FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 

Post tagged with ‘estudis tecnic auxiliar de biblioteca’

ofertes de treball

L’Ajuntament de L’Hospitalet ofereix 74 llocs de feina temporals

Els sol•licitants han de ser residents al municipi barcelonès
By , on 20 de maig de 2014

lh

L’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat obrirà el 19 de maig el termini d’inscripció per optar a les 74 noves places de plans d’ocupació destinades a persones del municipi en atur que podran treballar com a agents cívics, ordenances o auxiliars administratius amb una duració de sis mesos. El principal requisit per a optar a aquestes feines és ser resident a L’Hospitalet de Llobregat des de fa més d’un any i no rebre prestacions per atur.

Les sol•licituds s’hauran de registrar a la web www.dinamitzaciolocallh.cat/ entre el 19 de maig i el 22 de maig i, posteriorment, es durà a terme un sorteig entre les persones que compleixin els requisits per ocupar els llocs de treball amb contractes per obra o servei amb una durada de sis mesos a partir de la segona quinzena del mes de juny. De forma excepcional, aquelles persones que no s’hagin pogut inscriure via web, podran fer-ho el dia 22 de maig, de 9 a 12h del matí, a l’edifici de Promoció Econòmica, a la carretera del Mig 85.

El consistori de L’Hospitalet de Llobregat ha anunciat que el sorteig de les 74 places per a treballar en l’administració pública durant sis mesos es realitzarà el dia 6 de juny. Els treballadors s’escolliran seguint criteris de selecció d’igualtat de gènere i l’assignació a franges d’edat preferents per a majors de 30 anys. També s’hi valoraran els percentatges de demanda de cadascuna de les especialitats que es van fer en altres convocatòries, segons el gènere de les persones demandants. Continue reading »

Comments (0)
Consells

Ser perruquer o perruquera

By , on 14 de gener de 2013
Perruquera

Una perruquera treballant

T’agrada l’estètica i sempre et preocupen els teus cabells i el pentinats que portes? Vols dir que, en el fons, no t’agrada la perruqueria en general? És una professió que, òbviament, s’ha vist afectada per la crisi econòmica, com totes. Però és una realitat el fet que la majoria de la població es preocupa pel seu aspecte i, per tant, necessita anar a la perruqueria de tant en tant per arreglar-se el cap.

En primer lloc, per ser perruquer o perruquera, és necessari tenir una formació adequada. A Catalunya, i concretament a Barcelona, afortunadament hi ha molta oferta i moltes possibilitats de realitzar cursos per conèixer les tècniques més modernes. Està, per exemple, l’Acadèmia Llongueras, un dels perruquers més prestigiosos d’aquest país, que ha format a més de 15.000 alumnes. En aquesta escola en concret, hi ha molts cursos de gran utilitat com tècnic de perruqueria, auxiliar, de planxa, de pentinats amb trenes, extensions, color… De manera que pots tenir uns coneixements genèrics i especialitzar-te, a més a més, en allò que més t’interessi i t’agradi.

Però hi ha més escoles i cursos que navegant per la xarxa es poden trobar. Per exemple, està l’escola de maquillatge i estètica Cazcarra. No només s’hi poden realitzar cursos, sinó que també hi ha una borsa de treball per tots els seus alumnes. Per anomenar unes quantes escoles més, hi ha la de Miguel Griñó, la de José Gallardo Prat, What Images, CEM Escuelas Europeas de Estética, etc. Si realment voleu rebre la formació necessària en estètica i perruqueria, només cal buscar-ho per Internet i trobar el que més s’adapti a les vostres necessitats.

Continue reading »

Comments (0)
Formació

Higienista dental, com puc ser-ho?

Cursant el cicle formatiu de grau superior corresponent
By , on 22 de maig de 2012

La salut dental queda moltes vegades relegada a una necessitat secundària per moltes persones. El seu alt cost, la por a anar al dentista o la visió únicament de la seva finalitat estètica són alguns dels motius que tiren enrere a les famílies a l’hora de fer-se una assegurança que cobreixi aquesta branca de la medicina. Però la veritat és que tenir una boca cuidada i sana és molt important per la salut ja que en ella poden formar-se infeccions i malalties greus. Per això, és molt recomanable assistir a les revisions anuals i tenir uns bons hàbits de neteja bucal.

Moltes vegades no podem relegar la salut dental a un segon pla

Totes aquestes recomanacions, que jo us dono d’una forma més o menys informal, està gravada gairebé a foc en les memòries dels odontòlegs i demés persones que treballen a una clínica dental. Un d’aquests professionals són els higienistes bucodentals. Saps quina és la seva tasca i com es pot arribar a ser-ho? T’ho expliquem!

Continue reading »

Comments (0)
Formació

Tècnic Superior Artista Faller i Construcció d’Escenografies

Un grau mitjà pels amants de les festes populars
By , on 25 de abril de 2012

A dia d’avui qui no es forma en el que més li agrada (treballar ja és una altra història) és perquè no vol. I és que els estudis han arribat a un punt d’especialització tan enorme que fins i tot si volem ser artistes fallers podem aconseguir una educació feta a mida. Es tracta dels estudis de Tècnic Superior Artista Faller i Construcció d’Escenografies. Com et quedes?

Vols aconseguir crear meravelles com aquesta?

Aquests estudis tenen una duració de 2000 hores i un pla de formació molt específic. L’alumne estudiarà matèries com Disseny tècnic d’escenografies i falles, Planificació de la producció, Organització de la producció de figures corpòries i ninots, Organització del muntatge de decorats o Empresa e iniciativa emprenedora. Com veiem, es tracta d’una formació tècnica però també de gestió, per tal de donar una educació profunda i completa del sector. A més el curs inclou una formació en centres de treball, una oportunitat única per començar a entrar en el món laboral de la mà d’una institució de confiança.

Continue reading »

Comments (0)
Formació

Grau d’Estudis d’Àsia Oriental

Si vols convertir-te en un professional de les relacions internacionals
By , on 30 de març de 2012

El poder econòmic i la pressió en el mercat que exerceix Àsia augmenta dia a dia i amb ells les relacions amb Europa. Tant Xina com Japó tenen una gran quantitat de negocis a occident, de la mateixa forma que occident a Àsia, per això a dia d’avui i cada cop més en el futur es i serà necessari comptar amb persones especialitzades en aquest tipus de relacions. Persones que coneguin la llengua, la cultura i la forma d’actuar d’unes persones amb unes tradicions molt diferent a les nostres.

Si t'apasiona la cultura asiàtica

Per tal de donar aquesta formació específica i especialitzada existeix el grau d’Estudis d’Àsia Oriental, uns estudis de quatre anys que tenen els següents objectius:
•Formació general als professionals lligats a la gestió de les relacions econòmiques, culturals i polítiques amb Àsia.
•Formació d’especialistes que puguin desenvolupar la seva tasca en empreses espanyoles amb interessos a l’Àsia.
•Introducció de noves tecnologies en l’ensenyament dels estudis asiàtics.

Però, quin és l’estudiant ideal per cursar aquests estudis? Doncs una persona que tingui interès en conèixer llengües i cultures diferents de la seva; un estudiant que estigui disposat a efectuar una estada al país de la llengua objecte d’estudi; una persona que també tingui un nivell elevat d’anglès per poder moure’s sense problemes en les relacions internacionals.

Continue reading »

Comments (0)
Formació

Grau mitjà en Tèxtil, Confecció i Pell, t’agrada la moda?

Els patrons, els acabats i els teixits no tindran secrets per tu!
By , on 26 de setembre de 2011

El grau mitjà en Tèxtil, Confecció i Pell et permetrà confeccionar tot tipus d’articles i complements en tèxtil i pell tant de forma industrial com a mida. Si el que més t’agrada és la moda i no et conformes amb veure-la, és el teu grau! Aquests estudis et permetran preparar les màquines, els materials i els equipaments que intervenen a la confecció, així com determinar quins són els processos dels que es composa. A més, seràs capaç d’elaborar patrons per la confecció a mida d’articles de vestir, així com tallar teixits, pells i tot tipus de materials tèxtils a partir d’aquest patró. Els acabats de qualsevol peça no tindran cap secret per tu.

Quin tipus de professional vols ser?

Entre els coneixements dels que es composa el grau hi trobaràs:

  • Tècniques de tall de teixits i pells.
  • Acabats de confecció.
  • Formació i orientació laboral.
  • Pell i cuir.
  • Productes i processos de confecció.
  • Seguretat a la indústria tèxtil


Continue reading »

Comments (0)
Formació, Professions

Monitor d’esquí, el rei de l’hivern

Per ser professor és necessari superar un curs de formació
By , on 19 de gener de 2011

Les estacions d'esquí contracten monitors per ensenyar als seus client

Ja hem parlat en més d’una ocasió de professions vocacionals; llocs de feina predestinats a segons quines persones amb unes aptituds i característiques determinades. Tot i així, el component vocacional no és, ni de bon tros, suficient ja que es necessita una formació i una constància molt específica i determinada per accedir a aquests llocs de feina. És el cas per exemple de la professió que avui analitzem: monitor d’esquí.

Un nen que neix, creix i desenvolupa la seva vida adulta en un poble en el que hi ha una estació d’esquí té infinitat de possibilitats de convertir-se en un bon esquiador i en un bon professor d’aquest esport. Té almenys més possibilitats que un altra nen que, havent nascut el mateix any i el mateix dia, ho ha fet al costat del mar, on és més complicat accedir a unes pistes d’esquí.

Tot i així, ambdós nens tenen una cosa en comú i és que si volen ser monitors d’esquí, els dos hauran de treure’s un títol que certifiqui els seus coneixements. Des del 2000 aquest títol és el de Tècnic Esportiu en esports d’Hivern, que et permetrà donar classes d’esquí alpí, de fons o snowboard, depenent de l’especialitat que escullis.
Continue reading »

Comments (0)
Professions

Entrenador de futbol, una feina molt polèmica

La pressió s’intensifica així com anem pujant de categoria
By , on 18 de desembre de 2010

Per ser un entrenador com Guardiola... es necesita alguna cosa més que un títol...

Encara amb el regust del bon sabor de boca que ens deixà el clàssic, un record que durarà molt de temps, se’ns planteja una pregunta, com arribar a ser entrenador de futbol? És veritat que hi ha molts jugadors que quan acaben la seva vida activa dins el camp decideixen passar-se a la banqueta i seguir gaudint de l’esport que els hi dóna vida, però per fer-ho necessiten realitzar els mateixos cursos i passar les mateixes proves que una persona que ve de fora del món futbolístic.

Existeixen tres tipus de nivells per ser entrenador de futbol, depenent de la categoria en la que vulguem entrenar i l’edat dels jugadors que tinguem al nostre càrrec.L’entitat que els expedeix és la Federació espanyola de Futbol. Així, el primer nivell és el d’Instructor de Futbol Base, un títol que et permet entrenar equips de totes les categories de futbol base, des de benjamins fins a juvenils. El temari que s’haurà d’estudiar per aprovar aquest curs tindrà quatre blocs:

•Un bloc comú de caràcter científic i tècnic general.
•Un bloc específic per cada branca; futbol o futbol sala.
•Un bloc complementari que contendrà aquelles aspectes que hagin escollit cada una de les Administracions Públiques (els cursos es fan a cada centre regional)
•Un bloc de formació pràctica amb una duració de 6 mesos i una acumulació de 150 hores.

El preu per realitzar aquest curs amb tot inclòs (matricula, drets a examen, títol…) és de 1000 euros.

El segon nivell és el de Tècnic Regional o Tècnic esportiu, que et permet entrena a equips fins la categoria Regional Preferent (inclosa). El temari dels tres primers blocs d’aquest nivell és el mateix que el de la categoria anterior; la diferència la trobem en el bloc pràctic que tot i que també comptarà amb 6 mesos de pràctica seran necessàries 200 hores. El preu d’aquest curs, també amb tot inclòs és de 1100 euros.

I per acabar el tercer nivell…
Continue reading »

Comments (0)
empresa, Formació, Professions

Tècnic en emergències sanitàries: conductor d’ambulàncies professional

Des de fa uns anys existeix un mòdul de grau mitjà que et permet accedir a aquest lloc de treball
By , on 29 de setembre de 2010

Els conductor d'ambulàncies han de treballar sota pressió

Hi ha feines que tradicionalment no han necessitat d’un certificat per poder exercir-les; n’hi havia prou amb mostrar uns coneixements bàsics i fer algun curs de poques hores. Una d’aquestes professions era la de conductor d’ambulàncies. Per poder exercir en aquest sentit només es demanava posseir el carnet BPT (transport públic) i algun títol complementari, com el de tècnic de transport sanitari, que et podies treure a centres especialitzats o a la Creu Roja.

Des de fa uns anys però aquest sistema ha canviat. Es va veure que les persones encarregades d’aquesta feina necessitaven una formació més completa i profunda; per això crearen el 2007 un mòdul de grau mitjà dirigit a aquest sector. El títol de tècnic en emergències sanitàries, a dia d’avui, és un curs de 2000 hores que et permet: “traslladar al pacient al centre sanitari, oferir atenció bàsica sanitària i psicològica a l’entorn pre-hospitalari, dur a terme funcions de tele-operació i tele-asistència hospitalària i col•laborar en el desenvolupament dels plans d’emergència, dels dispositius de risc previsible i de la logística sanitària davant una emergència individual, col•lectiva o desastre” (BOE).

A més, existeixen dos camins per treure’t el títol. El primer és eltradicional, assistint a totes les classes, ja siguin teòriques o pràctiques; el segon és fer-ho a distància, d’aquesta forma, podràs fer la major part de les classes teòriques per Internet i només hauràs d’assistir al centre per fer les classes obligatòries. Aquest model d’estudi és molt interessant per les persones que ja tenen una feina i que fan aquest mòdul per complementar la seva formació o assegurar-la. És una forma compatible d’estudiar i treballar i és que en èpoques més difícils només els més ràpids i previsors podran sobreviure.
Continue reading »

Comments (1)
Consells, Formació, Temes clau

Fer oposicions i sentir-se acompanyat

By , on 10 de novembre de 2008

Preparar unes oposicions suposa un gran sacrifici i força de voluntat. Donat que és una activitat que acostuma a preparar-se en solitari no és possible, com en altres casos, recolzar-se diàriament en companys que es trobin en la teva mateixa situació.

Per a combatre aquest problema va néixer El Portal del Opositor, una de les eines més completes sobre la matèria que podràs trobar a internet. Es tracta d’aconseguir que tot aquell que estigui preparant la seva oposició pugui sentir-se part d’un grup i compartir amb ell inquietuds, informació i opinions.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio