensació que el Nadal comença abans. Els aparadors de les botigues ja es decoren, ja sonen les nadales als supermercats, ja hi ha les llums als carrers i inclús ja es comencen a veure alguns Pare Nadal repartint caramels. El ‘Black Friday’, però, suposa el dia en què s’inaugura la temporada de compres nadalenques a Amèrica. Els comerciants es preparen per la temporada alta de compres i regals per celebrar les festes de la forma més consumista possible.

Als Estats Units, el ‘Black Friday’ arriba a l’endemà del Dia d’Acció de Gràcies, que se celebra el quart dijous del mes de novembre. És a dir, aquest any és exactament el dia 29 d’aquest mes. S’allarga fins al dissabte anterior a Nadal, així que hi ha temps per tal que la gent pugui fer les seves compres i trobar ofertes d’allò més interessants. Cada establiment, però, adopta les seves pròpies normes en funció dels seus interessos. Per exemple, Macy’s, una de les botigues més grans del món, ja fa anys que obren el mateix dijous a la nit.

A Espanya grans cadenes i empreses estan interessades en portar aquest sistema als consumidors espanyols. Negocis com El Corte Inglés, Media Markt, Amazon i Apple busquen implantar aquest tipus de campanyes per tal d’obtindre més beneficis. La idea és oferir grans descomptes per tal d’atraure un públic majoritari a comprar, sense pensar en la mala situació econòmica de la majoria de la població. Als Estats Units el ‘Black Friday’ serveix per mesurar l’estat anímic dels compradors, és el dia que es fa més caixa de l’any i es prepara els consumidors per les rebaixes de gener.
Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

La campanya de Nadal, una bona època per trobar feina

By , on 5 de desembre de 2012
Nadal

La ciutat s'il·lumina quan arriba Nadal

Ja s’han publicat les dades d’ocupació a Catalunya i al mes de novembre l’atur va augmentar en 5.768 persones, que suposa un 0’9% més respecte el mes d’octubre (un 5’92% més que l’any passat) i que situa en 652.091 persones aturades en total a Catalunya. La realitat és molt dramàtica i l’atur ha afectat principalment al sector dels serveis i al funcionariat públic. Però malgrat tot sigui tant trist i dolent, no es pot perdre l’esperança i cal pensar que ara arriben les festes, els comerços comencen la campanya de Nadal i això suposa que, probablement, es creïn nous llocs de treball.

Cal ser conscient que la situació és negativa per a la majoria de la població i que, per tant, probablement, el consum no sigui gaire elevat (que provocaria més feina i més contractes). Ara bé, cal ser optimista i estar preparat per poder treballar durant les festes. Segons l’agència de treball temporal Randstad, aquest any es generaran 352.000 llocs nous de treball per poder cobrir la demanda. Principalment són feines de cara al públic, per atendre als clients que volen comprar els regals, però també d’administració i de gerència de magatzems. Aquesta xifra es manté així des del 2010.

Cal pensar en la campanya de Nadal com una època pensada, principalment, pel consum. És així doncs, que les feines més demandades són les que s’encarreguen d’aquest àmbit. Ara bé, també és una època de celebracions, de manera que augmenta la feina en els sectors de l’alimentació, les begudes, el transport, l’oci, el turisme i els restaurants. Inclús sol augmentar la demanda per poder embolicar els paquets, tot i que cada vegada, menys empreses ofereixen aquest servei. En principi, d’aquí uns dies, les botigues de roba, joguines, llibres, pel•lícules, etc. començaran a omplir-se de tots aquells poc previsors que compren els regals a última hora.

Continue reading »

Comments (0)
Consells

Estàs buscant feina per aquest Nadal?

Infojobs t’ofereix una sèrie de consells
By , on 12 de desembre de 2011

Amb motiu de la campanya de Nadal augmenten les oportunitats d’aconseguir una feina, tot i que aquesta sigui temporal. Amb motiu d’aquest augment de la demanda Infojobs ha publicat un informe en el que analitza alguns dels punts bàsics del treball en aquesta època de l’any i en el que llança una sèrie de recomanacions per aquelles persones que busquin feina.

Les compres nadalenques obliguen als comerços a augmentar el seu nombre de treballadors

Els sectors amb més oferta de treball són el d’atenció al client, amb un 37’10% i venta al detall, amb un 30’63%; com veiem, junts conformen més de la meitat de l’oferta laboral durant el Nadal, pel que són sectors a tenir molt en compte. Pel que fa al perfil del treballador, es demanen sobretot persones joves, amb poca experiència i amb uns estudis mínims; això es a causa de que els llocs de feina que s’ofereixen són en càrrecs de baixa responsabilitat i en conseqüència amb un sou baix. Tot i així, és una bona forma d’accedir al mercat laboral en un moment en que l’accés està molt restringit.

Pel que fa als consells que des d’Infojobs es donen a les persones que busquen treball, trobem:

Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Comença la campanya de Nadal, què et sembla treballar a l’FNAC?

L’empresa busca treballadors temporals per cobrir l’augment de demanda del mes de desembre
By , on 24 de novembre de 2011

S’apropa la temporada de Nadal i les tendes comencen a buscar personal extra per fer front a l’increment de compres i clients que tindran el mes que ve. Tot i que és una feina de curt termini que no soluciona greus problemes econòmics si que és una ajuda per aquelles persones que vagin més justes a final de mes o que vulguin o necessitin un increment puntual dels seus ingressos. Les tendes de joguines, de roba o d’equips electrònics són les que més demanda de treballadors tenen durant aquestes dates i, per tant, són el primer objectiu que t’has de marcar si vols trobar feina.

Comença la teva escalada a una de les companyies líders d'Europa

Una de les opcions que tens és enviar el teu currículum a les tendes FNAC, la companyia líder europea en la distribució de productes d’oci cultural i tecnològic. El fet que la tenda tingui tantes seccions, entre les que trobem música, literatura, so o imatge, provoca que necessiti persones amb diferents perfils professionals que siguin capaces d’aconsellar i ajudar als clients a adquirir els seus productes. A mode d’informació tècnica, cal ressaltar que FNAC pertany al grup PPR del que també són part marques com Puma, Gucci, Balenciaga o Yves Saint Laurent.

Continue reading »

Comments (1)
empresa, ofertes de treball

Campanya de Nadal: augmenten els llocs de treball

Són moltes les empreses que necessiten personal extra durant les vacances
By , on 22 de desembre de 2010

Qui no ha volgut ser un Rei Mag?

Amb el Nadal arriba l’època de les festes, el fred, la neu, els sopars familiars, els regals… però també la feina. I és que són moltes les empreses que, davant l’augment de demanda a l’època nadalenca decideixen contractar personal temporal que doni suport als treballadors fixos. Anys enrere, aquestes festes es presentaven com una bona oportunitat per treure uns calerons extres, a dia d’avui però, la campanya de Nadal es veu com una possible via de sortida de la pressió econòmica que viuen algunes famílies, algunes de les quals tenen a tots els membres a l’atur. Així, veiem com una temporada que servia per sumar al sou es converteix ara en l’únic sou, el que ens demostra com han canviat les coses.

Les empreses que busquen treballadors pel Nadal són majoritàriament els comerços, tot i que no són els únics. Els primers veuen com els clients i les vendes creixen de forma considerable així com s’acosten les dades senyalades, per això necessiten contractar treballadors temporals que aportin mà d’obra i que alleugerin la sobrecarrega de feina que tindrien els fixos. A més de dependents, en els comerços també es necessiten empaquetadors, pel que busquen a persones (si pot ser amb experiència) àgils i eficaces en el sector dels papers de regal.

Fora del comerç, les empreses que fan les senalles de Nadal tenen molta feina en aquesta època, per això solen contractar personal que els ajudi. De la mateixa forma que les oficines d’atenció al client, en aquest últim aspecte, si tens do de gents, una mica d’experiència i algun que altre curs segur que pots trobar alguna cosa.
Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Envia el teu currículum al Corte Inglés

Una de les empreses més fortes d'Espanya
By , on 18 de febrer de 2010
El Corte Inglés

El Corte Inglés

La seva xifra de negocis el 2007 va anar de 15.855 milions d’euros. Els beneficis d’explotació van arribar els 887, 57 milions d’euros i el benefici net va arribar als 653,14 milions d’euros. L’aportació que va fer a la renda nacional va anar de 3.901,32 milions d’euros. Parlem del Corte Inglés, una empresa que està present en tot el territori espanyol. És la gran empresa espanyola, els grans magatzems en els quals tot el món ha comprat. Avui dia tenen 80 centres oberts i el nombre mig de treballadors és de 72.000 persones.

En la seva pàgina web, afirmen que el seu grup d’empreses manté una política de contínua creació d’ocupació, que es materialitza en: incorporació de professionals a la plantilla completada amb la inserció laboral dels joves, reforç dels contractes laborals de caràcter estable, foment de la promoció interna i cura especial en les tasques de formació i adequació de les persones a les empreses i les tasqtes de treball.
Continue reading »

Comments (1)
Consells

Sopar d’empresa, perill imminent

Una cita anual no sempre desitjada
By , on 21 de desembre de 2009
Finals desagradables als sopars d'empresa

Finals desagradables als sopars d'empresa

Un any més el sopar de Nadal de tots els anys. On la majoría de l’empresa veu goig i diversió, jo només hi arribo a veure la mateixa performance. Les millors cares, els millors vestits… tot per acabar amb la corbata per barret del company del costat, que per cert… qui era? Per aguantar tota la frustració que em provoca la situació decideixo fer-me amiga del barman i copa rere copa, amb la millor de les cares afronto la nit.

Però tot ha començat hores abans, què dic hores… dies! Quan de cop i volta apareix per art de màgia sobre la teva taula una estranya llista… o quan algú es dedica a enviar emails amb insistència desmesurada… Ho saps i jo també: no és per fer donatius a una ONG, és per assegurar la teva asistència al sopar d’empresa i per si això no fos suficient pel cos humà, com sempre toca fer l’amic invisible, clàssic entre els clàssics de qualsevol sopar de categoria.

Així que un altre cop m’he vist arrossegada per la massa feliç, la pega es que jo no ho estic. I quan em disposo a treure el cigarret: – Ei, que fem el sorteig de l’amic invisible!– Molt bé, més raons per agafar la Grip A. I sabeu qui m’ha tocat? Ah, perquè jo no! Sé que és un noi, així que després de la feina m’acostaré a comprar-li el regal que li toca, pero… – Un máxim de 15 euros, eh? Que amb la crisis, estem tots una mica fotuts– Perfecte, alguna idea per un regal digne que costi uns 15 euros a algú que ni conec? El més patètic és que el meu regal d’amic invisible será igual de trist, vés a saber, però per si de cas vaig fent espai a l’armari amb la desena de guants, colònies pestilents, bufandes de mil·límetre i mig, i d’altres perles dels meus estimats companys. Sort que l’amic és invisible.
Continue reading »

Comments (2)
Consells, Professions

El Corte Inglés oferirà feina per a la campanya de Nadal

Realitzarà sel·leccions de personal en breu
By , on 5 de octubre de 2009
El Corte Inglés de Plaça Catalunya es prepara per al Nadal

El Corte Inglés de Plaça Catalunya es prepara per al Nadal

Ja és octubre i en poc més de dos mesos arribarà el Nadal. Com sabeu, els grans establiments i centres comercials preparen amb molta antel·lació una important campanya per tal d’incrementar les seves vendes amb l’arribada del desembre.

Un dels clàssics en les grans campanyes nadalenques és El Corte Inglés, que en poc temps iniciarà la seva sel·lecció de personal per als mesos d’hivern en els quals calen més venedors. Per a aquells que no conegueu massa el funcionament i volgueu buscar feina, el més recomanable és que envieu el vostre currículum a través de la seva pàgina web. Després, us realitzaran una entrevista i, en cas positiu, comptareu amb un període de formació per a vendedors o altres professionals abans d’iniciar la vostra etapa laboral.

En el cas del Nadal, a més, és rellevant el fet de cobrar comissions per les vendes que feu. Imagineu que entreu al novembre i us posen a la secció de joguines. La gran venda mensual que podeu arribar fer us reportarà un plus en comissions que completaran, i molt bé, el vostre sou base.
Continue reading »

Comments (0)
Consells, Professions

Treballar a Decathlon

By , on 27 de gener de 2009

Logotip de Decathlon

Si estàs pensant en endinsar-te en el món laboral i buscar feina a possibles grans empreses on enviar currículu,s, et proposem una: Decathlon. És la botiga d’esport per excel·lència en l’actualitat perquè tot tipus de marques de preus més alts i baixos i això ha fet que sigui un lloc molt popular. En una dècada ha obert més de 56 establiments a tota Espanya.

T’interessa, sobretot, si ets jove, perquè la plantilla està formada eminentment per treballadors d’entre 20 i 40 anys. L’empresa segueix creixent i any rere any obre noves botigues Decathlon a ciutats espanyoles. Així que només has de consultar si tens una a prop d’on vius.

Decathlon descriu que treballar a l’empresa “representa viure l’esport en el nostre dia a dia. Com contractem estudiants esportistes, tots vivim en un ambient d’equip, entre persones que tenen aquesta condició comú”. Una altra dada interessant a tenir en compte és que la firma sap que molts dels solicitants són estudiants i per això ofereixen horaris prou flexibles.
Continue reading »

Comments (2)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio