FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 

Post tagged with ‘model de letra de motivacion’

Destacats, General

Espanya com a país d’expansió

Espanya ofereix un mercat sòlid que fa que les marques estrangeres traslladin el seu model de negoci
By , on 12 de octubre de 2012

La cadena de comida rápida fue pionera en el sistema de franquicia para su expansión

Empreses conegudes com Foster s Hollywood, McDonald ‘s, Calzedonia o Tecnocasa son algunes de les marques que tenen dues característiques en comú: el seu origen no és nacional i van triar Espanya com a part de la seva estratègia empresarial. La companyia de menjar ràpid porta als carrers espanyoles dècades sota el sistema de la botiga en cadena; Tecnocasa i Calzedonia han anat consolidant la seva presència a les ciutats espanyoles a poc a poc.
Continue reading »

Comments (0)
empresa, Remuneració

Motivació, el secret de la productivitat

Horari flexible, autosatisfacció, reconeixement... estímuls que ajuden a la motivació
By , on 7 de novembre de 2010

El sou és la motivació que mai falla

Hi ha molt poca gent a la que pel matí, quan sona el despertador i a dins el llit s’està perfecte li faci especial il•lusió anar a treballar. Potser els primers anys d’incorporació al mercat laboral, quan tot és nou i bonic, podem trobar alguna persona que s’aixequi amb ganes i il•lusionada, però per la gran majoria les motivacions que ens porten a treballar són inexistents a les set del matí. El problema apareix però, quan després de la dutxa de rigor i un esmorzar ben nutritiu la mandra i la desgana continuen; potser les persones a les que la il•lusió i motivació no els hi apareix a cap hora del dia s’haurien de preguntar si la feina que estan duent a terme els omple realment, tot i que això ja és un altre tema.

La motivació a l’hora de treballar és un tema que les empreses tenen molt estudiat ja que afecta directament al rendiment i productivitat del treballador. Una persona positiva és molt més eficaç que una persona que, tot i fer les coses bé, les fa a desgana. Per això, existeix molts estudis i teories sobre la motivació. Enrique Sureiro, professor associat de comunicació de la Universitat de Navarra, exposa 11 incentius amb els que els treballadors solen trobar la motivació:
Continue reading »

Comments (0)
General

ING, el model del fresh banking

La banca busca posicionar-se com una empresa adaptada als nous temps
By , on 24 de agost de 2010

ING i el Fresh Banking

Fresh banking no és sinònim de banca fresca, però si de banca que actua amb frescor i transparència. Segons ING aquest concepte és utilitzat per descriure “la forma de treballar de la firma”, basada en valors com “la transparència, senzillesa, comoditat, rendibilitat, centrada en el món del client, sense comissions i per tot el món”. Així, veiem que el que busca aquesta banca es fer-se propera al client, sense obstacles ni parets opaques, tot transparent i clar. S’ha de comprovar si aquestes pautes es segueixen realment així, ja que a vegades hi ha una gran diferència entre la teoria i la pràctica, però tot sembla indicar que així és.

Amb el terme fresh banking, ING va voler donar un gir en el posicionament del seu producte i en conseqüència de la seva empresa, convertint-la en una banca moderna i ajustada als temps que corren, en els que evitar les comissions, per exemple, és un bon punt a favor. En aquest sentit, i per tal de donar a conèixer la seva nova imatge, ING va començar una carrera publicitària a gran escala, oblidant-se però, d’Internet, un aspecte estrany ja que és l’escenari principal en el que l’empresa actua.

El model de negoci d’ING es caracteritza per l’absència d’oficines físiques. Tots els moviments i transaccions es fan a través de la xarxa, un punt que abarateix molt els costos i que estan seguint moltes empreses. Només existeixen algunes oficines, poques, d’atenció al client a les ciutats més poblades. A Palma de Mallorca, per exemple, existeix una única oficina d’atenció al client.
Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball, Temes clau

Carta de recomanació

Molt important per a buscar feina
By , on 21 de març de 2010

La carta de recomanació et pot obrir les portes a una nova feina

En aquesta ocasió vull acostar-vos una cosa que us pot resultar de molta utilitat quan aneu a buscar feina. No cal dir que la situació per aconseguir un treball no és de les millors. La situació en el mercat laboral s’ha tornat molt competitiva fa ja un llarg temps.

És per això que al moment de presentar-se a un lloc de treball, una carta personal de recomanació els serà de suport en aquesta candidatura. La carta personal d’recomanació és un instrument molt utilitzat en el transcurs d’un procés de selecció. Aquesta carta és idònia per tenir majors referències pel que fa l’experiència i característiques de la persona que s’està postulant a l’ocupació.

Si bé el més representatiu en aquest tipus de carta de recomanació és qui el signa, o l’empresa a qui representa aquesta signatura, la redacció d’ella no deixa de ser important. El recomanat, per evitar possibles confusions, és que qui necessiti aquesta carta li faci arribar un model o exemple del format de la carta. Vegem com ha de ser la carta personal de recomanació.

Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Treballa a Mercadona

Una bona alternativa per a combinar amb els estudis
By , on 4 de març de 2010

Treballa a Mercadona

Si ets estudiant, és possible que t’estiguis plantejant l’alternativa de treballar a mitja jornada i així poder combinar els teus estudis mentre ingresses uns diners extra. Una de les opcions que tens és la de treballar a Mercadona, una de les millors superfícies d’alimentació del nostre país. És la gran competència de Carrefour, però la batalla sempre la guanya el producte nacional. Mercadona no necessita publicitat, i amb la seva política de preus baixos guanya a molts clients.

Si aquesta presentació t’ha agradat i penses que treballar a Mercadona és una possibilitat, només cal que t’acostis al Mercadona més proper i omplis la sol·licitud. Pots triar el tipus de feina que creus que més t’agradarà o que millor pots fer, i també especificar el tipus d’horari que millor s’ajusta a les teves necessitats. Un cop fet aquest lleu pas, només cal esperar i si tens sort, Mercadona trucarà a la teva porta, millor dit, al teu telèfon de contacte.

A l’entrevista, depenent del teu perfil, et proposaran algunes de les vacants. Fins on la meva vista arriba, la majoria de les caixeres acostumen a ser dones, igual que les dependentes que es troben a la secció de productes de bellesa. En aquest últim cas intenten trobar a noies amb molt bona presència, que acostumin a arreglar-se. Si us fixeu, la dependent de la secció de perfumeria és la única persona que porta un uniforme diferent que la resta de treballadors. Acostuma a ser una indumentària més formal i arreglada, de fet el vestit és més bonic que el de la resta.
Continue reading »

Comments (2)
Consells, Temes clau

Carta de baixa voluntària

Vull deixar la feina, però no sé com
By , on 18 de gener de 2010
Voleu deixar la feina?

Voleu deixar la feina?

Tot i que possiblement no sigui el millor moment per deixar de treballar, hi ha persones que per diverses raons es troben en aquest cas i no saben què fer. Fa uns mesos m’hi vaig trobar i naturalment no sabia com fer-ho. Suposava que parlant amb el cap de personal el problema quedaria solucionat, quina innocència la meva! Després d’una tensa conversa l’individu va decidir acabar la reunió tot dient: – Presenta una carta de baixa voluntària- Molt bé rei, vaig pensar jo, algú és capaç d’explicar-me què carai és? Doncs bé, si algú es troba en aquesta situació no patiu perquè aquí està la vostra solució, atents que començo:

En primer lloc, no us espanteu perquè la carta de baixa voluntaria és un tràmit pel que s’ha de passar si un decideix que vol deixar l’empresa on treballa. Simplement és una prova escrita on queden plasmades les raons per les quals volem deixar l’empresa de forma voluntària. De fet una carta de baixa voluntària és una manera que té l’empresa per demostrar, si després hi ha problemes amb els treballadors, per exemple, que la persona ha renunciat a cobrar les indemnitzacions i l’atur. Això és molt important, ja que al marxar voluntàriament no teniu dret a que l’empresa us arregli els papers i així poder cobrar l’atur. Tot i així, si la vostra decisió és irrevocable la vostra carta ha de tenir aquests punts:

-la direcció de l’empresa o les dades de la persona a la que us dirigiu.
-lloc i data.
-la raó de la carta, és a dir, de la baixa voluntària.
-la vostra firma.
-la firma de la persona a la que us dirigiu.
Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Ofertes de feina a Mercadona

Principalment a la província de Barcelona
By , on 16 de novembre de 2009
Noves vacants als establiments catalans

Noves vacants als establiments catalans

Mercadona segueix buscant treballadors a diverses poblacions catalanes, com podeu observar a les ofertes de feina de  la seva pàgina web.

Els grans supermercats d’aquesta empresa acullen a cada establiment una quantitat important de treballadors. A més, cal tenir en compte que en els darrers anys Mercadona ha continuat creixen i ampliant la seva quantitat d’establiments per tot el territori català i espanyol.

Actualment hi ha ofertes de feina a Barcelona, Rubí, Sant Feliu de Llobregat, Cornellà, l’Hospitalet de Llobregat, Sabadell i Sant Sadurní d’Anoia, per la qual cosa parlem d’establiments prou repartits per la província de Barcelona, principalment. Entre les vacants trobem feines de fridorista, personal dins el supermercat i fins i tot un metge.

Per a treballar en Mercadona l’empresa no requereix cap tipus d’experiència. És més, la pròpia companyia ofereix cursos de formació per a totes aquelles que són contractades. Amb la qual cosa, es pot considerar un extra important.
Continue reading »

Comments (3)
ofertes de treball

Envia el currículum a Ikea, una oportunitat a Catalunya

Catalunya compta amb dos establiments
By , on 5 de novembre de 2009
Badalona i l'Hospitalet compten amb establiments d'IKEA

Badalona i l'Hospitalet compten amb establiments d'IKEA

IKEA era una desconeguda fa uns anys per a nosaltres, però amb el pas del temps i la seva potent implantació a Catalunya i tota Espanya l’ha convertit en el referent que ja era a molts altres països.

La multinacional sueca ha esdevingut una espècia de parc temàtic dels mobles i la decoració de la llar per a tots els públics. A la seva gran varietat de productes i preus molt assequibles, amb una qualitat interessant, s’uneix el concepte i la filosofia de l’empresa.

Tots els establiments estan totalment preparats per als clients, amb un itinerari a seguir, espais de descans, de menjar econòmic, adaptat a cada moment del dia, ludoteca per als nens durant l’estada dels seus pares… i un munt de serveis. Descomptes per a famílies amb la targeta IKEA Family, per a empreses amb IKEA Business, enviament a domicili… tot i més, com veieu.
Continue reading »

Comments (0)
Consells, Temes clau

La carta de motivació, clau per a aconseguir feina

By , on 15 de gener de 2009

Com el seu propi nom indica, una carta de motivació és un escrit en el qual el candidat a un lloc en una empresa explica la seva motivació per a ocupar aquesta vacant. Aquestes cartes permeten que la persona es deixi conèixer una mica i que mostri els seus interessos, capacitats i virtuds.

Sempre és interessant acompanyar el Currículum Vitae d’una carta. Pensem que l’empresari o el cap de recursos humans que rep al dia uns 20 CV els llegeix tots per sobre i en la majoria hi figuren el mateix tipus d’estudis o de coneixements informàtics i idiomes. D’aquí que la carta de motivació es converteixi en un element per a atreure l’interès de l’empresa.
Continue reading »

Comments (2)
Consells, Temes clau

Busca feina a l’estranger amb Europass

By , on 10 de març de 2008

europass.jpg

Si mai has pensat en anar a l’estranger a treballar, et presentem una eina que pot ajudar-te a comunicar de manera senzilla les aptituds, titulacions i certificats que hagis adquirit fins ara. El seu nom és Europass, un conjunt de cinc documents, dels quals destaca epr sobre de tots el Currículum vitae, amb els quals la Comissió Europea vol facilitar la mobilitat dels treballadors.

El Currículum Vitae és el document habitual que utilitzem quan ens disposem a buscar feina. El CV Europass és el model estàndar en el qual pots presentar les teves capacitats, competències i titulacions. A la seva web trobaràs models en tots els idiomes oficials de la UE que pots omplir en línia o bé descarregant-lo, així com instruccions, consells i exemples de currículums fets.

Un document que també es pot incloure dins el CV Europass és el Passaport de Llengües, on es descriuen les competències lingüístiques personals. El passaport inclou, per cada llengua extrangera que coneguis, una autoevaluació seguint els nivells europeus, les titolacions o certificats i les experiències lingüístiques en l’idioma.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio